Lama Ad-Just zag ontslag al aankomen

Ad-Just Bouwman maakt niet langer deel uit van De Lama's. Afgelopen week maakte BNN dat nieuws wereldkundig. Voor Ad-Just kwam het niet als een verrassing, zo zegt hij in het Brabants Dagblad. "Je moest wel heel blind zijn om niet te merken dat ze niet op mij en Jandino zaten te wachten", aldus de improvisatie-acteur. Natuurlijk vindt hij het jammer, Ad-Just zoekt de 'fout' niet zozeer bij hemzelf.

Ad-Just vindt vooral dat hij weinig begeleiding kreeg en ook geen echte kans heeft gehad. "De Lama's zijn stand-up comedians, dat draait om grappen maken. Ik ben improvisatie-acteur. Die begint met een scene waar hopelijk een grap uit voortkomt. Maar als je de kans krijgt te wennen en met elkaar te trainen, kan de klik komen. Maar die kans heb ik nooit echt gekregen. Of dat door BNN kwam of door de Lama's is me ook niet helder geworden."

Verder denkt hij dat BNN de zoektocht onhandig heeft aangepakt. "Dit was wel de eerste tv-talentenjacht waarin je als individu werd gecast, terwijl je in een team moest passen. Ik denk dat BNN zich daarop heeft verkeken." BNN had overigens zelf al een Lama in de vorm van Jeroen van Koningsbrugge gestrikt. Zijn betrokkenheid bij De Lama's werd al vastgelegd toen de hele zoektocht naar dè nieuwe Lama nog volop bezig was.

Van Ad-Just gaan we overigens zeker nog wat horen, zij het misschien niet zo snel op televisie. Hij maakt deel uit van improvisatie-gezelschap de Tilburg Tigers, die het sinds de hele zoektocht een stuk drukker hebben gekregen met optredens…

Zie ook:
- Nieuwe Lama's vallen buiten kudde
- En de nieuwe Lama is…

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lama Ad-Just zag ontslag al aankomen

 1. Dario

  Met een paar minor adjustments had hij het volgens mij toch wel gered. Sorry deze moest ik even maken.

    /   Reply  / 
 2. Daniël

  Pfff, niet zeuren, hij is weer een ervaring rijker.
  Daarnaast was dit eigenlijk al te verwachten vanaf de eerste aflevering van het afgelopen seizoen.
  Als BNN hem daar gelijk had laten starten, had hij wellicht meer kans, maar de Lama’s die toen starten deden het ook gelijk geweldig weer.
  Adjust is wel lachen, maar niet echt bijzonder.

    /   Reply  / 
 3. Valerie

  Ik vind het sneu voor die jongen. Hij heeft niet eens een kans gekregen!! Ik heb hem misschien 3x op TV gezien met de Lama’s, ok hij was niet zo goed als de andere maar hij heeft ook nog een stuk minder ervaring.
  Vind het echt lullig dat ‘ie er op deze manier uitgegooid is.
  Een paar maanden geleden las ik al in een roddelblad dat Ruben van der Meer vertelde dat het niet klikte tussen de Lama’s en Adjust dat zou wel meegespeelt hebben. Ruben van der Meer zag liever iemand anders erbij komen.
  Desondanks blijft Ruben Nicolai voor mij een super lekker geil beest!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>