BNN komt met De Kannibalen, overtreffende trap van De Lama’s?

BNN oogst veel kijkers en goede kritieken met De Lama’s, maar het lijkt erop dat de jongerenzender met een overtreffende trap komt van het stand-up comedy-programma: De Kannibalen. Hierin moeten Eric Corton, Horace Cohen, Jeroen van Koningsbrugge, Eva van der Gucht en andere acteurs improviseren met verknipte krantenberichten. BNN heeft namelijk een paar namen en gebeurtenissen vervangen. Zo kan het in De Kannibalen gebeuren dat Bin Laden meedoet aan een bloemencorso of Angelina Jolie trouwt met Britney Spears. Het team dat hier het beste invulling aangeeft, wint De Kannibalen. Vanaf 27 februari op BNN, waar anders zou ik haast zeggen.

Zie ook:
- De meesterlijke improvisatie van De Lama’s terug op BNN

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “BNN komt met De Kannibalen, overtreffende trap van De Lama’s?

 1. Edwin

  Als ze maar niet de Lama’s na gaan doen

    /   Reply  / 
 2. Tamara

  Dit lijkt wel érg veel op de lama’s. Althans, het improvisatiegedeelte. ‘T zou zonde zijn als dit een soort van kopie zou worden.. Maar natuurlijk ga ik 27 februari wel éventjes kijken, om te zien of dit echt de overtreffende trap van de Lama’s zal worden.

    /   Reply  / 
 3. Giudo

  Geen structuur of format Kannibalen..leuk geprobeerd maar geen Lama’s

    /   Reply  / 
 4. Eefiej

  Nooit, ze worden nooit zo leuk! Al moet ik zeggen dat ze elke aflevering beter worden.

    /   Reply  / 
 5. esther

  het lijkt mischien wel op de lama’s omdat ze het ook improvisren maar ik vind het toch anders kannibalen gaat toch over het nieuws. ik vind het allebei even leuk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>