Talpa komt met nieuw modeprogramma; voor RTL 5?

Talpa blijft het proberen op het gebied van mode en beauty. Het productiehuis van John de Mol komt binnenkort met een nieuw modeprogramma, blijkt uit een vacature. Voor welke zender het modeprogramma is bedoeld, is onbekend, al zou het me niet verbazen als Talpa iets nieuws ontwikkelt voor RTL 5. Daar is immers een gat ontstaan nu een Nederlandse Next Topmodel niet meer wordt uitgezonden en de zender het tijd vindt voor ‘iets nieuws’.

Afgelopen tv-seizoen leverde Talpa al The Face af, gepresenteerd door Sylvie van der Vaart, maar zonder al te veel succes.

The Face is niet het eerste modeprogramma dat niet slaagde. Net 5 ging eerder het schip in met Beat the Topdesigner (uit de koker van Talpa, geproduceerd door MasMedia) terwijl Stylist van de Sterren (eveneens Net 5, met Bastiaan van Schaik en Suzanne de Jong) alweer uit het collectieve geheugen lijkt gewist.

Het modeprogramma dat nu in productie is, lijkt geen ontwerp- of modellenwedstrijd te zijn maar meer een show over media. Personeel wordt geacht met creatieve invalshoeken bij modeonderwerpen te komen, foutloos schrijven, de mode-agenda in de gaten houden en contact onderhouden met (foto)persbureaus en een blog bijhouden.

Wordt vervolgd

Zie ook:
- Sylvie baalt van kijkcijfers The Face, blij met trending topic
- Daphne Deckers: HNTM wegens succes gesloten
- Doek valt voor Holland’s Next Topmodel
- Net 5 schrapt afleveringen Beat the Topdesigner

1 Reacties // Reageer

One thought on “Talpa komt met nieuw modeprogramma; voor RTL 5?

  1. ...

    Doet me veel denken aan The Exclusives, een flop van ITV2.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>