Winston Gerschtanowitz weg bij Talpa

Winston Gerschtanowitz legt zijn werkzaamheden bij Talpa neer. Na twaalf jaar kriebelt het bij de programmamaker en gaat hij weer aan de slag met een eigen mediabedrijf. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengewerkt met John de Mol en het hele team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een nieuwe stap in mijn carrière”, laat Gerschtanowitz in een reactie weten.

In het verleden heeft Gerschtanowitz al zelf geproduceerd, maar in 2004 sloot hij zich aan bij Talpa. In 2013 is hij zelfs toegetreden tot de directie van het bedrijf. Nu zwaait hij per 1 augustus af.

John de Mol laat weten: “Winston heeft als chief commercial officer een belangrijke bijdrage geleverd aan de organisatie en was een vaste baken voor adverteerders en TV-zenders.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>