Patricia Paay bij DWDD: Ging Theo Maassen te ver?

Patricia Paay bij De Wereld Draait Door om te praten over haar omstreden Playboy-foto’s. En dan is de tafelheer Theo Maassen. “Theo Maassen is tafelheer, dat kan nog gezellig worden”, voorspelde een bezoeker van deze blog vanmorgen al. Gezelig werd het alles behalve. Theo Maassen verwoordde in eerste instantie wat half Nederland al dacht: waarom op je 60ste nog in de Playboy (cover) poseren? Om het gesprek vervolgens flink te laten ontsporen. Kan dit?

Het moet Patricia rauw op haar dak zijn gevallen, zeker na de lofrede van columnist Nico Dijkshoorn. Theo trok meteen fel van leer. “Iedereen wordt ouder en lelijker, je verlept allemaal een beetje. De kunst van het ouder worden is volgens mij dat accepteren en een wijzer iemand worden. Dat je veel meer tijd en energie steekt in je binnenwereld.”

Nieuw! Reactie Patricia:
- Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen

Aandachtsjunk
Hij vergelijkt Patricia al snel met een aandachtsjunk. “Ik zie dat helemaal niet zo”, verweert Patricia zich. De stemmingaan tafel is dan al flink verziekt. “Vrouwen van 60 denken nu ook allemaal dat ze operaties moeten ondergaan. Eigenlijk moeten we het er helemaal niet over hebben. Mijn moeder zei altijd: ‘je moet goed gedrag belonen en slecht gedrag negeren’.”

Ook Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk is ontstemd. “Heb je de halve uitzending je mond gehouden, ga je nu praten? Jammer”, zegt hij over de scherpe kritiek van Theo. Matthijs verdedigt hem nog door te zeggen dat een tafelheer alle vrijheid krijgt.

Ingrijpen
Inmiddels krijgen Patricia en Jan bijval van het publiek, maar nog steeds grijpt Matthijs niet in. Dat komt pas na de ‘recensie’ van Theo Maassen. De cabaretier: “Een vriend van mij is necrofiel, ik denk dat hij het wel zou kunnen waarderen.” Matthijs: “Theo, dit is beledigend! Je biedt nu je excuses aan! Ik vind het een grove opmerking.”

De excuses blijven uit. Matthijs verontschuldigt zich door te zeggen dat dit bij live televisie kan gebeuren. Het gebruikelijke feestje na afloop van de uitzending in Studio de Plantage lijkt in elk geval verziekt. Deze uitzending krijgt vast nog een staartje. Wat vond jij van het gesprek?

Bekijk het gesprek terug:

Zie ook:
- Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen
- SBS Shownieuws exclusief met reportage Playboy-shoot Patricia Paay
- DWDD wint strijd om Patricia Paay en haar Playboy-foto’s
- Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden
- SBS Shownieuws bij Playboy fotoshoot Patricia Paay

618 Reacties // Reageer

618 thoughts on “Patricia Paay bij DWDD: Ging Theo Maassen te ver?

 1. Charlotte

  Hij ging zeker, te ver en het ging totaal niet om die foto’s, hij zat daar gewoon om haar in 1 keer te kleineren. Ik vond haar geweldig reageren, kalm en trots. Theo, je valt een beetje door de mand.

    /   Reply  / 
  1. Cleetje

   helemaal mee eens! dit was echt niet meer grappig, hoe boos hij reageerde door zo door La Paay heen te praten. en die laatste opmerking was ronduit smakeloos! ik kan me niet voorstellen dat mannen dit ook vinden.
   Maassen vond ik al stukken minder leuk toen hij vorig jaar een vrouwelijke fotograaf haar camera uit haar handen kapot sloeg tijdens een voorstelling, ook hier getuigt hij niet van beschaafdheid. hij kan een voorbeeld nemen aan de in humor veel verdergaande Hans Teeuwen, die heeft nog stijl. dit is botheid ten top, zonder humor en reden.
   Matthijs had inderdaad wel wat fermer kunnen optreden!
   gelukkig stond Patricia zelf haar mannetje, hulde aan haar optreden.

     /   Reply  / 
   1. Rick

    Helemaal eens!! Wat een toneelstuk van die man. Je zag dat hij zich er zelf ook niet helemaal lekker bij voelde maar wilde de weg die hij ingeslagen was niet meer verlaten en ging maar door en door.

    Hoe zet je jezelf voorschut, Maassen!!

      /   Reply  / 
   2. luc

    Het punt wat Theo Maassen aantipte was ‘La Paay’s’ optreden in het tv-programma van Jensen, over smakeloos gesproken. Hij vond het ongepast dat ‘La Paay’ het sexleven van de vader van hun 19jarige dochter openbaar maakte. La Paay vindt nog steeds dat zij het recht heeft om te zeggen wat zij wil, zij zou het zusje van Wilders kunnen zijn wat dat betreft, en geeft hierbij een nieuwe betekenis aan het woord ‘smakeloos’!
    Of Theo nou wel of geen humor heeft daarover kunnen de meningen verdeeld zijn, prima, maar smakeloosheid kun je hem niet verwijten.

      /   Reply  / 
    1. Lisa

     Beste Luc, Ik begrijp wat je bedoeld maar kom nou.. wat makkelijk om haar weer op zo’n quote uit een ander programma met een totaal andere inslag ( Jensen = platte humor) te pakken. Bij Jensen heeft ze zich laten gaan en even haar rancune getoond ( kan een keer gebeuren, gezien het feit wat zij moeten doormaken met scheiding en overspel) Maar nu zit zij daar waardig, open en eerlijk klaar om te praten over haar reportage en haar evt beweegredenen en wordt gewoon platgewalst door Theo Maassen die geen enkele keer luisterd en al helemaal niet meer objectief naar de plaatjes ( want meer is het niet in de Playboy) te kijken. Je zag erg duidelijk dat Theo op z’n p*k was getrapt door commentaar van Jan en publiek en wilde als een klein kind nog even uithalen met het laatste lage commentaar. Wat is die man door de mand gevallen zeg.. en wat geet La Paay weer blijk van wat een waardige intelligente dame zij is!!

       /   Reply  / 
    2. Maarten

     Heel goed gezegd Luc, ik zat te kijken en mijn vrouw hoorde iets en kwam gelijk meekijken en zei gelijk, goed zo Theo zeg maar eens waat t op staat!!!! Paay is absoluuut NIET intelligent, als er iemand is die Paay intelligent vind moet zich maar eens gaan afvragen of ze niet weer eens een opleiding moeten gaan genieten. Ik of beter gezegd wij vinden Theo sowieso wel recht door zee maar zelfs als je geen fan bent van de man kun je niet ontkennen dat hij gewoon gelijk heeft. Ik ben alvast blij dat ze eniet de oma is van onze kinderen, misschien zouden mensen het zo eens moeten bekijken!!! ze heeft gewoon een oma leeftijd !!!!!! @ lisa, Theo maakt zich al heel erg lang niet druk om wat t publiek van hem denkt hoor, mss wordt t tijd voor een bezoekje aan zijn show!!!!

       /   Reply  / 
   3. jan

    maar natuuuuuuuuurlijk is theo maasen verkeerd bezig om haar in de rede te vallen maar la paay kan er ook wel wat van vooral bij de popstars livshows daar valt zij henkjan smits en maurice ook constant in de rede vooral als een van haar lievertjes bart en robin wordt afgekraakt maar zelf mag zij wel haar frustraties botvieren op de vrouwelijke deelneemers neeeeeeeee he jullie zijn niet eerlijk jullie willen het gewoon niet inzien dat ook madam la paay haar vervelende kanten heeft.

      /   Reply  / 
  2. theodekoning

   Iemand die kinderen die pogen te zingen verbaal finaal de grond in boort en zich daarbij NIET lijkt af te vragen of ze misschien te ver gaat krijgt een pak koek van eigen deeg.
   En is vervolgens op haar zak getrapt..

   Tijdens Dijkshoorns gedicht veerde ze ook een paar keer op en leek ze verontwaardigd te willen reageren toen hij zijn ‘lofzang’ losliet.

   Niet meer dan terecht dat Theo haar vraagt ‘waarom?’, waarop niet meer dan ‘waarom niet’ terug kwam. Statements bleven uit. Dus niet meer reden dan geld en aandacht. Maar er is meer dan alleen buitenkant en mevrouw Paay bevestigde dit… Zelfreflectie is haar volledig vreemd.

     /   Reply  / 
   1. Lisa

    Wat bijzonder hoe verschillend er weer tegen zo’n gesprek aangekeken kan worden ;
    wat heeft haar werk als jurylid ( in een bekend tv format waarbij zij idd kritiek uit op mensen die van te voren goed weten waar zij aan beginnen ) nou te maken met de belachelijke manier waarop zij door Theo M wordt behandeld. Koekje van eigen deeg of niet – zij reageert er bijzonder waardig op vind ik!
    En wat jij meld ( geld en aandacht ) is precies wat zij gisteren ook eerlijk toegaf ; dat iedereen er over lulde en wat zij prachtig vond.. eerlijk toch!

      /   Reply  / 
  3. Yolanda

   Patricia is geweldig, geniet van de aandacht en bleef zeer professioneel. Theo, dit valt niet meer onder cabaret, respectloos, zwak, pure schande, beledigend. Dat nadat je door haar geweldige foto’s hebt gebladerd. Zover had het zeker niet gehoeven, dit had best wat minder ruw gekund!

   http://www.google.nl/search?q=ruwe+fotos+paay

     /   Reply  / 
   1. Hendo

    LOL

      /   Reply  / 
  4. vunzie

   weet je wat het is…….
   Als een caberatier dit gebruikt in zijn oudejaars conference of een gewone voorstelling dan is het prachtig en kun je de filmpjes overal terugvinden.
   Nu doet meneer Maassen het face to face en dan ga je meteen te ver. Ik denk dat hij gelijk had, iemand die zelf (zie uitzending) ook begrijpt dat je op latere leeftijd niet meer in de playboy moet gaan staan, heeft geen recht van spreken toch??? lang leve Theo en het recht op vrije meningsuiting!!!!!!!!!

     /   Reply  / 
   1. kees

    Het recht op vrije meningsuiting hahaha dat mag in Nederland niet weet je nog hahaha

      /   Reply  / 
   2. Alie

    Heb jij nog nooit je mening hoeven bijstellen?

      /   Reply  / 
    1. jan

     Ben nog aan het wachten op het bijstellen van de mening van de PVV, maar kennelijk mag je alleen zeggen wat je vind als er veel mensen zijn die dit ook vinden.
     Theo Maassen gaf zijn mening toen deze gevraagd werd. Patricia(puur natuur :D , pas 60 jaar en de gave heeft om jury te zijn in een show waar mensen kunnen lachen om zwakbegaafden)geilt op aandacht en Theo kan dat niet hebben = HUMOR :D

       /   Reply  / 
   3. Rob

    Theo Maassen gedroeg zich als een onbeschofte media-hulk. Durfde Paay en van Nieuwkerk amper aan te kijken en bleef maar door-draven.
    Ben benieuwd wat hij ervan vindt als hij geen aandacht krijgt, uiteindelijk heeft hij die nodig voor zijn optredens.
    P.s. kennelijk uiterste houdbaarheids-datum van deze cabaretier allang verlopen. Rijp voor een asiel voor bejaarde borderliners.

      /   Reply  / 
    1. robert

     gozer..sterf

       /   Reply  / 
    2. jelle

     de houdsbaarheidsdatum van deze cabaratier? wat dacht je van de houdbaarheidsdatum van patricia kerel, Theo Maassen heeft gelijk bracht het alleen verkeerd, dat is waar.

       /   Reply  / 
  5. els

   Als een dolle stier op domme wijze een punt proberen te maken. Theo heeft de regels van een sterk debat in ieder geval niet geleerd, als hij een intelligent rustig gesprek kon voeren waarom hij de dingen vindt zoals hij het vindt, dan had hij waarschijnlijk veel meer punten gescoord in zijn mening. Dit was zo’n inhoudloze aanval met slechte niet ter zake doende argumenten dat ik betwijfel of Theo uberhaupt wel intelligentie genoeg heeft om op een normale manier een mening te uiten. Kortom, Theo is gewoon een domme lul, en wat je ook mag vinden van wat Patricia doet, zij heeft in ieder geval absoluut meer wijsheid vergaard om gewoon boven dit soort mensen en aanvallen te staan, te blijven glimlachen en te denken, lekker jouw probleem Theo, ik ken je niet eens. Zijn frustratie bleef dan ook lekker bij Theo zelf. +10 voor Paaij

     /   Reply  / 
  6. John

   Theo bedankt! Hulde. Het was niets meer en niets minder dan gewoon de waarheid. Ik ben echt blij dat iemand het gezegd heeft.

     /   Reply  / 
   1. HaatPaay

    Eindelijk,
    die oude pruim ligt mensen bij popstars af te zeiken met name Mandy. En nu wordt ze zelf beoordeeld ligt ze te janken. Patricia Paay rot toch opppppppppppp

      /   Reply  / 
    1. jan

     helemaal mee eens haatpaay ook ik zie hoe ze haar frustraties botviert op mandy en emily maar de jongens bart en robin ja die zijn alles nee geen leuke vrouw die paay

       /   Reply  / 
  7. Pen

   Theo Maassen’s onbeschofte gedrag in de uitzending had niets te maken met de naaktreportage in de Playboy. Hij was gewoon op z’n pik getrapt, omdat Patricia voor de uitzending niet wist wie meneer Theo Maassen was, en heeft in de uitzending even z’n gram gehaald. Niet meer en niet minder!

     /   Reply  / 
   1. Pen

    P.S.:
    En Matthijs is ook door de mand gevallen. Hij blijkt een enorme slapjanus te zijn, die een amok makende sidekick niet de baas kan (durft)!
    Wil je duidelijk maken dat dit soort gedrag niet kan? Heel simpel… niet meer kijken!

      /   Reply  / 
 2. eef

  Ik vond het heel slap van Theo Maassen……helemaal geen goede motivatie waarom hij het niet vond kunnen! Ik ben niet een fan van Patricia maar zij liet zich niet kennen en kwam veel sterker naar voren……zonde van Theo dat ie zo liet gaan

    /   Reply  / 
 3. Ufo

  Haha het is iig wel leuke televisie..

    /   Reply  / 
 4. Chris

  Belachelijk! Heb het zojuist gezien. Wat een eikel, dit kan je toch niet maken? Hij had een vriend die kickt op oude vrouwen (grapje wat te ver ging) en er kwam nog meer prut uit. Ben blij dat het publiek het er ook niet mee eens was. Waar bleef Mathijs, hij hoort in te grijpen!

