Na VS valt ook Turkije voor Utopia

Talpa heeft weer een verkoopdeal gemaakt voor Utopia. Het reality-programma komt ook in Turkije op de buis bij TV8. In Turkije zijn ook al The Voice en The Voice Kids te zien.

Producent Acun Ilicali zegt: “Utopia is een groots sociaal experiment. Het is het meest vernieuwende en prestigieuze reality programma in de internationale markt op dit moment. Wij kijken uit naar het creëren van ons eigen Utopia in Turkije.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>