Loslippige Chaira Borderslee nu in The Next Pop Talent

Daar is Chaira Borderslee weer. De ex-musicalster, ex-The Voice of Holland-kandidaat en ex-The Winner Is…-deelnemer beproeft nu haar geluk in The Next Pop Talent. Aanstaande zaterdag is te zien hoe ze At Last van Etta James zingt voor de jury, waarbij opnieuw niet iedereen van haar is gecharmeerd.

Chaira deed in 2011 mee aan The Voice of Holland en vertelde daar honderduit over aan de Privé-pagina van De Telegraaf. Dat zonder toestemming van producent Talpa, terwijl Chaira wel een geheimhoudingsverklaring had getekend. Chaira en Talpa ruzieden in de media over deze misstap, waarop een geldboete van 5000 euro stond.

Blijkbaar wordt de soep niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend. Want hoewel Chaira aanvankelijk werd geweigerd bij The Winner Is… vanwege dit akkefietje, doet ze nu dus voor de derde keer mee aan een Talpa-productie. “Dit zijn de belangrijkste 60 seconden van mijn leven”, zegt Chaira in een preview die De Telegraaf online heeft staan.

Chaira Borderslee als nieuw poptalent. Ik zie het nog niet gebeuren meid!

Zie ook:
- Toch geen boete Chaira Borderslee, deelname The Winner Is…
- Chaira Borderslee geweerd bij Talpa-talentenjachten
- Chaira krijgt boete 5000 euro voor Voice-interview

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Loslippige Chaira Borderslee nu in The Next Pop Talent

 1. Wwzapper

  De gunfactor ontbreekt (helaas voor haar) bij voorbaat al, door hetgene wat er gebeurd is. Ook als ze wél de eerste auditie zou overleven.

  Op een gegeven moment heeft de kijker óók een stem, en dan is het waarschijnlijk alsnog klaar, als ze die fase zou bereiken.

    /   Reply  / 
 2. Lia

  Och, och… beetje sneue bedoening. Ze kan ongetwijfeld mooi zingen, maar zij zou toch als geen ander moeten weten dat een talentenjacht (zeker een talentenjacht bij SBS) bepaald geen opstapje is naar een niet-musical gerelateerde zangcarrière.

    /   Reply  / 
 3. bibi

  hoe wanhopig kun je zijn, niemand neemt je zo meer serieus!

    /   Reply  / 
 4. jantine

  ik heb een voorstukje gezien en sorry, ze zingt gewoon niet zo goed!

    /   Reply  / 
 5. Peter

  bord voor d’r kop?

    /   Reply  / 
 6. freddy fatehmahomed

  Ik zou het fijn vinden als journalisten gewoon nieuws naar buiten brengen en hun eigen mening gewoon voor hun zelf houden!!!! want dat laatste stuk wat daar staat, slaat nergens op.

    /   Reply  / 
 7. Lia

  Freddy, een blog is meer een column dan een krant. Als je je eraan stoort dat de mening van de schrijver prominent aanwezig is in een weblog – war zeer zeker niet ongebruikelijk is – kun je het mss beter bij kranten houden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>