    /   Reply  / 
  1. Ufo

   Necrofilie = een seksuele voorkeur voor het bedrijven van seks met een lijk.

     /   Reply  / 
  2. Japie

   necrofilie heeft niks met oude vrouwen te maken… maar met dooie……leer je moerstaal!

     /   Reply  / 
  3. Alie

   Volgens mij was die het er ook mee eens de slappeling

     /   Reply  / 
 5. Hanneke

  Ik vond Theo Maassen veeeel te ver gaan. Dat doe je niet. Iemand kan je type niet zijn, je kunt iemand te oud vinden, je kunt iemand niet mooi genoeg vinden voor de Playboy, maar Theo: DAN KOOP JE DE PLAYBOY VAN DEZE MAAND TOCH GEWOON NIET!

  Zielige vertoning.

    /   Reply  / 
 6. Alex

  Nee, dit kan dus niet, maar niets aan te doen bij live tv. Tuurlijk, eens een keer eerlijk je mening geven over het bezoek aan Jensen, maar iemand zo de grond in praten? MvN kon het niet meer redden, al deed hij een poging. Respect voor Patricia, ze liet zich niet vangen, maar was (en begrijpelijk) wel geraakt. Theo is te ver gegaan, niet cool meer

    /   Reply  / 
 7. JustRobbie

  ik vind die vrouw niet lelijk maar, vind dat als je in de playboy gaat best wel cheap.

  Vond dat theo maassen als cabaretier haar wel subtieler kon aanpakken (bewust maken)

  (vind dat marc marie dit goed kan)

    /   Reply  / 
 8. Martijn Jansen

  Ja hoor, dat kan gewoon. Theo zei gewoon wat zo veel mensen zeggen. Patricia Paay roept zo veel in de media, is zo aandachtsgeil. Dan mag er best een snoeiharde tegenreactie komen. En ik moet eerlijk zeggen: ze ging er sportief mee om waardoor ze goed uit de uitzending kwam.

    /   Reply  / 
 9. Bas Sluis

  Theo Maassen is te ver gegaan. Kwetsende opmerkingen en unfair.

  Bas Sluis

    /   Reply  / 
 10. F.S

  In dit geval vind ik het zeker kunnen. Een oppervlakkige en zich als een idioot gedragende vrouw als Patricia Paay vraagt hier om.
  Ik ben het volkomen met hem eens.
  Al had hij die laatste opmerking over de foto’s beter niet kunnen maken.

  Floris

    /   Reply  / 
 11. AJ

  Gemiddeld Nederlandse tv niveau niet veel bijzonders.

    /   Reply  / 
 12. Bob

  Absoluut niet, hij maakte een punt (en had een punt)
  Van mij, +1 voor Theo

    /   Reply  / 
 13. Michael

  Prachtig… eindelijk gebeurt er is iets in DWDD.
  Ik vind dat Theo Maassen wel erg beledingend was maar dat moet ik ook is een keer kunnen.

    /   Reply  / 
 14. frank

  Wat Theo deed ging te ver. Als hij het leuk gebracht had was het passend geweest.
  Dit ging nergens meer over toen hij door bleef gaan.
  Misschien had hij een rekening te vereffenen, heeft hij echt een hekel aan haar of
  Was het allemaal afgesproken werk om de aandacht en verkoop te stimuleren…alhoewel ik dat laatste niet echts iets voor hem of DWDD vind…
  Het publiek was het duidelijk niet eens met hem wat bleek uit het applaus.
  Paay bleef overigens goed staande.

  Beetje jammer allemaal…

    /   Reply  / 
 15. Joost

  Haha Geweldige reactie van Theo, hij heeft groot gelijk, patricia is al haar geloofwaardigheid kwijt en is alleen maar uit op aandacht (en geld nu ze adam curry kwijt is).

    /   Reply  / 
  1. Alie

   Ben jij er ook zo een? Soms beter kwijt dan rijk!
   En is ie nog wel rijk?

     /   Reply  / 
 16. piet paulusma

  ja hahah was keihard

    /   Reply  / 
 17. J.J

  Hij mag natuurlijk zijn mening wel geven maar wat hij daar deed was alles behalve dat, hij begon al negatief en deed daarna nog een paar nutteloze en onsmakelijke grappen erbij om zo aandacht te vragen. Patricia kon niet eens haar interview normaal doen.

    /   Reply  / 
 18. Hanneke

  Ik geloof dat ik het maar even terug ga kijken! Hoor veel reacties erover -nu al-.

    /   Reply  / 
 19. mark

  Ik vind dat theo helemaal gelijk heeft.
  Die Paay is wel erg mediageil

    /   Reply  / 
  1. Peer

   Ik denk dat de mediageilheid eerder bij Maassen te zoeken is. heeft die niet ook een of ander filmpje uit momenteel? Het effect: google maar eens op zijn naam. 2e hit kmt meteen bij zijn eigen site uit, die volledig in het teken van zijn filmpje staat… Hij heeft DWDD icm Paay misbruikt om zijn eigen bankrekening te spekken.

     /   Reply  / 
   1. HaatPaay

    en jij hebt dat uit betrouwbare bronnen natuurlijk. Ga toch fietsen Theo you rockkkkkk

      /   Reply  / 
 20. Jesse

  Ja, levert mooie televisie op!

    /   Reply  / 
 21. Michel

  Dit kan zeker. Paay zat erbij en kon zichzelf prima verdedigen. Adam Curry kon dat niet toen Paay te loslippig werdt bij Jensen over de ‘chicks with dicks’.

    /   Reply  / 
  1. jan

   helemaal mee eens michel deze vrouw kon er op wachten om ook een keer aan de beurt te zijn en ja dat ze door theo maasen werd aangevallen .
   nu kan hij opeens niets meer zeggen en goed doen in andermans oog terwijl zij begon bij jenssen om haar man en vader van haar 19 jarige dochter zo KAPOT te maken in de media. nee we moeten wel eerlijk zijn TOCH

     /   Reply  / 
 22. Vincent

  Erg bruut!

  Ook leuk dat dat mannetje van de Playboy jeuk had!
  Ben nu wel benieuwd naar dat gedicht van Nico Dijkshoorn!!

  Ik ben er zeker van dat dit opzet is! DWDD weet echt wel wie ze tegenover elkaar zetten! Indd Publiciteit stunt!

    /   Reply  / 
 23. Oneryche

  Een compleet terechte opmerking van Theo… Sterker nog, Patricia verwoorde het al in het programma RUR toen ze nog “wat” jonger was. Ze schreeuwt om aandacht en het is haar gelukt. Wel jammer van de laatste opmerking van Theo over necrofilie. Die ging iets te ver… Maar in een show van hem zou deze opmerking uiteraard niet misstaan. Dan zou de zaal plat liggen van het lachen.

  Theo verwoord wat half Nederland denkt (en hou er rekening me dat de helft van Nederland man is en de andere vrouwelijk lol)…goed bezig Theo, dat we jou daar nog vaak aan tafel mogen zien zitten…

    /   Reply  / 
  1. ralph

   volledig mee eens, ben alleen bang dat we theo niet meer zo snel in dwdd zullen zien

     /   Reply  / 
 24. Bas

  Natuurlijk kan dit. Neemt niet weg dat ik het niet eens was met Theo. Als iemand mooi is (en dat is Patricia toch echt wel) en dit zelf wil, moet ze dit vooral doen. Hier moet geen leeftijd grens op zitten. Maar Theo mag uiteraard zeggen wat hij wil zeggen, hoe lomp hij ook is…

    /   Reply  / 
 25. Anno

  Hij heeft gewoon een punt. Patricia paay zag je voor ze gescheiden was amper op tv en nu doet ze alles om maar weer in de picture te komen. Je kan me niet wijs maken dat ze het doet voor “de 60 plusser”, ze doet het gewoon voor de poen. Gadver zulke “mensen” zonder enige nuttige inhoud.

    /   Reply  / 
 26. max lerou

  Het kan niet alleen het is zelfs noodzakelijk.
  In een (Neder)land dat zo snel debiliseert heb je mensen als Theo nodig die eens lekker tegengas geven.
  Wat zal er straks in Neerlands’ voetbalkleedkamers gegierd worden van het lachen om deze geriatrische Barbie.

    /   Reply  / 
 27. Ard

  Schuift aan als “Tafelheer”, yeah right…loser!!

    /   Reply  / 
  1. brenda

   ja, laat dat heer maar weg, wat een onbeschofte vlerk.

     /   Reply  / 
 28. Raimon

  waarom ging hij te ver? denk dat de helft van nederland denkt wat hij zegt, dat mens zie je op alle zenders en loopt alleen haar ex maar af te zeiken en haar ‘mooie’ foto’s te promoten.

    /   Reply  / 
  1. Simone

   Hoe weet jij nou wat de helf van Nederland denkt. Als Theo een punt had willen maken heeft hij het mooi verprutst met zijn valse giftige opmerkingen. Wat een domme man… en LELIJK dat hij is. Dus en LELIJK en DOM. Patricia hield zich groot.

     /   Reply  / 
   1. peter

    Wat zijn vrouwen toch kleinzielige wezentjes zeg. Nee, die vleesgeworden opblaaspop Paay is fijn. Ze loopt haar ex super aso wijze in de zeik te zetten, Maassen doet dit nu bij Paay en nu zijn alle pruimpjes zuur in Nederland. Misschien is het zo dat de helft van de mannen wel achter de uitspraken van Theo staan. Ik vind dat ze nog niet genoeg is afgeserveerd. Theo, je bent een HELD!!!

      /   Reply  / 
    1. Lolbroek

     vleesgeworden opblaaspop jezus ik ben fan van je :P geniale uitspraak. Ma ik hem a.u.b. ook gebruiken :D Misschien kan Theo hem zelf gebruiken trouwens :P

       /   Reply  / 
    2. peter

     Natuurlijk mag je die gebruiken! :-) BTW, idd is dat ‘je doet niet meer mee’ fragment erg goed!

       /   Reply  / 
    3. HaatPaay

     mijn helden yesss!!!

       /   Reply  / 
 29. Lida

  Theo is zelf onsmakelijk bezig! Patricia is een mooie vrouw! werkt gewoon voor haar geld, en niet ten koste van anderen (en ondermaatse teksten en grappen..) en dat nare woord wat Theo uitkraamt… weet hij wel wat hij zegt??
  of heeft hijzelf misschien wat extra aandacht nodig??

  Patricia, goed gedaan hoor! ook met Adam!

    /   Reply  / 
 30. kesie

  Meneer Maasen profileert zich steeds vaker als een agressief en bot baasje, iemand persoonlijk neerhalen wordt steeds meer zijn handelsmerk. Mooi tijdsbeeld ook, prima voorbeeldfunctie van die Theo !. De playboyactie van Patricia boeit me niet, maar Theo is werkelijk schandalig bezig, hij wordt ziek van Paay, ik van hem.

    /   Reply  / 
  1. Yowannuzz

   Ik mag hier uit concluderen dat je Theo’s laatste show “Zonder pardon” niet hebt gezien?
   Daarin bewijst de man namelijk (wederom) behoorlijk veel meer talenten te bezitten dan slechts agressie en botheid.
   Sterker nog; hij laat deze eigenschappen tegenwoordig veel en veel minder zien dan in het verleden.

     /   Reply  / 
   1. henk

    nou en? yowannuzz. dit optreden is zum kotzen.

      /   Reply  / 
    1. Yowannuzz

     Dat is jouw mening en uiteraard respecteer ik die.
     Alleen de conclusie dat mensen neerhalen steeds meer zijn handelsmerk zou beginnen te worden spreek ik tegen.

       /   Reply  / 
 31. loenen

  Eindelijk een BN’ner op tv die echt zegt wat hij vind! meeste zouden gaan zitten slijmen. en hij heeft nog gewoon gelijk ook door te zeggen dat hij liever een 20 jarig lekker wijf erin had staan!

    /   Reply  / 
 32. Postduif

  Wel respectloos, naar mijn mening ontvang je als tafelheer toch een gast en daar ga je normaal mee om. Je hoeft het niet eens te zijn maar de grap op het eind ging te ver.

    /   Reply  / 
 33. Necrofiel

  Bah Bah, Theo heeft helemaal gelijk, Patricia heeft helemaal niets natuurlijks en daarnaast is ze een vieze aandachttrekker, als ze dood is zou ze beter in de playboy kunnen. En die Heemskerk wat een smeerpijp zeg. Geld gaat voor eer, bij die 2 dat is duidelijk

    /   Reply  / 
 34. patricia

  Ik heb zo de indruk dat Maassen een heel gefrustreerd man is. Paay moet door omstandigheden weer aan de bak, maar ze doet het wel! Met weinig inspanningen loopt ze op eigen houtje weer helemaal binnen. Maassen moet daarentegen knokken om publiciteit, zeker op deze schaal, te krijgen. En dan zit daar een zestigjarige vrouw, die er gewoon prachtig uit ziet voor haar leeftijd. Ze bereikt zelfs het buitenlandse nieuws! Paay was onlangs zelf ook niet smaakvol bij Jenssen, maar wat Maassen er net allemaal uitkraamde was ongegrond. Vooral met de opmerking over necrofilie maakte hij vooral zichzelf ronduit belachelijk. Maassen is zelf absoluut geen voorbeeldig persoon, gezien het feit dat hij meerdere keren in aanraking is gekomen met justitie. En dan nog te bedenken wat zijn dochterlief Ruby straks wel niet moet denken van die opmerking.

    /   Reply  / 
  1. jan

   JAAAAAAAA HOOR GAAN WE WEER OUDE KOEIEN UIT DE SLOOT HALEN THEO MAASEN MAG ZIJN MENING UITEN
   NET ALS IEDER ANDER DAAR VECHTEN WIJ TOCH VOOR IN ONS NEDERLAND

     /   Reply  / 
 35. Claire

  Had grappiger en scherper van een ‘cabaretier’ verwacht, dit was wel erg makkelijk, veel van hetzelfde en vooral niet geestig – heb ook het publiek niet lachen.. Ja, ze is 60. Nou en!? Ik vind haar er goed uitzien voor haar leeftijd, wellicht wat te glamourous voor sommigen, maar ze lijkt me zeker nog geschikt voor zo’n fotoshoot. En over innerlijke wijsheid gesproken.. ze heeft zich in ieder geval ook nog eens goed staande gehouden in de stinkwind van kritiek van de ‘tafelheer’,die vrijheid van meningsuiting contamineert met onbeschoft, humorloos en gefrustreerd gezwam.

