Buitenland staat in de rij bij John de Mol voor Utopia

Na een meer dan uitstekende start voor Utopia rinkelt de telefoon inmiddels flink ten kantore van Talpa. Een succesvol langlopend reality-programma klinkt als muziek in de oren van veel zenderbazen en dus is er veel nieuwsgierigheid naar Utopia. Precies zoals John de Mol heeft voorspeld overigens.

Bij de perspresentatie van Utopia noemde hij de televisiewereld opportuun. Al in aanloop naar de eerste aflevering is er interesse getoond. Maar pas bij klinkende kijkcijfers wordt dat serieus. “Bij een flop hoor je ze niet meer.”

Maar met 1,5 miljoen kijkers voor de eerste aflevering, melden de networks zich dus wel. Frankrijk, Engeland en Duitsland staan al op de stoep, meldt hij in RTL Boulevard. “Ze zullen waarschijnlijk het bezoek bespoedigen, want dit nieuws gaat zo snel”, aldus De Mol in RTL Boulevard. Overigens is er in het zenuwcentrum van Utopia een speciale bioscoopzaal ingericht voor dit soort partijen, zodat ze comfortabel Utopia in zich op kunnen nemen.

John de Mol zelf is uiterst gelukkig met de miljoenenscore. SBS 6 was volgens hem zo mogelijk nog blijer. “Die waren euforisch.”

Zie ook:
- Utopia en DWDD eerste winnaars nieuwe vooravond
- DWDD en Utopia zetten vooravond op scherp
- John de Mol: Utopia kan GTST worden met èchte mensen
- Van Westerloo: Ik ben kop van Jut in strijd Talpa-Sanoma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>