Talpa Fictie werkt aan verfilming Dagboek van een Minnares

Het is één van de populairste rubrieken uit Vrouw van De Telegraaf: Dagboek van een Minnares. En Talpa Fictie is bezig om een tv-serie te maken van het de wekelijkse dagboek. Dagboek van een Minnares gaat over een vrouw die een affaire heeft met een getrouwde man met kinderen. Na een tijdje komt ze achter de waarheid van zijn familie situatie. Dit is een aardige aanslag op haar, maar ze blijft doorgaan met de affaire.

Van Dagboek van een Minnares zijn nu 74 delen gepubliceerd. Wanneer en waar de tv-serie te zien is, is onduidelijk.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>