    /   Reply  / 
 36. ajan

  Nee, dit was echt niet nodig geweest en Patricia reageerde vorstelijk. Theo accepteert wel voluit de uit-middelpuntige Heintje, stralend van oor tot oor, maar kan Patricia van geen kant respecteren. Nee heel flauw en ik ga zeker die Playboy kopen, alleen al omdat ze zoveel klasse toonde.
  En ze heeft toch een punt: wie bepaalt dat het niet kan…Theo Maassen?

    /   Reply  / 
 37. Reijnders

  Ik vind die Maassen pas een zielig figuur. Vaak probeert hij zich over de rug van anderen te profilleren.
  Ik snap die man gewoon niet, kan hij niet verhuizen naar ergens ver weg, de kwaal.

    /   Reply  / 
 38. Jes

  Het punt dat Theo maakte was goed. De manier waarop alleen niet constructief. Ze waren al snel ‘ uit gesprek’ en dat is niet de bedoeling van een talkshow.

  Ach.. als mensen het blad kopen, is het aan hen. Als Theo er iets van vindt, is het aan hem. Maar Patricia stond niet echt open voor kritiek. Dat siert haar ook niet.

    /   Reply  / 
 39. anoniem

  Er werd Theo om zijn mening gevraagd en die gaf hij. Meer niet!

    /   Reply  / 
 40. Thomas

  Je moet mensen in hun waarde laten. Daar heeft de moeder van Theo hem blijkbaar niet mee groot gebracht ! Ook al ben je het er niet mee eens dat zij zo is. Je moet wel respect voor mensen houden.
  Theo ging veel te ver. Jammer voor Theo dat het LIVE
  televisie is !!

    /   Reply  / 
  1. jan

   JA OOK POPSTARS IS LIVE OP SBS6 ALLEEN STEEKT MADAM LA PAAY HAAR VOORKEUR VOOR DE MANELIJKE DEELNEEMERS O.A BART EN ROBIN NIET ONDER STOELEN EN TAFELS NEEEEEEE STERKER NOG AL HAAR 60 JARIGE FRUSTRATIES BOTVIERT ZE OP DE MOOIE POPSTARS DEELNEEMSTERS O.A MANDY EN EMILY . EN OOK VOOR HAAR MEDE JURYLEDEN HENKJAN SMITS EN MAURICE IS NIET GENADIG ALS EEN VAN HAAR LIEVERDTJES BART EN ROBIN KRITIEK KRIJGEN DAN KAN HENKJAN SMITS EEN KNAUW KRIJGEN VAN SHUT UP EN MAURICE WORDT BELEDIGD VAN JA JIJ KAN DAT WEL GOED HOREN HE MET DE NADRUK OP ZIJN OREN.EN TOEN POPSTAR DEELNEEMSTER EMILY OP HET LAATS OVERBLEEF MET ROBIN EN ZE TOCH AFGELOPEN ZATERDAG MOEST VERTREKKEN. WAS LA PAAY ZO BLIJ EN DAT LIET ZE DUIDELIJK MERKEN DOOR NAAR ROBIN EEN GEBAAR TE MAKEN IK HEB ER VOOR GEBEDEN .NIET LEUK TOCH

     /   Reply  / 
 41. Danny

  Uit het begin van het gesprek blijkt dat Patricia Theo op een of andere manier genegeerd heeft, of beledigd, voor dat de opnames zijn gestart. Hij zegt dat ze met een gevolg van 9 man binnen komt, en zij doet, en ook tijdens de uitzending, net of ze hem niet kent. Elke nederlander kent Patricia Paay, maar ook wie The Massen is, dus ze doet net alsof of ze Theo niet kent.

    /   Reply  / 
  1. Roel H.

   dat viel mij ook op, ik heb het vermoeden dat dit voorvalletje voor theo meetelt, maargoed…nog geen reden om het op die makkelijke manier over la paay uit te spuien, had wat sterker gekund….al vond ik zijn eerste punt zeer sterk!

     /   Reply  / 
 42. jojubbetje

  Ik vond het totaal respectloos en die maassen is zelf een publiciteits geil ventje, dit deed hij alleen maar om te shockeren. De mensen die hier hem gelijk geven zijn zelf ook losers net als maassen. Door dit soort gedrag gaat de maatschappij door de goot. Heel slap ook van die van nieuwkerk dat hij nu ineens zijn mond hield. Ik zie liever 10 patricia paays dan een lelijke grove maassen.

    /   Reply  / 
  1. philippe

   door figuren als patricia gaat de maatschappij door de goot. laat hem zeggen wat mensen denken, ik vind zijn morale standpunt een stuk maatschappelijker dan het hare, bahbah.

     /   Reply  / 
 43. Walter

  Tuurlijk ging Theo veel te ver, wel leuke televisie!!

    /   Reply  / 
 44. Denny

  Wel weer lachen met Theo :D

    /   Reply  / 
  1. Reind

   haha eindelijk iemand die het snapt xD

     /   Reply  / 
 45. Necrofiel

  Geweldig van Theo om zo’n ziekelijk oud mens af te zijken. En wij moeten geloven dat er nooit iets met haar lichaam is gebeurt. Een vrouw van 60 mag er uit zien als een vrouw van 60 en niks is mooier dan er uit zien wat bij je leeftijd hoort.

    /   Reply  / 
  1. Rob

   Zeker de vriend waar Theo het over had.

     /   Reply  / 
   1. Daniella

    hahahaha ik lach mij rot op deze site Patricia is beeldschoon of willen jullie liever een uitgezakte ouwe taart in bed hahahaha geloof niet als je mocht kiezen dat je voor een uitgezakte zal gaan toch………. p.s ik bedoel, tuurlijk mag je 60 lijken ook kwa figuur maar als iemand er op z,on leeftijd nog zo goed uitziet dan ben je gewoon heel goed bezig . Goed hoor Patricia.!!!! Laat haar maar bewijzen dat vrouwen van 60 er nog steeds goed uit kunnen zien nu nog de mannen hahahaha

      /   Reply  / 
    1. oyen

     dom wijf…

       /   Reply  / 
 46. Andrea

  Ik vond het pijnlijk en verschrikkelijk. Die twee hadden nog nooit een woord met elkaar gewisseld en Theo Maassen was onbeschoft en grof, en begon over een opmerking die ze eens over haar ex had gemaakt. Zoveel mensen die scheiden moeten even hun pijn kwijt door te zeiken over wat hun ex allemaal wel niet gedaan heeft. Dit gaat over, en mensen worden later weer gewone vrienden, MENSELIJK DUS.
  Patricia is een voorbeeld voor oudere vrouwen: ze vreet zichzelf niet vol en vet, en verzorgt zichzelf prima. Met of zonder botox maakt niets uit, dat doet zowat heel HET GOOI, ook vakvrouwen als Linda de Mol en Monique vd Ven. So what, doe je het niet, dan krijg je ook iedereen over je heen, zoals ooit Marga van Praag die een te ouwe kreukelkop kreeg om zich nog te kunnen vertonen op TV. Dat mag dus ook weer niet! Katja heeft ook neptieten, zeurt toch ook niemand over. Als je veel geld kunt verdienen en je nog durft te laten fotograferen op je 60e, en laat zien dat sexualiteit en sensualiteit ook nog kan dan mag dit toch? Theo Maassen heeft voor mij compleet afgedaan, ik ga echt nooit meer naar die man kijken, en hem totaal boycotten. Hij benaderde haar al totaal vol van VOOROORDEEL en niet open minded, en Patricia reageerde werkelijk vol klasse. Ik was opgestaan en had hem een glas water in zijn smoel gegooid. Benieuwd hoe zijn vriendin eruit ziet word ik nu wel, het riekt naar jaloezie namelijk. Matthijs had moeten ingrijpen, erg slecht om de boel zo uit de hand te laten lopen. En dan gaf zij hem nog een hand op het eind, WERELDS!

    /   Reply  / 
  1. Mars

   Ach Andrea, het is nu eenmaal zo dat vrouwen beperkt houdbaar zijn!

   Over de 30 wordt het al moeilijk, over de 40 ben je zo goed als afgeschreven en vanaf je 50ste ben je onzichtbaar.
   ALS je er dan nog goed uitziet wordt je in dit Calvinistische kikkerland afgemaakt, door dezelfde vrouwen die vanaf hun 40ste in windjack lopen!

     /   Reply  / 
   1. Nicoletta

    Flauwekul. Ik ben 45, helemaal geen Paay-type en toch vind ik geweldig hoe ze zichzelf mooi en in vorm houdt, en inderdaad dat ze laat zien dat je op je 60ste nog sexy kunt zijn en nog (godzijdank!) behoefte hebt aan een seksleven. WAAROM NIET??? Vrouwen van 50, 60 enz zijn HELEMAAL niet afgeschreven, dat is wat heel veel mensen denken door allerlei sociale en religieuze conditioneringen, die niet meer van deze tijd hoeven te zijn. “Times are a-changin’”, geloof me. Over 10, 20 jaar (hopelijk nog sneller) vindt iedereen normaal dat mensen van over de 60 nog steeds seksuele behoeftes hebben. Want zo is het en zo hoort het. Goed gedaan Patricia, je bent een voorbeeld voor ons, moderne vrouwen.

      /   Reply  / 
    1. Mars

     IK ben het met je eens Nicolette echter helaas is het niet wat de buitenwereld denkt!
     Lees de reacties maar eens (overal op het internet) dan zie je dat sociale en zeker religieuze zaken er niets mee te maken hebben.

     Ga je nog wel eens stappen?
     Ook dan wordt je met je neus erop gedrukt dat het A) raar is dat je uberhaupt nog stapt als je over de 40 heen bent.
     b) ga vooral niet lekker uit je dak met dansen want dan worden de blikken 3x zo erg! een beetje meedeinen is leuk maar als je vooral maar niet opvalt.

     Mijn mening is dat we doen wel of het leuk vinden maar diep in ons hart vinden we het eigenlijk niet meer kunnen!
     Let maar eens goed op reakties van vrouwen (wij kunnen elkaar altijd zo heerlijk de grond in boren)als iemand teveel afwijkt v d heersende gedachte. En niet zeggen dat dit niet klopt want mijn vriendinnen en ik maken dit bijna dagelijks mee.

     En Patricia, als zij plezier beleefd aan de reportage, gewoon lekker van blijven genieten!
     Zuurpruimen lopen er al genoeg op de wereld.

       /   Reply  / 
 47. Kijkert

  Theo heeft zich erg laten kennen.
  Als je het ok vindt dat een vrouw van 25 jaar zich laat zien in de Playboy, waarom dan niet als je er nog goed uitziet op latere leeftijd?
  Jammer dat Mathijs te bang/laf voor Theo was om in te grijpen. Tafelheer of niet, dit was goedkoop. Dit was echt 2-1 voor Patricia Paay.
  Sorry :-)

    /   Reply  / 
 48. Lolou

  Tjonge, plaatsvervangende schaamte toen ik dit zag. Theo, vind ik een geweldig cabaratier, maar dit was respectloos, makkelijk, laag en behoorlijk zielig. Met Paay heb ik helemaal niets, zal ook veel niet goed doen, maar liet zich niet van de wijs brengen.

    /   Reply  / 
 49. mike

  Zo wat een bagger stront heeft Patricia over zich heen gekregen! In de basis had hij zijn mening gewoon kunnen geven, maar vond hem echt te respectloos voor woorden. Veel te lang, veel te theatraal en zeker die laatste opmerking ronduit kwetsend en onbeschoft!

    /   Reply  / 
 50. Laila

  In wezen had Theo misschien wel gelijk, maar hij had het niet zo hoeven spelen. Hij is een botte boer die zich niet weet te gedragen!

    /   Reply  / 
 51. adri

  THEO! THEO! THEO! IK BEN HET HELEMAAL MET HEM EENS!!! SUPER!!!

    /   Reply  / 
 52. Cornel

  Theo kan zeggen wat hij wil. Ik denk dat hem niks te verwijten valt, want hij mag zijn mening delen. Ik denk dat je eerder naar de televisie makers moet kijken. Als je Theo Maassen en Patricia Paay aan 1 tafel zet om hem een mening te laten geven over het “funktioneel” naakt van Paay, dan weet je wat er kan gaan gebeuren. Sterker nog. Je weet wat er gaat gebeuren. Misschien slap dat hij het zo hard en recht in haar gezicht zegt, maar als iemand iets uit zijn hart zegt, komt het ook harder aan.

  Dat stuk van negrofilie, ging wel erg ver.

  Wat Patricia op het laatst zei, is wel typerend voor haar denk ik. “Het moet over mij gaan,” zei zij. Dat is ook de grond reden waarom ze er nog zo uit ziet en waarom ze in de Playboy staat.

  Die gast van Playboy is wel echt een loser zeg. Theo heeft helemaal zijn mond niet gehouden de hele aflevering. En als je woordenschat niet verder komt als jammer in z’on situatie, dan mag je überhaupt van geluk spreken, dat je 1 keer in je leven op die postie terecht bent gekomen.

  Theo heeft gelijk. Patricia moet haar verantwoordelijkheden beter begrijpen als moeder en ex-vrouw. Ze leeft op een roze wolk. Maar iemand met zoveel vaardigheid als een goede caberatier, had dit wel iets genuanceerder kunnen zeggen.

    /   Reply  / 
 53. Arie

  Wat een pro Paay blog is dit hey. Vooruit dan maar, Theo HELD wat een heerlijke dialoog heb je aangeslingerd. Zoals wel vaker valt iedereen weer over de verkeerde dingen. Het gaat Theo er helemaal niet om of ze er wel of goed uit ziet…..het gaat hem er om dat ze de focus zo hard legt op het er goed uitzien.

  Iedereen doet nu alsof ze dol zijn op Paay, maar kom op hey daar komt toch niets zinnigs uit. Het is toch een persoonlijking van het inhoudsloze BN-er syndroom dat elke week via de tv onze huiskamers wordt binnengestampt.

  En ja de laatste opmerking van Theo over necrofilie is niet fair en compleet overdreven. Maar what the hell mijn stem gaat nog altijd naar Theo.

