Privéleven Jan Smit blijft privé bij De Zomer Draait Door

Alle showbizmedia rukten vandaag uit naar Volendam, voor de presentatie van het eerste 100%NL magazine, waarbij Jan Smit aanwezig was. Allemaal hoopten ze hem iets te kunnen vragen over ‘hoe het nu gaat’, maar hij snelde weg op zijn fiets. Vanavond in De Zomer Draait Door schoof hij wel aan en hoopte iedereen op het verhaal. Maar Waldemar Torenstra en Froukje Jansen vroegen er niet naar, zelfs niet na een inkoppertje van 3js-zanger Jan Dulles.

Op de vraag: “Wie wil je zeker niet hebben voetballen bij FC Volendam?” grapte Jan Dulles: ‘Wesley Sneijder’. Jan moest duidelijk grinniken en deed zijn best niet hardop te lachen. Waarna het presentatieduo lekker doorging met het vragen naar FC Volendam en het optreden van de Votown Allstars van aanstaande zondag.

Ik gok op een van te voren gemaakte afspraak, waarbij duidelijk is gemaakt dat er alleen naar deze onderwerpen gevraagd mocht worden en niets over het privéleven. Heel omzichtig probeerde Waldemar het nog wel (voelde jij je gesteund door één front de afgelopen weken?) en daaruit bleek dat het wel goed gaat met Jan. Maar hoe het echt zit, dat blijft dus nog even voer voor speculatie.

Zie ook:
- De Zomer Draait Door strikt Jan Smit, eerste interview sinds breuk
- Hanneke Groenteman traint presentatoren De Zomer Draait Door

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Privéleven Jan Smit blijft privé bij De Zomer Draait Door

 1. elg

  hehe… had gezien.. en die opmerking van Jan Dulles zegt volgens mij genoeg!

  iets anders btw; vanaf 31 juli nieuwe amusementsshow op RTL4, haal het volgende van hun site:

  De vrijdagavond blijft deze zomer swingen bij RTL 4, want vrijdag 31 juli start het programma Waar is Elvis?! Daarin wordt gezocht naar de grootste Elvis-kenner en Elvis-kunner van Nederland.

  Maar ook in de theaters is Elvis alive! Vanaf november reist de musical All Shook Up – Love Me Tender langs de theaters in Nederland. In de hoofdrollen Rene van Kooten, Brigitte Heitzer en Tommie Christiaan. Zij laten vrijdagavond een voorproefje zien op de dansvloer van Dancing with the Stars!

    /   Reply  / 
  1. Tom

   Flopper de flop op het Elvis programma.

     /   Reply  / 
  2. Herman Roggeveen Auteur

   thx, had ik nog niet gezien! Morgenochtend een berichtje op zappen.blog.nl

     /   Reply  / 
 2. Chiel

  Erg pijnlijk hoe Waldemar die vragen over z’n priveleven stelde…

    /   Reply  / 
 3. enn

  wat een ongelooflijk rukprogramma

    /   Reply  / 
 4. Thijs

  Het lijkt me dat als je hier een stukje schrijft, dat je dan wel het hele gesprek moet kijken. Het begon er namelijk mee…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>