Duitsland in zee met ‘opwindend format’ Utopia

John de Mol heeft zijn Utopia wederom weten te verkopen aan het buitenland. Dit keer is het Duitsland dat diep in de buidel tast, ProSiebenSat.1 heeft het format weten te bemachtigen. “Met de aanschaf van de rechten van Utopia heeft Sat.1 het meest opwindende tv-format gekocht dat de markt op dit moment te bieden heeft.”

De zendergroep is geen onbekende voor Talpa, eerder hebben zij zaken gedaan voor The Voice en The Voice Kids. Wanneer Sat.1 aan Utopia begint, wordt niet genoemd.

Utopia is eerder al verkocht aan Turkije en aan de Verenigde Staten. In dat laatste land zal het gaan om een wekelijks programma. In Nederland heeft Utopia het marktaandeel van SBS 6 in de vooravond verviervoudigd, schermt Talpa in zijn persbericht.

Zie ook:
- Remko van Westerloo: Eindelijk rust bij SBS
- Na VS valt ook Turkije voor Utopia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>