  Ik heb de kerstboodschap er wel in herkent laat de rest maar lullen

    /   Reply  / 
 54. Wim

  Het is juist goed dat mevrouw Paay een flinke veeg uit de pan krijgt !
  Omdat ze altijd alleen maar van die hielenlikkers om zich heen heeft die haar continue een veer in haar kont steken zoals o.a Gerard Joling , Jensen en dus ook Nico Dijkshoorn.
  Ook goed dat Theo commentaar had op haar “zwartmakerij ” van haar ex.
  Ze heeft haar beroemdheid voornamelijk te danken door haar huwelijk met Adam Curry.

    /   Reply  / 
  1. Esgeetje

   Niet dus! Eerder andersom! Maar toen was je waarschijnlijk nog niet geboren, denk ik.

     /   Reply  / 
 55. Laila

  Trouwens, ik vind dat Matthijs ook tekort is geschoten, die had veel eerder in moeten grijpen! Eerst een gast uitnodigen en die vervolgens laten beledigen door je “tafelheer”? Slechte beurt Matthijs!

    /   Reply  / 
 56. Theoisokoleole

  Tis misschien ff wennen als je alleen maar gewend bent om mensen om je heen te hebben die, voor hun eigen hachie, alleen maar met je mee lullen. Maar het kan ook wel eens gebeuren dat je iemand treft die wat kritischer is dan de gevestigde orde uit Hilversum. Niet zo gek als je waar je gaat en staat om aandacht vraagt, dan kan je ook wel eens een andere reactie treffen, eigenlijk raar dat dit niet vaker gebeurd. Het zou in ieder geval de broodnodige variatie om de ingekakte Nederlandse TV.

    /   Reply  / 
 57. ronald

  Theo had in een ander programma ook al aangegeven niet gecharmeerd te zijn van het optreden van Patricia in Jensen…(ben ik het wel mee eens)
  Dus zet ze samen en dan kan je dit verwachten (en daar hopen ze natuurlijk ook op bij dwdd)

    /   Reply  / 
 58. luca

  Ik ben geen fan van Patricia Paay maar wat een klasse reactie. En Theo krijgt op het eind nog een hand van haar. Hulde voor haar, ik had hem een glas water in zijn gezicht gepleurd.

    /   Reply  / 
 59. Karin

  Het enige wat duidelijk is dat mijnheer Maassen zelf publieksgeil is. En ja, waarom op je 60e niet in de playboy poseren. Ook dit is werk. Niks mis mee om daarmee bij te dragen aan haar eigen onderhoud. En daarnaast heeft ze een beter lijf dan menig 20-er. Mijnheer Maassen die zijn geslachtsdeel toonde in Eindhoven, het recht meent te hebben vrouwen te kunnen betasten als ze te laat in de zaal komen, etc. etc.
  Wat een loser!!!!!!

    /   Reply  / 
 60. Anne Kruijsen

  Hallo iedereen. Ik vond de actie van Theo Maassen ook niet gepast maar hij heeft vind ik deels wel gelijk. Ze is alleen maar uit op geld en dan is er “perongeluk” een foto van Patricia Paay uit de Playboy uitgelekt. Waar gaat het nou eigenlijk om?

  Ik vind dat Matthijs van Nieuwkerk precies op het goeie moment ingegrepen heeft. Theo Maassen mag natuurlijk zijn mening uitten maar dat over die necrofilie ging te ver.
  Patricia Paay reageerde netjes.

    /   Reply  / 
 61. petra

  Het is toch geweldig dat een vrouw er op haar 60e nog zo uit kan zien?? Worden we ineens nerveus als iemand van boven de 40 nog mooi en sexy is? Is dat alleen voorbehouden aan meiden van 20? Onzin! Wat een voorbeeld! En natuurlijk moet je daar wat voor doen… Een beetje botox is echt niet zo wereldschokkend, hoor! Ik teken ervoor om zo mooi oud te worden

    /   Reply  / 
  1. Anne Kruijsen

   Ik ben het eens met je . Ze mag van mij ook botox gebruiken, maar geef het dan gewoon toe! Ze zegt dat ze niks gebruikt heeft maar je ziet toch gelijk dat ze dat gebruikt heeft!

     /   Reply  / 
   1. kees

    Ze vertelde dat ze niets aan haar lichaam heeft laten doen, goed opletten.!!!! wel haar gezicht dus.!!! Nou en, niet iedereen wordt daar meteen beeldschoon van zij wel.!!

      /   Reply  / 
 62. Querijn

  Ik vind de reactie van Maassen zeker NIET te ver gaan. De waarheid kan soms hard zijn. ‘La Paay’ denkt ze DE diva van Nederland is. Hopelijk staat ze nu weer met beide voeten netjes op de grond.

    /   Reply  / 
 63. Arie

  Hallo???? mooi oud worden? Operaties, botox flikker toch op.

  Een zak botten, stukje vlees erover meer zijn we niet, tenminste als je op het uiterlijke focust.

  Ik teken ervoor om GEZOND uit te worden
  GELUKKIG oud te worden….

  Even nadenken voor je wat schrijft misschiem…

    /   Reply  / 
  1. Anne Kruijsen

   Heb je het tegen mij? dan wil ik namelijk wel reageren hoor

     /   Reply  / 
   1. Joris

    Doe dat dan.

      /   Reply  / 
  2. Mars

   JIJ tekent er misschien voor en anderen NIET!
   Trouwens JIJ bent een man en dan weet je al helemaal niet waarover je praat!

     /   Reply  / 
 64. assyma

  @Cornel
  Ik ben het in grote lijnen met je eens.
  Deze tafelschikking was vooruit bedacht en zo gepland dat juist dit zou gebeuren.
  Nou is dat helemaal niet erg, want op deze manier maken ze nou eenmaal televisie en patricia paay zit al sinds mensenheugenis in het vak, dus medelijden hoeft zeker niemand met haar te hebben.

  Ik vind Matthijs van Nieuwkerk in deze wel een schijnheilige rol spelen.

  En voor de rest heeft patricia paay het heel kernachtig verwoord: het is allemaal een groot en lleeg narcistisch spel…als het allemaal om haar moet gaan, dan heeft theo maassen toch helemaal niets verkeerds gezegd met zijn “aandachtsjunk” ???

    /   Reply  / 
 65. Big Spider

  Wat een zielig figuur die Theo M., is dat nou zijn reactie omdat Patricia hem geen hand heeft gegeven voor de uitzending? Ze (her)kende hem niet als bekende Nederlander?

  Matthijs je had moeten ingrijpen en die Theo als tafelheer direct van zijn verplichtingen ontslaan.

    /   Reply  / 
  1. Vincent

   Zeker niet!
   Theo heeft Patricia alleen maar haar zin gegeven, een tikje grof maar ze kreeg waar ze om vroeg: MEDIA-AANDACHT
   Matthijs was ff van zijn stokje, maar het was zeker een bewuste keuze van DWDD om deze 2 tegenover elkaar te zetten! Dit was van tevoren al bekent.

     /   Reply  / 
 66. Ronald Langenberg

  Patricia, een mooie vrouw van 60 die het verdiend om gevraagd te zijn door de playboy. Schoonheid kent geen leeftijd. En als Playboy haar vraagd, zal ze toch van een kaliber zijn die door de gemiddelde man nog graag wordt bekeken. Verder is ze niet alleen mooi maar ook wijs. Inderdaad Theo, wijsheid komt met de jaren. Het is vanavond wel duidelijk geworden dat jij nog heel wat jaartjes te gaan hebt om de wijsheid te vergaren. Vanavond heb je bewezen dat je veel praat maar weinig kan zeggen. En wat jou necrofiele vriend betreft, het verbaasd mij niets dat jij dat soort zieke vrienden hebt. Dat past wel bij jou. Voor Patricia alleen maar lof. Zij heeft op een waardige manier aan het gesprek deelgenomen en staat, wat mij betreft, ver boven die Theo. Dat zij aan het eind ook nog zijn hand schudde, getuigt van klasse en stijl. ( En dat je er ver boven staat)

    /   Reply  / 
 67. Mello

  Alhoewel ik soms een beetje schrok van de grofheid ben ik blij dat theo deze absurde geilheid voor uiterlijkheden die deze wereld regeert stevig aanpakte. Ik wordt er echt niet goed van. Subtieler was misschien mooier geweest, maar dit werkt ook. En voor alle mensen die haar zo mooi vinden, zonder masker en pruik gaan jullie Paay echt NOOOOOOIIIIITTTTTT herkennen op straat hoor!!

    /   Reply  / 
 68. Vincent

  Iemand wel eens op het idee gekomen dat dit alles opzet is van DWDD?
  Iedereen die Theo’s reportware kent WEET dat hij dit soort volk niet kan uitstaan!
  Dat Theo zo zou reageren stond zelfs Mathijs ff van te kijken!

    /   Reply  / 
 69. Sjoerd

  Waarom niet? Dat is ook geen antwoord… Er speelde echter nog wat anders, voor de goed oplettende kijker, begon Paay met, ik ben een fan van hem, Theo na een aantal rake opmerkingen “jij komt binnen met twaalf man…” en daar reageerde Paay op met “sorry dat ik je geen hand gaf, dat ik je niet kende” “Ik heb hier lang niet gewoond” Ach ja en verder moet kunnen…..

    /   Reply  / 
  1. blah

   Zij kent hem niet, en ze netjes genoeg om iemand een hand te geven, net zoals ze dat deed aan ‘t einde van het gesprek. Bovendien kan Theo zelf ook even een hand geven. Waarom niet is een goed antwoord op waarom, ze mag toch zelf beslissen waarom ze iets doet, wat hij vindt moet hij lekker zelf weten, maar dit is wat zij dacht .. ze kreeg niet eens de kans om te vertellen waarom ze had gedaan.

     /   Reply  / 
  2. Peter

   Ze had het over Nico waar ze fan van was hoor(zei dat ook nadat hij die ode over haar voor had gelezen).

     /   Reply  / 
 70. Jeffrey

  Wow… zoveel reacties heb je nog nooit zo snel gehad Herman :D

  Ik hoop dat het snel terug te kijken is!

    /   Reply  / 
 71. lexxellent

  Het is Patricia Paay’s goed recht om zo’n fotoreportage te laten maken en het is Theo Maassens’s goed recht om daar een mening over te hebben en die mening naar voren te brengen.

  Tot zover niks aan de hand. Het is alleen jammer dat Theo volledig uit de bocht vliegt in de manier waarop hij zijn mening uit. Ik ben bang dat hij dacht even makkelijk te kunnen ‘scoren’ als iemand die op een bruut ‘grappige’ manier Patricia Paay wel even op haar nummer zou gaan zetten. Grappig was het niet… beledigend wel.

  Zo blijkt maar weer dat het een kunst is om:
  1) je mening op een contructieve manier te verwoorden, 2) grappig te zijn.

    /   Reply  / 
  1. Anne Kruijsen

   mee eens!

     /   Reply  / 
   1. Vincent

    Kom op mensen!
    Denken jullie echt dat Theo hier zat als cabaretière?
    ECHT NIET!!! Hij kon haar gewoon echt niet uit staan!
    Zat ff te kenden hoe dit te brengen en die keus was een tikje bot!
    Misschien dat dit soort mensen dit af en toe nodig hebben om ze weer op het goede pat te krijgen!

      /   Reply  / 
    1. blah

     je iq is duidelijk aan je spelling van pat af te lezen :)

       /   Reply  / 
 72. Sunchaser

  Helemaal geweldig en natuurlijk heeft Maassen gelijk, wat een aandachtshoer. Top Theo.

    /   Reply  / 
  1. HaatPaay

   my man!!

     /   Reply  / 
 73. Oneryche

  Een compleet terechte opmerking van Theo… Sterker nog, Patricia verwoorde het al in het programma RUR toen ze nog “wat” jonger was. Ze schreeuwt om aandacht en het is haar gelukt. Wel jammer van de laatste opmerking van Theo over necrofilie. Die ging iets te ver… Maar in een show van hem zou deze opmerking uiteraard niet misstaan. Dan zou de zaal plat liggen van het lachen.

  Theo verwoord wat half Nederland denkt (en hou er rekening me dat de helft van Nederland man is en de andere vrouwelijk lol)…goed bezig Theo, dat we jou daar nog vaak aan tafel mogen zien zitten…

    /   Reply  / 
 74. Erik

  Ik ben het met hem eens, maar de laatste opmerking over necrofiel ging te ver, en dan zo kinderachtig doen daarna vind ik ook een beetje flauw

    /   Reply  / 
 75. Sjors

  Ik vond het veel te ver gaan wat Theo zei. Wat een gefrustreerd mannetje is het eigenlijk. Als komiek vind ik hem doorgaands erg grappig omdat je denkt dat je wat hij op het toneel zegt met een korreltje zout moet nemen. Maar nu begin ik eraan te twijfelen. Waarschijnlijk is hij gewoon echt een ongelofelijke intolerante gefrustreerde eikel. Misschien dat Wilders hem kan rekruteren voor de PVV. Ik ben verder geen fan van Patricia Paay maar ik vond dat ze erg netjes bleef. En dat terwijl ze echt op een belachelijk manier beledigd werd. Ik vind ook dat Mathijs veel eerder had moeten ingrijpen. Hij bleef een beetje lacherig doen. Het zou chique zijn als ze Patricia en excuses aanbieden en Theo eruit knikkeren. Spannende tv is 1 ding maar Mathijs zou toch ook niet naast een complete idioot moeten willen zitten die zijn gasten zo onzinnig beledigd.

    /   Reply  / 
  1. Rick

   Idd. helemaal eens.

     /   Reply  / 
  2. Lolbroek

   nee wilders beledigd alleen een specifieke etnische groep in de samenleving :P voor de rest past hij er wel in

     /   Reply  / 
 76. Bill

  Who the f**k is Theo M.?

    /   Reply  / 
 77. Batteraafke

  Zwak optreden van heer Maassen. Wat een niveau. In het theater is het gemakkelijk scoren. Van het aanzwengelen van een discussie is geen sprake. Goedkoop amusement. Zonde van Maassen. Gekrengd ego?

    /   Reply  / 
 78. Djamila

  Als je zoveel media aandacht krijgt als Patricia Paay kun je verwachten dat er ook mensen het minder leuk zullen vinden wat je doet. Theo Maassen was zo iemand, en tja.. als je hem treft krijg je het ook meteen vol op je bord. Ja, ik vond Theo te grof, maar er zat absoluut een kern van waarheid in.

