BNN bestrijdt braaf imago met drugs en sexperiment

BNN, ooit was het de brutaalste omroep van Nederland. Vandaag de dag denk je aan BNN presenteert Avro’s Sterrenslag en het improvisatietheater van De Lama’s. Tijd voor een beetje pit, dachten de programmamakers. Vanaf 10 oktober komt BNN met Spuiten en Slikken, meldt Spits vandaag.

In Spuiten en Slikken gaat Filemon Wesselink experimenteren met drugs en seks. Niet om een freakshow te maken, maar om voorlichting te geven, stelt mediadirecteur Maarten van Dijk. Om een beeld te schetsen van het programma: presentator Filemon Wesselink ondergaat live experimenten. Zo zal hij zich oraal laten bevredigen door een man en een vrouw om daarna te vertellen wat het lekkerst was. Ook test hij alle drugs uit, al laat hij de heroïnespuit aan zich voorbij gaan, op advies van de Jellinekkliniek.

Sex sells, dat is een aloude vuistregel in de marketing. Maar ik denk niet dat BNN het nodig heeft. Daarnaast: de tijd waarin erotiek en porno de Nederlandse beeldbuis bevuilden, behoort toch tot de verleden tijd?

Zie ook
- Laatste Spuiten & Slikken: tijd om de balans op te maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>