Talpa slijt The Voice aan India

Je zou zeggen dat The Voice inmiddels wereldwijd is uitgerold, toch zijn er landen waar het format nog steeds niet is te zien. Al worden dat er minder, vandaag maakt Talpa bekend dat The Voice is verkocht aan India. Met 1,2 miljard inwoners zou er wel eens heel wat talent kunnen opstaan in het land.

The Voice is verder verkocht aan Kroatië, Azerbeidzjan en Pakistan. In Nederland begint dit najaar het vijfde seizoen, in de Verenigde Staten zijn ze toe aan reeks 7.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>