    /   Reply  / 
 79. Renée de Rochemont

  Chapot voor Patricia Paay, die het aandurft om op haar 60ste nog naakt te poseren in de Playboy.
  Zij ziet er nog steeds prachtig uit, mij maakt het niet uit hoe oud ze is, ze ziet er beter uit dan menige vrouw van jaren jonger en
  zij heeft een discussie losgemaakt, gewild of ongewild,
  dat een vrouw van zeker leeftijd nog steeds heel erg aantrekkelijk kan zijn.
  Tenslotte schuiven leeftijdsgrenzen steeds meer op, en Patricia heeft het weer eens bewezen.
  En die Walgelijke reaktie van Theo Maassens,
  nu blijkt wat een burgermannetje hij in feite is, respectloos. Renée de Rochemont,Amsterdam

    /   Reply  / 
  1. Vincent

   Mee eens, een vrouw van 60 of ouder kan wel degelijk wel mooi en sexy zijn op haar manier. MAAR!! Lieg dan niet tegen heel Nederland dat je nog nooit wat aan je lichaam hebt laten doen! (zij Michel Jackson dat ook ooit niet?).
   Dus in dat geval heeft Theo gewoon gelijk! Wat betreft gewild of ongewild. Het kan mij eigenlijk helemaal niks schelen of de Playboy nu 16 of 60 jarigen er in heeft staan, ik denk wel dat ze hun eigen graf hiermee graven. (natuurlijk is dit eenmalig geweest).
   Ik vind het eigenlijk wel WALGELIJK hoe Patricia Paay alle aandacht op haar probeert te vestigen! Playboy óke, maar doe ff normaal in alle programma’s waar je opeens opduikt!

     /   Reply  / 
   1. jan

    HEEEL LEUK DAT JULLIE HAAR MOOI VINDEN VOOR EEN 60 JARIGE VROUW. MAAR IK DENK ALS WIJ ALLE EEN OPROEP ZOUDEN VOOR 60 JARIGE VROUWEN IN DE HELE WERELD .EN DAAR LA PAAY AAN TOEVOEGEN DAN DENK IK DAT WE DE HEEL ERG BESCHAAMD UITKOMEN EN MOETEN TOEGEVEN DAT ER WEL VEEL MOOIERE 60 JARIGE DAMES ROND LOPEN .MAAR JA ZE GAAN NATUURLIJK NIET ALLEMAAL IN DE PLAYBOY ZOALS ONZE LA PAAY IN NEDERLAND.

    IK WILDE JULLIE ER GEWOON EVEN OO WIJZEN

      /   Reply  / 
 80. De Kerstman

  How low can you go ? Theo was beneden peil , erg laag , en onder de gordel. Wel spektakel , dat wel.

    /   Reply  / 
 81. LW

  Prachtige televisie, en bovendien heeft theo nog gelijk ook.
  Hij neemt de woorden uit mijn mond, en dan nog het lef hebben om te beweren dat ze niks aan haar lichaam heeft gedaan, hahaha, totaal ongeloofwaardig.

    /   Reply  / 
 82. Aiii

  Theo Maassen zei hardop en in haar gezicht wat iedereen dacht en denkt. Alleen dat mag dan weer niet, de Playboy moet zich diep schamen dat ze zo laag gaan puur voor de aandacht. Paay moet zich schamen dat ze dit doet puur om meer aandacht te krijgen.

  Theo had gewoon gelijk en werd constant gepushed om toch vooral wat positiefs over Paay en de foto’s te zeggen en werd daarom min of meer gedwongen nog extremere dingen te zeggen.

    /   Reply  / 
 83. Batteraafke

  Fatsoensnormen….?

    /   Reply  / 
 84. Richard

  Hij heeft wel een punt. Je gaat je man van je kind zo niet te kakken zetten zoals bij jensen.

    /   Reply  / 
 85. Ralf

  Het ging echt veel te ver. En hij deed het puur om te zieken. En Matthijs had het gesprek moeten leiden. Dat deed hij absoluut niet. Het lijkt er op dat het toch een beetje een vooropgezet plan was om Theo het woord te laten doen om haar volledig af te gaan branden. Jammer.

    /   Reply  / 
 86. Mark Pelt

  Geweldige actie van Theo Maassen. Patricia Paay is echt een aandachts junk. Ik heb vorige week de uitzending gezien van Jensen, vreselijke uitspraken van Patricia over Adam Curry. Zulke dingen doe je niet als je een dochter heb. Adam zou namelijk hoeren bellen, en chicks with a digs bellen. Theo Maassen heeft helemaal gelijk. Patricia kiest ervoor om kosten wat het kost aandacht te trekken. Nou dan moet je ook dit soort dingen kunnen verwachten.

    /   Reply  / 
 87. Annemiek

  Nou Theo is echt een gefrustreerd type !!
  Niet normaal hoe hij te keer ging ,misschien valt hij wel op haar ofzo er kwamen zoveel emoties vrij!
  Patricia je bent prachtig Go girl!

    /   Reply  / 
 88. kastfan4

  De uitzending van dwdd vanaaf gekeken, was geschokt door de grofheid en beledigende opmerkingen van theo maassen richting patricia paay! Wat hij ook van vind van de naaktfoto, en of ze dat wel of niet had moeten doen! ZO GROF en BELEDIGEND had ie hoeven zijn vind ik!

  Gelukkig bleef patries een echte lady en liet zich niet van de wijs brengen door het commentaar van theo wat gelijk meer over haar zegt dan over theo maassen!

  En daarbij hoeft patricia paay zich overigens ook nergens voor te schamen want ze ziet er nl nog erg goed voor haar leeftijd uit!

  Als theo het er niet mee eens is of zijn eigen mening er over vormt is best maar dat had zeker een stuk netter en ook veel beschaafder gekund wat mij betreft!

    /   Reply  / 
 89. Bart

  Hij ging zeker te ver, en hij doet precies hetzelfde als Patricia namelijk op alle mogelijke manier in de media komen maar dan op een ordinaire smerige manier wat hem door veel mensen niet in dank afgenomen zal worden

    /   Reply  / 
 90. Laila

  Ach, Theo heeft zelf gewoon een vet, slecht uitziend wijf thuis op de bank zitten, hij is gewoon jaloers!

    /   Reply  / 
 91. huib

  Lof voor Particia. Bleef heel positief en beschaafd. Jammer dat Theo praat over werken aan je innerlijk, maar het zelf niet doet.

    /   Reply  / 
 92. mark

  Theo Maassen was wel heeeeeel zielig… hij zag liever een meisje van 25 zei hij….

  even rekenen…
  Leeftijd Theo : 43
  leeftijd Patricia : 60
  leeftijd meisje van 25 : 25

  dat meisje van 25 staat leeftijdstechnisch verder van hem af dan patricia… Dus dan zou dat meisje erop moeten geilen dat necrofiel Theo zich op haar verlekkert….
  je hoeft het niet mooi te vinden maar hij wilde dit gewoon doen voor aandacht, wat ontzettend zielig

    /   Reply  / 
  1. Vincent

   Misschien omdat een meisje van 25 in de bloei van haar leven zit?
   Zoals hij zij, gedraag je naar je leeftijd! Een vrouw van 60 zou je wel wijzer schatten! niet?
   Niet alles zo letterlijk vatten!

     /   Reply  / 
  2. HaatPaay

   lekker blijven rekenen tjesus heb je dat als argument. Dat oud wijf moet de eer aan zich zelf houden!!!bahhh

     /   Reply  / 
 93. Chef

  Theo had gelijk, ordinaire dellen van 60 horen niet thuis in de Playboy. En ga niet zeuren over harde opmerkingen van een cabaretier, is onderdeel van de discipline die hij als enige beheerst: het absolute absurdisme. Gewoon sterk gevonden, dat fossiel van Patricia Paay moet zich niet zo laten kennen..

    /   Reply  / 
 94. lilian

  Wat een eikel! Laat iedereen toch doen wat ie wil! Natuurlijk mag je een mening hebben, maar is het nou echt nodig om zo beledigend en grof te zijn? Meneer Theo: Dit vind ik dus geen humor meer!

    /   Reply  / 
 95. Nella Croese

  Alhoewel ik een zogenaamde intellectuele vrouw ben, 53 jaar oud, moet ik zeggen dat ik Patricia Paay bewonder om haar standvastigheid. En inderdaad, waarom niet. Het leek mij allemaal wat geforceerd en in scène gezet. Was Theo Maasseningehuurd om zijn reactie zo te geven?? Dat valt mij wel weer erg tegen van DWDD. Het niveau van dit programma lijkt te zakken in de richting van RTL Boulevard. Jammer.
  Mooi vervolg van de column vanmorgen in de Volkskrant van Bert Wagendorp. Het kan zomaar een actie zijn van de marketing afdeling van DWDD, ten koste van een vrouw die nu eenmaal haar centjes verdient met haar looks en dat fantastisch doet. Jammer en spijtig.

    /   Reply  / 
  1. Theoisokoleole

   Hahahaha, ik ben een zogenaamde …….. Volgens mij kan je per definitie geen intellectueel zijn als je dat van je zelf vind.

     /   Reply  / 
   1. Chef

    Volgens mij kUn je per definitie..je mag in de rij dus..

      /   Reply  / 
    1. Theoisokoleole

     Ik pretendeer dat dan ook niet

       /   Reply  / 
 96. Gijs

  Wat iedereen er ook van vindt, ze hebben allemaal gekregen wat ze wilden: iedereen praat erover en het zal morgen vast het gesprek zijn van de dag bij de koffieautomaat :-D ! Twee aandachtsjunks en hoge kijkcijfers voor DWDD, haha.

    /   Reply  / 
 97. rendez

  wat die man praat eens goed en dan gaan jullie opnemen voor patricia , nounou komaan het kon aardiger gezegt worden maar ongelijk heeft hij niet

    /   Reply  / 
 98. Asje

  Nee hoor ik zit me al weken aan die vrouw te ergeren. Na haar scheiding van Adam vond ik haar best goed met de situatie omgaan ik voelde zelf een beetje met haar mee. Maar vanaf ze bijna iedere dag haar prive leven begon te etaleren voelde ik steeds meer aversie naar haar toe. Waarom heeft niemand haar gezegd nou een beetje uit beeld te blijven ieder avond aan avond gelul over haar prive haar man haar dochter, ga toch ver heen mens.
  Ik dank Theo Maassen uit de grond van mijn hart dank dank hartelijk dank. Maar met dat necrofilie was net een ruk te ver. was een dolksteek maar ik moet zeggen dat was een knap stuk tv. TV moment van 2009?

    /   Reply  / 
 99. Lina

  IK VIND HEM HELEMAAL GELIJK HEBBEB..kan Patricia niet normaal doen?
  Ik vind haar echt een aandachtkut…ooh camera..”Ben ik in beeld?”

  Ouwe nep-geblondeerde indo…

    /   Reply  / 
 100. Asje

  Misschien moet je het nog maar na kijken hoor want gelukkig was het programma ten einde want zij had natte ogen en zou zeker gaan huilen dat kon je zo zien.

    /   Reply  / 
 101. Student, Den Bosch

  Groot gelijk die Theo. Waar moet het naar toe. Oma’s in de playboy die ook nog eens dochters hebben die nog geen 20 zijn. Zoek een leven PaaY

    /   Reply  / 
 102. Student, Den Bosch

  Groot gelijk die Theo. Waar moet het naar toe. Oma’s in de playboy die ook nog eens dochters hebben die nog geen 20 zijn, niet echt een goed signaal (o)ma PaaY. Zoek liever een leven dan al deze onzin

    /   Reply  / 
 103. heksje

  Tjonge wat een conservatief zooitje zeg! Kom op kerels, nu jullie in je naakte pielemuis in een tijdschrift!

    /   Reply  / 
 104. Marit1984

  Wat is die Theo Maassen eng zeg! Die ogen, puur psycho… Patricia is zeker aandachtsgeil, maar ook een vriendelijk mens en doet geen vlieg kwaad. Theo daarentegen wil ik niet in het donker tegen komen. Leuke man hoor! Echt grappig… NOT

    /   Reply  / 
  1. jan

   NOU GEEN VLIEG KWAAD ZE HEEFT AL VELE POPSTARS VLIEGEN WEG GEJAAGD .DUS ZO HEILIG IS ZE NIET

     /   Reply  / 
 105. Hendo

  Het schuurde een beetje aan de grenzen van mijn (ruime) fatsoensgrenzen. MAAR DAT WAS HEEL LEKKER……..Krijgt die verwende barbiepop eens echt te horen wat iemand van haar denkt en dan is iedereen verbaasd….waarom OMDAT DE WERELD VOL ZIT MET MENSEN DIE EROMHEEN DRAAIEN we zijn het niet gewend dat iemand vrijuit spreekt. Ik vond het fris een beetje ongemakkelijk( alsof je je ouders betrapt tijdens de liefdes daad) maar al met al respect voor Theo dat hij zich uitspreekt bis bis bis.

    /   Reply  / 
 106. joris

  Ik denk dat het vóóraf uitgekiend werd door de redactie van DWDD en dat Matthijs van Nieuwkerk na die grove belediging wel excuses moest eisen om zijn programma een beetje kijkwaardig te houden. Kwaliteit wordt helaas minder en Nederland kijkt meer. Theo ging te ver met zijn uitlating (maar doet dat bewust) en verliest hierdoor nog meer aanhangers. Hij zal eenzaam sterven.

    /   Reply  / 
  1. RutgerBeat

   Kwaliteit wordt inderdaad minder, goed gezegd. Ik heb mijn TV op marktplaats gezet voor de goedkoopste prijs, en niemand wil hem kopen. Televisie is UIT!!

   Theo zal sterven met vijanden, maar hij zal tevens sterven met een hele zooi aanhangers. En ik zal er een van zijn.

     /   Reply  / 
 107. swa68

  Theo heeft groot gelijk.

  Ze is net als Gordon en die relnicht Joling aandachts geil ja wie met pek omgaat word er mee besmeurd, zeggen ze.

  Het Necrofiel gedeelte was misschien te ver, maar ja wie wil een 60 jarige vrouw in de playboy zien?

  Straks zien we Bonnie st. Claire of Tina Turner, nee daar moet ik niet aan denken.

  Nee voor we het weten komen Neelie smit Kroes of Agnes Jongerius,Guusje ter Horst Maria van der Hoeven of erger nog, ja het kan erger Vanessa (Conny Breukhoven)

    /   Reply  / 
 108. Michel

  het is gewoon belachelijk wat Maasen deed verdient het niet om nog een keer tafelHEER te zijn je mag best kritisch zijn maar dit maar dit ging te ver. Belachelijk.

