Paul de Leeuw overweegt vertrek Publieke Omroep

Paul de Leeuw overweegt om de Publieke Omroep te verlaten na 2008 als de plannen van staatssecretaris Medy van der Laan daadwerkelijk voltrokken worden. Dat zegt de Vara-coryfee in Veronica Magazine van deze week.

"Omdat ik tot mei 2006 een contract bij de Vara heb, blijf ik die omroep trouw. Bovendien heb ik het er naar mijn zin. Ik heb alle vrijheid om die programma’s te maken die ik het liefst wil maken. Voor mij is er op dit moment geen enkele reden om te verkassen. Maar als mevrouw Van der Laan echt haar zin krijgt, is er voor mij na 2008 geen plek meer bij de Publieke Omroep. Amusement is door haar taboe verklaard."

Paul de Leeuw is vanaf zaterdag wekelijks live op de Vara te zien met Mooi weer De Leeuw om 20.55 uur op Nederland 3.Paul de Leeuw is vanaf zaterdag wekelijks live op de Vara te zien met Mooi weer De Leeuw om 20.55 uur op Nederland 3.

Zie ook:
- Paul de Leeuw blijft bij de Vara
- Paul de Leeuws monoloog: woede, teleurstelling en onbegrip
- Paul de Leeuw gaat vreemd
- Paul niet te volgen
- Dans je de hele nacht met mij? Of Paul, Cor, Adje en co?
- Paul, Adje en de vogeltjesdans
- Paul de Leeuw neemt waardig afscheid van domino-mus

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paul de Leeuw overweegt vertrek Publieke Omroep

 1. Daane Frederik

  ik heb jarenlang Paul de Leeuw beschouwd als een innoverend en inspirerend voorbeeld voor televisie-programmatie, maar gisteravond, rond de de actie publieke omroep, heb ik besloten me van hem af te wenden, en zie hem – na zijn domineepraatje van gisteravond – slechts als een lelijke, dikke nicht!

    /   Reply  / 
 2. IKWILAPPIE!!

  waar is appie ken niks van em vinden en wil graag fragmenten van em zien..!!

  thankuu

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>