Vara’s De Band is uitgespeeld

Van Vara’s televisieserie De Band worden geen nieuwe afleveringen meer gemaakt, zo is te lezen op de International Movie Database. Van De Band zijn twee seizoenen gemaakt, in april dit jaar werd de serie nog genomineerd voor de Canadese filmprijs BANFF Rockie Award.

De Band, met onder meer Johnny de Mol, Waldemar Torenstra en Terence Schreurs, werd door velen gezien als de opvolger van de successerie All Stars. In praktijk is dat nooit gelukt, het aantal kijkers schommelde rond de 300.000. Het is niet precies duidelijk waarom de serie stopt. Mogelijk zijn de slechte kijkcijfers de reden, sommige fans beweren dat de acteurs het te druk hadden. Ook zou ‘het verbod op amusement’ zoals Staatssecretaris Van der Laan dat beoogt, meespelen.

Een eerlijke kans heeft De Band nooit gehad, doordat het op een bijna onmogelijk tijdstip werd uitgezonden.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vara’s De Band is uitgespeeld

  1. tom

    jammer dat dit weer van de buis wordt gehaald.
    volgde eerst Samen(Talpa) Lotte(talpa) en nu de band. Vond het wel leuk jammer dan…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>