    /   Reply  / 
 109. Graziano

  Zeg Theo,

  Als je niet tegen drank kan, wees dan een man en geef die fles door aan iemand anders! Het zoveelste voorbeeld van een op het eerste gezicht vrijdenkende, moedige, uitgesproken, geestige man die, na de zoveelste teug, ongelofelijk door de mand kan vallen, de plank volledig kan mis slaan, onuitstaanbaar dom, onbeschoft en egocentrisch uit de hoek kan komen. Godverdomme klojo, als je je roes hebt uitgeslapen ga je maar eens goed nadenken over jezelf en wellicht kom je tot het inzicht dat je in het spectrum van alles en iedereen absoluut niets voorstelt! Begrijp goed dat ik al je nog te publiceren grappen en grollen in vervolg tegen het licht zal houden van jouw optreden bij van Nieuwkerk, nippend aan een half glas bier en kijkend door een modieuze bril, fulminerend tegen ideeen, opvattingen van anderen die er ook toe doen en de wereld groter mooier maken….maken tot wat zij is. Gelukkig lopen er niet alleen domme domme Theo’s rond hier op aarde die denken dat de aarde bestaat omdat Theo bestaat, omdat Theo vindt dat Theo….doet,…zoals Theo, want….Theo is dronken en een egocentrische speelbal van het moment, het toeval dat hem overkomt, overspoeld door een reuzengolf van miljarden gedachten, gevoelens, overweldigend in omvang, zo verwarrend, zo overstelpend dat hij denkt dat hij andere Theo’s de waarheid mag zeggen, de Theo waarheid, de waarheid van het moment, het gevoel van het moment, het Theo moment, de Theo sofie. Want Theo weet wat mooi is, Theo weet wat waar is, Theo weet wat goed is. Theo weet wat fout is Theo weet wat goed is. Theo weet alles! Luister naar Theo en u bent de geweldigste cabaretier die Nederland ooit gekend heeft!!!! Gefeliciteerd Theo!

    /   Reply  / 
  1. Vincent

   Patricia? hee,…!
   Meid?… ben je daar?…

     /   Reply  / 
  2. Lolbroek

   Theo is dronken en een egocentrische speelbal van het moment, het toeval dat hem overkomt, overspoeld door een reuzengolf van miljarden gedachten, gevoelens, overweldigend in omvang, zo verwarrend, zo overstelpend dat hij denkt dat hij andere Theo’s de waarheid mag zeggen, de Theo waarheid, de waarheid van het moment, het gevoel van het moment, het Theo moment, de Theo sofie.

   uhu… en je had zelf niets gedronken toen je dit typte:P een reuzengolf van bier aight :D

   Hij beschrijft haar zoals hij het ziet… of dat nu een visie is die hij de hele samenleving oplegt en als enige ware ziet….

   Ik betwijfel het ten zeerste, schijnbaar kan jij in zijn hoofd kijken :P dus neem ik dat maar van je aan.

   In ieder geval was de manier waarop zeer ongepast en des te schrijnender door Matthijs, die schitterde in afwezigheid.

   P.S. aan het einde zeg je 2 x Theo weet wat goed is. Na een keer begrijpen we het wel hoor

     /   Reply  / 
 110. elisabeth

  toch een beetje zielig die Theo,om als door vele niet gewaardeerde cabaretier om zo in de picture te willen staan .Wie is er nu media geil?

    /   Reply  / 
  1. blah

   Idd. Hij is tegen mediageilheid, terwijl meneer er zelf alles aan doet om op de meeste zielige manier de aandacht op te eisen. De mening van Theo was inhoudloos, ondoordacht, dom en absoluut niet grappig. Hij had wel met wat scherpere oneliners kunnen komen om zijn punt te maken. Grote bron van frustratie bij Theo omdat hij zelf zo hard moet werken voor de aandacht die Patricia in ieder geval met zo’n reportage op een stuk leukere manier aan komt waaien. Zij staat naakt in een blad, hij maakt een grove zielige belediging. +1 voor Paaij

     /   Reply  / 
 111. keesss

  Theo, waren je pillen op?

    /   Reply  / 
 112. Chiel

  129 reacties! WOW!

    /   Reply  / 
 113. Bert Brussen

  Theo is een held.
  Alleen echte kunstenaars kunnen dit.

    /   Reply  / 
  1. brenda

   kunstenaars? hij? echt niet, zielig figuur.

     /   Reply  / 
 114. joe

  Op het moment dat het gebeurde kreeg ik last van plaats vervangende schaamte.
  Wel dacht ik bij mezelf,he deze gedachten had ik ook over La Paay de laatste tijd.
  Vond ik dat het gezegd moest worden op dat moment en in deze setting?
  Ja en nee,ik vond het niet erg dat Theo het opnoemde wat de meeste mensen denken,maar ik vond het wel erg de manier waarop hij het zei.
  Hij had totaal geen respect voor Patricia wat waarschijnlijk een voor ingenomen mening was voor dat hij de studio al had bereikt(dat bleek wel aan de spanningen die heerste backstage,waardoor Paay hem geen hand gaf omdat het niet goed aan voelde)
  Ik vond het ook erg raar dat hij begon over haar optreden bij Jensen,hij zei dat een vriend van hem dat had gezien en het hem verteld had.
  Wat ook vreemd was is dat Paay zei dat ze hem niet kende maar wel tijdens het gesprek zei dat hij een podium nodig heeft om zijn punt te maken,beetje vreemd als je niet weet wie Theo Maassen is en wat hij doet.
  Al met al vind ik deze manier van omgaan met elkaar weer een goed voorbeeld van onze Wilders cultuur.

    /   Reply  / 
  1. toverdoos

   mag ik even vragen waarom in dit verhaal de naam van Geert wilders wordt genoemd

   ga een leven zoeken vriend

     /   Reply  / 
 115. Raymond

  Wat is er mis met het benoemen van onzin als je het ziet!

  Wat verwacht je dan dat Theo Maassen over dit gevalletje zegt? Mooie foto’s Patries, goed gedaan…
  Mevrouw Paaij maakt deze foto’s deels om haar ex-man een hak te zetten, hangt diens vuile was met pornovlekken buiten bij Jenssen. Leuk voor de kinderen: mama zegt op tv dat papa aan de porno is.
  En dus maakt Maassen terecht de opmerking dat dit een ‘goed’ voorbeeld voor de dochters is….
  Warempel, wat blijkt even later: dochterlief staat ook deze maand naakt in een blad.
  Ik zie de komende Kerstavond bij de Paaijs al voor me:
  - Schat, hoe was jouw shoot?
  - Koud, mama. Heel koud.
  - Ja bij mij ook. Maar jij mocht tenminste je vachtje laten staan. Bij mij moest alles weg. Helemaal kaal. De botox in mijn schaamlippen is nog steeds bevroren.
  - Ach mam, het gaat erom, dat we tonen dat we wijs zijn. Wat jij altijd zegt. Schep mij nog maar een keertje op. En is er nog wijn?

  … Ik denk dat Paaij kreeg waar ze om vroeg: een oorwassing van een jonge, wijze man. Een cabaretier. En hij bleef nog netjes ook. Alleen stom, dat hij verklapt, dat zijn vrienden necrofiel zijn…Vinden die vrienden vast niet leuk…

  Tv-moment van het jaar 2009, op de valreep!

  En tot slot: in de Playboy staan is gewoon wanhopig dom. Of je nou LA Schuurman, La Maasland, of La Paaij heet. Jong of oud. Mooi of lelijk. Jezelf uitkleden doe je maar thuis!
  Wat zeur je, ouwe lul, roept men nu progressief in koor, het zijn toch mooie foto’s?? Stijlvol en alles.
  Helemaal mee eens, zegt de man die er net zijn druppel zaad op loost op het toilet.
  Bekende Nederlandse Schonen: doe wat je ouders je leerden: houd je kleren aan voor vreemden!

  X. En verder: Theo, goed gedaan, jochie…

    /   Reply  / 
  1. Raymond

   En ik ben het natuurlijk helemaal met mezelf eens…

     /   Reply  / 
   1. CobraEngineer

    LOL

      /   Reply  / 
  2. HaatPaay

   tenminste iemand die het begrijpt!!LOL

     /   Reply  / 
 116. joe

  Ik (38 jaar oud) vind Patricia Paay zo’n verschrikkelijk mooi en lekker wijf dat ik niet snap dat Theo Maassen mij dit pleziertje zou willen ontzeggen door te vinden dat rijpe vrouwen op zoek moeten naar hun innerlijk.

  we hebben het hier wel over de fucking playbode en niet over de libris litratuurprijs!

    /   Reply  / 
 117. Dirck de Boer

  Theo is een aandachtskind. Door goed grof in te zetten wind hij zijn iq-loze fans op. Wat een enorme lozer is die gozer.

    /   Reply  / 
  1. Vincent

   Pardon?

     /   Reply  / 
  2. kees

   hahaha

     /   Reply  / 
 118. Oblomov

  Theo ging wel enigszins te ver, maar heel ver van de waarheid zat hij ook niet echt…

    /   Reply  / 
 119. piet

  Iedereen gaat er aan voorbij dat mevrouw P. P. zelf al heel wat gasten heeft afgebrand en nog HARD ook. Echt belachelijk hard. Dus dat pro patricia gezeik hier slaat nergens op. Ik denk dat Theo M. dit misschien express heeft gedaan met voorbedachte raden omdat iemand als hij erg gevoellig is voor dit gedrag. Het gaat niet zozeer om de fotoshoot maar om haar eens even te laten voelen wat ze zelf bij dr poptoppertjes heeft aangericht.

    /   Reply  / 
  1. jonie

   Jaaaa dat denk ik ook….pffff

     /   Reply  / 
   1. Jenny

    Jaaaaa, Theo Maassen is ook erg gevoelig voor dom gedrag. Waarschijnlijk omdat hij het heeft uitgevonden. Wat een superLOSER

      /   Reply  / 
  2. Roel H.

   ja, is wat van te zeggen, maar iemand met z’n eigen wapens bestrijden vind ik een vorm van zwakte en een gebrek aan creativiteit. Theo kan VEEEEEL beter en is verbaal stukken beter dan la paay, dus waarom dit niveau????

     /   Reply  / 
   1. RutgerBeat

    Theo kan beter, het vloog wat uit de bocht. De strekking blijft hetzelfde. Patricia deelt live klappen uit aan mensen die zich niet kunnen verdedigen, nu krijgt ze koekie van eigen deeg. Theo grijpt zijn positie aan om de machteloze te beschermen. Goed gedaan!

      /   Reply  / 
 120. joe

  Achteraf vind ik die Maassen wel een verschrikkelijke droeftoeter als je op deze manier je mening moet overbrengen.
  Stel je voor je zit tegenover die geile leeghoofd als Patricia Paay en je denkt bij jezelf laat ik hier eens een moralistisch oordeel over geven.
  Dan ben je toch een klein mannetje die op tv even z’n mening over wil brengen ten koste van een ander?
  Of gaat het zo slecht met Theo dat hij (net als Paay) ff de publiciteit op zoekt,door weer eens negatief in het nieuws te verschijnen(cup stelen,camera’s kapot slaan,greenpeace acties e.d.)
  Je vraagt je af wie hier nou de aandachtsjunk is?

    /   Reply  / 
 121. Ricardo

  Ik vond dat Theo niet te ver ging, wat hier al gezegd is, hij zegt wat half Nederland denkt, en het is toch een soort van vrijheid van meningsuiting, dit was zijn mening, en je kan het er mee eens zijn, en niet mee eens zijn.

    /   Reply  / 
  1. Diet

   aangezien jij een peiling hebt gedaan over de mensen die Patricia niet in dr blote reet willen zien… hoor ik graag de exacte cijfers..
   stelletje kneuzen!

     /   Reply  / 
 122. jonie

  Over aandacht vragen gesproken Theo….de pot verwijt de ketel…?

  Ik vind dat ie erg lang in zijn rol is blijven hangen van de film TBS!!

  Wat een zielig mannetje

    /   Reply  / 
 123. Jorg

  De laatste opmerking (m.b.t. necrofilie) ging wel wat ver, maar over het geheel blij dat iemand zich eens durft uit te spreken tegen al die overvloedige commerciele en slechts op uiterlijk vertoon gerichte onzin. Laat het eens weer over echte zaken des levens gaan. De balans is wel erg doorgeslagen naar de pret- en geilcultuur. Zielig.

  Dus Theo, bedankt!

    /   Reply  / 
  1. jonie

   En daar deed hij net zo hard aan mee, alleen dan op een onfatsoenlijke kleinerende manier!

   Laat mensen lekker doen waar ze zin in hebben, die bemoeial cultuur dat is wel goed??

     /   Reply  / 
   1. Jorg

    Als iets teveel de overhand krijgt, is bemoeien goed. Onverschilligheid leidt tot meer ellende. En waar hebben we het over. Iemand die even op een voor haar minder plezierige manier op haar gedrag wordt aangesproken.

      /   Reply  / 
 124. Roel H.

  Ik vond theo een zeer sterk en goed punt hebben in het begin van het gesprek. Ik vind haar ook een aandachtsjunk, maar daar had hij een punt achter moeten zetten en niet door moeten gaan. Ik vond het steeds slechter worden en hij begon maar wat “schokkende” dingen te roepen om mevr. Paay tegen haar schenen aan te willen schoppen. Erg jammer, ben zeer teleurgesteld in Theo, omdat ik hem wel eens veeeeeel sterker heb gezien. Jammer theo, hoop dat je volgende keer weer je goede scherpe argumenten gebruikt ipv te willen shocken!

    /   Reply  / 
 125. Kelvin

  +1 voor Theo. Doet er iemand ongeveer hetzelfde als hoe zij in het nieuws komt om te schockeren is het opeens allemaal moeilijk.

    /   Reply  / 
 126. Marcel Boudewijn

  Lang leve Theo !!!!!!

