Acht uur lang Top Of The Pops

Het is zo ongeveer nog het enige programma in Nederland gewijd aan popmuziek (goed, naast de clipstations): Top Of The Pops. In Engeland al jarenlang een begrip, in Nederland moesten we wachten tot BNN met het concept aan de haal ging.

Ruud de Wild zette het programma in 2000 neer en toen hij overstapte naar Radio 538, nam het talent-in-de-dop Hanna Verboom het over. Hoewel het programma hier nooit de populariteit van de Engelse variant evenaarde, is het voor veel artiesten een eer om in Top Of The Pops op te treden. Al is het maar omdat een enkeling opnames heeft in de Londense studio’s.

Om het eerste lustrum te vieren, zendt BNN een extra lange special uit. Van 12.00 tot 19.55 uur op Nederland 2.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>