Little Britain-ster David Walliams in Britse Ik Hou van Holland

Ik Hou van Holland in het Verenigd Koninkrijk krijgt vorm. Dat de BBC het format heeft aangekocht, was al een tijdje bekend. Maar inmiddels is ook de cast bekend. De meest in het oog springende naam is – voor Nederland althans – die van David Walliams, bekend uit Little Britain. Hij presenteert I Love My Country, zoals producent Talpa het format heeft genoemd voor de buitenlandse markt. De teamcaptains zijn Frank Skinner en Greg Davies.

Vooralsnog gaat het om een pilot-uitzending, waarop de BBC baseert of ze al dan niet een heel seizoen aankoopt. In Nederland is Ik Hou van Holland met presentatrice Linda de Mol al vele jaren een groot succes op RTL 4.

Zie ook:
- BBC gaat aan de slag met Ik Hou van Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>