    /   Reply  / 
 127. Theo

  ja ik heet ook theo
  dus neem ‘t op voor theo
  alle theo’s opstaan
  ging wel ver ja
  maar patricia paaij ging ook ver bij jensen over
  adam curry en oude mannetjes.
  Wie de bal kaatst, kan ‘m terug verwachten
  theo

    /   Reply  / 
 128. Gezond Verstand

  De grote LOSER in dit programma is de mislukte cabaretier Theo Maassen zelf, die op misselijkmakende wijze aandacht probeert te trekken. Niet komisch, alleen beledigend, voortreffelijk gepareerd door La Paay die met grandeur deze puberale scheldpartij over zich heen liet gaan van de man die zelf bekende zich in het geniep af te trekken. Ongelooflijk, wat is die Maassen diep gezonken!! Maassen liet zich kennen als protegé van Freek de Jonge, die al eerder het predikaat bejaarde zuurpruim verdiende. Wat een LOSER! En die Matthijs van Nieuwekerk speelde weer eens voor de zoveelste maal de vermoorde onschuld, wat ongelooflijk hypocriet om niet in te grijpen als iemand op zo’n goedkope wijze wordt neergesabeld, en dat allen maar vanwege de kijkcijfers! Walgelijke televisie!

    /   Reply  / 
 129. arnoud

  theo was echt heeeeeel goed,
  want,
  hoe makkelijk is het om iemand met de playboy een tijdje een hoekje in te duwen, en hem na een tijdje te vragen wat ie er van vind,
  uit fatsoensnormen is men dan eerder geneigd gematigder te reageren, maar dat deed ie niet (alsof dat blad hem van zijn ideeen zou veranderen)
  en dat vind ik zo knap, dat ie zich niet liet leiden door wat er van ‘m verwacht werd, maar wat ie vond!
  echt, super wanneer je zo sterk in je schoenen staat!!!!!
  BRILJANT! A!

    /   Reply  / 
 130. Goes

  De grap over necrofilie was al veel vaker gemaakt. Het is allemaal een beetje opgeblazen. Meer is er niet aan toe te voegen.

    /   Reply  / 
  1. Jan

   Ja en? Dan hoef je nog niet zo’n grap voor half Nederland te maken ten kosten van. Theo’tje was weer eens even vergeten dat hij niet in het theater stond.

     /   Reply  / 
 131. hans

  Theo je moet je schamen. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar je hebt wel respectvol met mensen om te gaan! Puberaal dat je zelfs als je echt te ver gaat nog hiet het fatsoen heeft om je excuses aan te bieden. Ik vind het enorm knap dat Patricia Paay zo rustig en stijlvol bleef! Theo ik weet niet wat je bezielde maar ik vind echt dat je vanavond veel te ver gegaan bent! Nogmaals je moet je schamen! Lof voor Patricia!

    /   Reply  / 
  1. armand

   onvolwassen gedrag Theo. PAtricia heeft je als een klein kind in de hoek gezet, jammer dat je op zo’n manier door de mand valt. Ik hoef je voorlopig ook niet meer te zien, walgelijk manneke vol frustraties.

     /   Reply  / 
 132. ariadne

  Teo wie?…Teo Maassen?….wie is teo Maassen in godsnaam….nooit van gehoord!

    /   Reply  / 
 133. Pieter

  morgen is iedereen ‘t weer vergeten,
  welterusten

    /   Reply  / 
 134. loca

  Ben geen fan van Paay, en ook niet van Maassen…. Maar kom op, alles wat jullie denken dat heeft die man gezegd. Als het je buurvrouw of je moeder was dan zou je er hetzelfde over denken. Maassen is niet te ver gegaan, hij heeft haar gewoon op der plek gezet. En wat hij zei over die schrijfster… geweldig, ECHTE MENSEN KRIJGEN GEEN WAARDERING, maar zulke waardeloze gecorrigeerde AANDACHTJUNKS wel. Ze zoekt aandacht en die krijgt ze, en mensen die het echt verdienen krijgen het niet THEO MAASSEN RULES!! (Ken hem sinds vandaag) Hoop dat hij gauw weer iemand op zijn of haar plek zet.

    /   Reply  / 
 135. loca

  Dit geeft alleen maar weer dat dat achterlijke wijf, PATRICIA PAAY, NIET MEER OF MINDER IS MAAR GEWOON EEN MENS EN IK VIND HAAR OOK VERSCHIKKELIJK en ik vind het ook walgelijk dat ze zich zo blootstelt en dan ook nog eens haar 19jarige dochter…wat voor persoon ben je dan?? en alleen omdat je patricia paay heet is het opeens allemaal goed…

    /   Reply  / 
 136. Sandra Dolphijn

  Kijk altijd met veel plezier naar dwdd maar heb me vanavond dood geergerd. Het programma staat bekend om zijn respectvolle benadering van gasten. Vandaag slaan ze toch echt de plank mis. Waar haalt Theo Maassen het lef vandaan om iemand zo te kakken te zetten. Walgelijk. Hij had direct zijn excuses moeten maken. Op deze manier ga je niet met mensen om. Doe dat maar in de theater shows. Matthijs had in moeten grijpen!!!!

    /   Reply  / 
 137. vunzie

  weet je wat het is…….
  Als een caberatier dit gebruikt in zijn oudejaars conference of een gewone voorstelling dan is het prachtig en kun je de filmpjes overal terugvinden.
  Nu doet meneer Maassen het face to face en dan ga je meteen te ver. Ik denk dat hij gelijk had, iemand die zelf (zie uitzending) ook begrijpt dat je op latere leeftijd niet meer in de playboy moet gaan staan, heeft geen recht van spreken toch??? lang leve Theo en het recht op vrije meningsuiting!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 138. Patricia

  Ik snap niet dat iedereen Patricia zo zielig vind! Theo Maassen maakte juist een aantal zeer sterke punten!
  - Hij vond dat Patricia een goed voorbeeld moest zijn voor haar dochter die nu op 19-jarige leeftijd in de FHM staat. Leer je dochter een beetje eigenwaarde voor haar lichaam.
  - Hij vond dat een 60-jarige ongeacht uiterlijk beter moet weten dan zich een beetje mediageil te gedragen. Het is toch belachelijk om even in elk blaadje te verkondigen dat je je suf neukt met allerlei jonge kerels die met haar dochter thuis hadden kunnen komen.
  - Er wordt hier gesproken van professioneel en volwassen gedrag van Patricia’s kant terwijl zij, zoals Theo eveneens aangaf, de vader van haar dochter met uitspraken over zijn voorkeuren voor Chicks with Dicks e.d. naar buiten brengt terwijl ze daarbij er niet eens bij stil lijkt te staan dat het de vader van haar dochter is en dit juist alles behalve professioneel is! Als je dan toch zo’n oud en wijs bent los dit dan achter gesloten deuren op, maar zoek niet zo zielig de publiciteit op als teken van vergelding van je gekrenkte ego om even te laten zien hoe geweldig je bent.
  - Hij gaf aan dat ze met haar 12-koppig gevolg binnen kwam en te arrogant was om zelfs maar de hand te schudden van iemand omdat ze zichzelf verheven voelt boven een ander. Want tenslotte draait het allemaal om haar.

  Zijn laatste opmerking over necrofilie was wat ongenuanceerd dat geef ik toe. Maar ik kan me voorstellen dat je je als nuchtere hollander kapot kan ergeren aan zo’n dramadiva die wel even aan heel Nederland wil laten zien dat zij met haar 60-jarige leeftijd iedereen het bed in kan krijgen. Hoe oppervlakkig kunnen we zijn.

    /   Reply  / 
  1. lucas

   Dat ze iedereen in bed kan krijgen zegt genoeg kennelijk vinden heel wat mannen haar nog steeds erg lekker en geef ze eens ongelijk.!!! Of je nu een meisje van 25 hebt die er bv niet uitziet of een mooie vrouw van 60 tja dan weet ik het ook wel…..

     /   Reply  / 
 139. Harm

  Zielige vertoning met slap gedrag van Matthijs, het kan toch niet de bedoeling zijn om iemand zo te willen afbranden.

  Het gaat niet over het onderwerp maar over respect naar je medemens, mee eens of niet mee eens.

  Theo is een slap figuur geeft niet, hij heeft zijn beste tijd toch al gehad vandaar ook zijn aankondiging van zijn nieuwe vriendenkring.
  Binnenkort zien we Theo dus als levend standbeeld in het theater hij zal zich realiseren dat hij voortaan beter zijn mond kan houden, want er komt verder niets zinnigs uit.

  Beste Matthijs zoals je ziet na al deze jaren is Sonja Barend je toch nog steeds de baas als het gaat om fatsoenlijk ingrijpen bij een beledigend gesprek zodat er nog enig niveau bleef bestaan op tv.

  Patricia je bent nog steeds een mooi meisje!

    /   Reply  / 
 140. Nick

  Helaas zijn mensen als Theo Maassen in de wereld dun bezaaid, mensen die wel snappen waar het in het leven om draait. Het enige wat jammer is, is dat hij dat wijf niet volledig op de kast heeft gekregen. Dus van mijn part is hij bij lange na niet ver genoeg gegaan.

  Mensen als Patricia paay zijn de belichaming van alles wat er mis is met de wereld. Onze westerse samenleving is de ultieme zielloze kitsch maatschappij. Boegbeelden van deze maatschappij, die met ieder televisie verschijnen alle randdebielen van Nederland (toch al gauw 70%) aan zich weten te binden, en daarmee het gemiddelde IQ van de Nederlander (Vanwege de breinrottende televisie die ze vertegenwoordigd) nog verder onder het MAVO niveau weet brengen, daarbij is het ethisch verantwoord dat je ze psychisch volledig kapot probeert te maken.

  Dit vanuit een sociaal darwinistische opvatting over dat het voor het behoud van de soort sowieso beter zou zijn dat een defect onderdeel van de genenpool (het deel van de pool dat in staat is een creatuur als Patricia paaij voort te brengen), toch het beste zo snel mogelijk als ‘ziek’ zou moeten worden aangemerkt, en daarna op wat voor manier uit de genenpool geweerd moet worden.

  Het volk wil brood en spelen, en als je daarom een dergelijk boegbeeld op televisie kunt breken, dan is het aangeschoten wild, en schreeuwt zelfs de hardste ‘Idols’ fan (of weet ik veel hoe die commerciële troep heet waar ze onderdeel vanuit maakt)om haar bloed, en kan het zelfreinigend vermogen van de het Nederlandse volk/de genenpool eindelijk beginnen.

  Dus helaas dit was een gemiste kans om dat mens voorgoed van de televisie te krijgen. Misschien dat de nasleep, die ongetwijfeld een paar weken gaat duren, het wenselijke resultaat oplevert

    /   Reply  / 
  1. henk

   Pardon?

     /   Reply  / 
  2. CobraEngineer

   Vergeet niet dat ook MAVO-gangers kunnen lezen en het ook nog eens met je eens kunnen zijn.

     /   Reply  / 
  3. Henk

   Dit is te extreem. Wat een gedachte om het minder begaafde deel van de samenleving uit te bannen. Dat is een zielloze expeditie. Die mensen hebben niet minder bestaansrecht doordat ze een ander referentiekader hebben, en andere prioriteiten in het leven stellen. Dat is vrij aan hun besteed, en aangezien er geen vaste richtlijnen zijn voor een ideaal leven, omdat deze simpelweg voor ieder individu anders zijn, is het niet mogelijk om hier een oordeel over te geven. Bovendien is de genetische aanleg voor dit gedrag overrrated; sociale en omgevingsfactoren spelen denk ik in veel sterkere mate mee tot de vorming van een individu.
   Wat betreft de structuur van de samenleving, en de geringe inbreng van het eigen verstand heb je gelijk. Mensen zijn steeds sterker geneigd, door invloed van de media die een belangrijk deel van de opvoeding uitmaakt, de bekende personen zielloos te volgen in hun gedachtegang en uitspraken. Daar ligt wellicht een taak bij de overheid, om ons belangrijkste exportproduct ( een hoog opgeleide beroepsbevolking) te waarborgen.

     /   Reply  / 
   1. Nick

    @ Henk,

    Sorry Henk, ik vond toch dat ik nog even moest reageren nu er wat minder alcohol en adrenaline in mijn bloed zit. Ik had toen ik dat stuk schreef net de herhaling gezien van DWDD, en daarvoor had ik net enige alcoholische versnapperingen genuttigd, dus ik loop ook iets meer te schelden dan ik normaal zou doen (ik vind dat schelden je argument ontkracht en daarom probeer ik het te vermijden).

    Ik kon alleen niet geloven dat het DWDD publiek het klaarblijkelijk voor Paaij opnam, en niet voor Theo Maassen (dat uberhaupt iemand met die onechte barbie kan symphatiseren is me een raadsel maar enfin).

    Je spreekt als iemand die het biopsychosociale model als zijn broekzak kent, en dat verraad een medische of psychologie achtergrond. Uiteraard spelen omgevingsfactoren een grotere rol dan genen, sociaal Darwinisme is ook een pseudo-wetenschap die aanneemt dat de wetten van Darwin (die alleen maar gelden op het niveau van het individu), op een complete samenleving van toepassing zijn.

    De ‘sociaal darwinisme’ opmerking was simpelweg een metafoor. Ik had Paaij ook ‘een rotte plek in de appel’ kunnen noemen, maar dat doet geen eer aan mijn snobistische aspiraties en ik weiger jip en Janneke taal te spreken.

    Maar goed neemt niet weg dat Theo Maassen (getuige zijn affectieve manier van omgaan met dat levende standbeeld) oprecht een beter mens is dan Patricia paaij ooit zal zijn. Je moet het gewicht bij het beoordelen van mensen leggen bij hun handelen en niet bij hun woorden.

    Want ieder mens met wat levens wijsheid prikt door de facade heen en ziet dat theo maassen een schreeuwlelijk is met een klein hartje, terwijl onder de rotte buitenkant van mevrouw paaij alleen maar meer rottigheid zit (en ik vind dat dit voor de meeste mensen geld en daarom vind ik zeker wel dat je het gros van de mensen zo kunt afserveren).

      /   Reply  / 
    1. Henk

     Inderdaad ik doe geneeskunde (jaar 1) en ik moest net medische psychologie leren, dus ik zat er op dat moment midden in :P

     Maar ikzelf vind inderdaad ook de keuzes die sommige mensen maken verachtelijk. Ik vraag me af en toe daarentegen wel af in hoeverre deze keuzes bewust worden gemaakt.

     Ik moet nu denken aan Seneca brief 7:
     “Quid tibi vitandum praecipue existimes, quaeris? Turbam.”
     Het negatieve aspect van groepsgedrag beschreven.

     Veel aanwezigen bij DWDD zullen gewoon mee hebben ‘ge-ooowwt’ zonder daar echt over na te denken.

     Kortom: wie is de rotte appel? De media, ouders of omgeving, en waar moeten we deze vicueuze cirkel aanpakken.

     Als er iemand weet hoe we dit moeten aanpakken, mag deze zich melden en de nobelprijs in handen nemen!

       /   Reply  / 
  4. benjamin

   Bedankt, Theo had het zelf niet beter kunnen analyseren.

     /   Reply  / 
   1. RutgerBeat

    Inderdaad, goed geanalyseerd, ik kijk geen TV meer. Het is een vorm van zure indoctrinatie, en we worden op deze manier steeds meer de VS, oppervlakkig en liefdeloos. Theo is bij zijn kuur wat uit de bocht gevlogen, maar onderliggende strekking blijft goed en sterk. Mensen die zich af laten stoten door het bier en zijn grove taalgebruik gaan teveel af op het uiterlijk, hij heeft een statement neergezet door zich onaangepast te gedragen, zonder er een zure plasticke laag over heen te smeren. Ik kan – daar niet meer tegen, de boodschap van patricia is slecht, hoe mooi ze zich zelf ook mag verkopen.

      /   Reply  / 
 141. Ralph

  Theo is de man!! Patricia heeft geld nodig en wil haar ex man laten zien wat ze waard is op een hele verkeerde manier! Ook bij Robert Jensen is zij te ver gegaan met haar uitspraak dat adam voorkeur had voor “chick with dicks”! Dat is pas een treurige uitspraak! onfatsoenlijk gedrag van haar en dat op die leeftijd en dat moet dan een voorbeeld zijn van haar dochter. Dochter moet het ook nog eens aanzien op tv.. ik zou me doodschamen als ik zo’n moeder zal hebben! Theo zegt gewoon wat die denkt, kunnen een hoop mensen een voorbeeld aan nemen! En in de playboy staan doe je voor het geld, als dat niet zo is waarom doet ze het dan niet gratis??

    /   Reply  / 
  1. Jan

   Je zou willen dat je een moeder als Patricia had.
   Dan was je in iedergeval een stuk beter opgevoed.

     /   Reply  / 
 142. yasmina

  wat een sukkel is dat, een enorme aandachttrekker….
  Bah die uitspraken zeggen meer over hem dan over haar, zij ziet er nog heel goed uit voor haar leeftijd, en al was ze honderd dan moet ze het nog zelf weten of ze in de playboy zou staan..
  Hij was hier gewoon op uit om haar te beledigen, als je goed zou kijken, dan zou je zien dat patricia nu beter uit ziet dan dertig jaar geleden..
  Daarnaast zeg je zoon dingen gewoon niet, hij noemt zijn eigen moeder toch ook geen lijk….

    /   Reply  / 
  1. Tijmen

   theo’s moeder is dood

     /   Reply  / 
 143. brenda

  wat een eikel is die Theo, wat een onbeschoft gedrag, zo ga je niet met gasten in een programma om.
  Matthijs moet zijn excuus maar aanbieden aan Patricia omdat hij dit totaal niet in de hand had.
  Iedereen mag een mening hebben , maar bewust iemand op t.v. zo onderuit halen , dat ging echt te ver.
  Goed voor de kijkcijfers? Niet echt, als die Theo daar ooit weer zit zap ik, en ik denk velen met mij weg.
  dus Weg met die enge man! mislukt als sitekick en mislukt als cabaretier, humor? laat me niet lachen/

  En Patries bleef rustig, zo knap van haar.

    /   Reply  / 
 144. yasmina

  waar maken jullie je in hemelsnaam druk over, mw staat in de playboy nou en, je bent niet verplicht om te kijken ……

    /   Reply  / 
 145. CobraEngineer

  Als je, net als ik, beide niet persoonlijk kent, dan verbaast het me dat nogal dat mensen hier toch een zeer “duidelijke” persoonlijkheids bepaling doen van 1 van de 2, of beide. Als je, net als Theo, wetenschap heb van hetgeen Merv. Paay bij Jensen uitkraamt dan is alles wat Theo bij de DWDD gezegd heeft nogal logisch. Hoe zij het chick with a dick verhaal vertelde heb ik niet anders kunnen zien als het proberen om onder de nieuwe relatie van Curry een bom te leggen. Hoe zuur kun je zijn. Hoe 60 kun je zijn. Natuurlijk was Theo bevooroordeeld, maar hij zegt het tenminste recht in haar gezicht… petje af!!! Zet daar even het item ervoor tegen af, en hoe liefdevol hij was rondom een echt mens. Een echt levend standbeeld.

    /   Reply  / 
 146. Henk

  Tja… Eigenlijk heeft Theo niet eens heel erg ongelijk. Hij is alleen zeer ongelukkig met zijn formulering. Hij speelt het op de man en had dit beter op een andere manier kunnen vertellen, door haar gewoon met argumenten uit te lullen. (want dat is niet zo moeilijk) Natuurlijk klopt het verhaal van Patricia niet, maar liegen totdat er hard bewijs is geleverd is bekende nederlanders eigen. Het feit dat Schumacher zijn boekje te buiten gaat is puur op basis van een frustratie over die leugen. Het is overduidelijk dat ze gebruik heeft gemaakt van plastische chirurgie. Theo zegt op een bepaald moment “dan ben je toch een zielige aandachtsjunk”, waarna ze zegt “dat zie ik helemaal niet zo.” Aan het einde van de uitzending is ze de hypocrietheid zelf door te zeggen: “heerlijk dat ze nu allemaal over me praten.” Beter had ze ook gewoon eerlijk gezegd dat ze geld nodig had na die breuk, en had ze daarmee de werkelijke reden genoemd. Als nuttige boodschap zouden we eigenlijk dit citaat van hem mee moeten nemen: “Eigenlijk moeten we het er gewoon niet eens over hebben.” Had hij dit nou ook gedaan, dan had ze nu niet gehad wat ze wilde: Aandacht. Want daardoor kon ‘de aandachtsjunk’ nog melden dat het helemaal niet theo ging maar om HAAR!!. Inderdaad zoals Nick al zegt een gemiste kans om haar eens goed op haar nummer te zetten. Dit had rationeler gekund. Jammer dat Theo zelf ook niet heel wijs is geworden wat dat betreft.

    /   Reply  / 
 147. mr. boobieman

  Theo is gewoon JALOERS! Hij zou nooit een vrouw kunnen krijgen die er op die leeftijd nog zo mooi en sexy uitziet! Hij wordt zelf ook een jaartje ouder, wie wilt er nou met zo’n oude brilsmurf die denkt dat ie alles beter weet!
  Ze moeten hem schorsen van de buis!!!

    /   Reply  / 
  1. lien

   hahaha lelijk mannetje is het ook nog maar dit ter zijde het is gewoon een zielig aandacht vragend mannetje

     /   Reply  / 
 148. GJ

  Theo, you’re my kind of guy. Zeg haar maar eens goed de waarheid!

    /   Reply  / 
  1. Deana

   loser

     /   Reply  / 
   1. ester

    welke waarheid zijn mening zeker de waarheid is dat ze er gewoon top uitziet hahahaha

      /   Reply  / 
 149. Martinus

  Beste Theo,
  Ik heb de uitzending van 9 december van “de wereld draait door” met Patricia Paay gezien.

  Ik moet even kwijt dat ik jou een vrij onbeschofte man vind, die blijkbaar geen enkele opvoeding heeft genoten.
  Je bent een zeer met jezelf ingenomen mannetje.

  Voor mij heb je bij deze afgedaan.

  En ik hoop dat velen je zullen lastig vallen met commentaar op jouw “optreden”.

  Nogmaals ronduit onbeschoft.

  Met een zeer onvriendelijke groet,
  Martinus

    /   Reply  / 
 150. Nikita

  Iedereen die er mooi en verzorgd uit ziet is fijn om naar te kijken en Patricia Paay absoluut! Theo Maassen is leuk om naar te luisteren maar hem hoef ik niet te zien, zelfs niet met kleren aan.
  Respectloze opmerking van Theo en Matthijs had hem absoluut een koekje van eigen deeg moeten geven om zijn gastvrouw te beschermen van deze goedkope humor. Patricia bleef een perfecte gast ondanks alles. Mijn complimenten aan haar tactvolle optreden en haar foto’s!

    /   Reply  / 
 151. Giacomo

  Theo had wel een punt, maar vind ook dat je dat zonder belediging moet kunnen maken. Patricia bleef goed overeind en Matthijs viel als host zwaar tegen. Voor de mensen die in hun reactie schrijven ‘dat het toch moet kunnen’ wil ik vragen waar voor hun dan wel de grens ligt? Als er iets is waar zij zelf last van hebben? Sorry, maar dergelijke reacties zijn ondoordacht, onvolwassen en ronduit hypocriet.

    /   Reply  / 
 152. riny

  Khad hem over de tafel heen getrokken en total geslagen

    /   Reply  / 
  1. Lolbroek

   Had haar sowieso nog meer aandacht opgeleverd :P

   Ik snap niet dat ze dat niet heeft gedaan, misschien kwam het niet in haar op :D

   En dat had je van die leuke krantenkoppen gehad :P

   Jammer, had ik meer van kunnen genieten dan haar
   fotos in de playboy. Achja misschien een idee voor volgende week :P

     /   Reply  / 
 153. Jaro

  Klasse Theo! Over het paard getilde zelfingenomen zich met helicopter verplaatsende lui die elders over hun ex zeiken, mag je best eens flink aan- of tegenspreken. Mss komen ze wel tot inkeer, dat er meer is in het leven dan je tieten laten zien aan debiel Nederland.
  Zo schokkend was het nou ook weer niet en ik ben het helemaal met de boodschap van Theo eens!

    /   Reply  / 
  1. Deana

   wat is een zelfingenomen zich? Afijn, klinkt een beetje als jaloezie, en waarom lult iedereen over wat ze over dr ex heb gezegd? ik vind dat ze die hele scheiding met KLASSE heeft doorstaan, nu had ze even n foutje begaan bij jensen, so what, die kut-adam heeft haar keihard door het slijk gehaald na een lang huwelijk, ik had hem allang al publiekelijk in de grond getrapt.

     /   Reply  / 
 154. Andries

  Tenenkrommend naar Theo Maassen geluisterd en gekeken. Je zag aan zijn hele lichaamshouding dat ie zich in alle bochten zat te wringen om er toch nog goed uit te komen wat totaal niet gelukt is. Hij was grof, lomp en beledigend bezig en volledig beneden niveau. Wat een zielige vertoning. Ik ben geen fan van Patricia maar bewonder haar lef en zij ziet er zeker heel goed uit op haar leeftijd. En dat mag ze van mij volop laten zien. Theo (43)is voor iemand van 25 ook al een óuwe vent’hoor.
  Matthijs zijn rol als gastheer was in deze discussie amateuristisch en wist geen leiding te geven. Hoe La Paay ook is en doet, in deze uitzending kwam zij als enige professional uit de strijd en had een betere uitzending verdiend. Qua uitzending was alleen Hugo Borst vs Hennie Huisman nog slechter. DWDD, denk om jullie niveau en zorg ervoor dat je gasten respectvol worden behandeld. Of glijden we af naar Jerry Springer?

    /   Reply  / 
 155. ello

  Deels heeft ie natuurlijk gewoon gelijk! Hij ging zeker te ver. Maar ze is een aanstellerige aandachtvragende junk geworden. 15 jaar lang hoorde je nooit meer iets van La Paay. Ze was een chique dame in Londen geworden. Nu smijt ze met smerige verhaaltjes over haar ex, vertelt ze breeduit hoe en wat en waar ze sex heeft gehad met bijna minderjarige jongetjes die zowat haar kleinkinderen kunnen zijn, zit ze half naakt aan tafel of op de bank in talkshows en als klap op de vuurpijl playboy + een film over het hele gedoe! En kom op zeg: werkelijk alles aan haar was verlept (dat kan natuurlijk niet anders als je al 60 bent) en is opgehaald en opgevuld. Het mens hangt van plastic aan elkaar! Mijn god, het zal je moeder zijn, den daar eens aan!

    /   Reply  / 
 156. konings

  meschien moet hij eens een spiegel kopen die lul met zijn griezelkop misselijk makend mannetje .
  hoop voor hem dat ik heb de eerste tijd niet tegen kom in de stad anders krijgt hij een roffel tegen die kutkop van hem

    /   Reply  / 
 157. dessy

  Wat een zielig mannetje die Theo echt heel dwars doen hoe oud ben je dan zielig hij zet zichzelf juist voor lul.!!
  Patricia ziet er gewoon prachtig uit en dat ze zo kalm bleef heel goed.!!!! Ik had hem geloof ik met de playboy om zijn oren geslagen.!!! Jammer dat er mensen zijn die een ander zoiets niet gunnen ik weet zeker dat er veel jonge meisjes zijn die niet aan haar figuur kunnen tippen, dus waarom mag zij niet gewoon het laten zien top juist.!!

    /   Reply  / 
 158. nicole

  Het is goed dat mevr.Paay ook eens wordt aangepakt. Alles is nep aan haar en wat zij zegt over haar ex kan gewoon niet. Om de nieuwe Oprah te willen worden moet je wel klasse hebben en dat ontbreekt hier volkomen.

    /   Reply  / 
  1. dessy

   Ik weet het niet hoor iedereeen zegt maar wat ze over haar ex heeft verteld jeemig ik ken genoeg mensen die hun ex zwart maken doe er niet zo moeilijk over dat zoeken ze zelf maar uit.!! En haar dochter zit zelf is z,on wereld dus die valt echt niet flauw wat haar moeder over haar vader verteld, jullie denken maar dat het nog een klein meisje is .!!! Ik denk dat er heel wat kinderen het slechter hebben dan haar en dat ook veel mannen het slechter hebben gehad dan Adam.!!! Theo is zielig bezig geweest net een klein kind, ik zou mij niet schamen als ik z,on moeder had maar wel als ik een vader als Theo zou hebben.!!!!!

     /   Reply  / 
 159. m

  Hij was te grof en verlaagde zich tot het niveau van Paay .
  Maar grof hoeft het niet te zijn om toch gelijk te hebben.

    /   Reply  / 
 160. Nicole

  Volgens de media heeft DWDD het gewonnen van andere programma’s om Patricia Paay als eerste te interviewen over haar Playboy fotoshoot. Je zou verwachten dat in zo’n situatie Patricia met respect wordt binnengehaald. Nee dus, een ongemanierde vlegel (zogenaamd “tafelheer”) krijgt van de presentator Van Nieuwkerk uitgebreid het onbeschofte woord. Van Maassen haalde er van alles bij, kennelijk omdat hij niet kon ontkennen dat op de foto’s an sich niets aan te merken viel, menig 25-jarige (en jonger) zou er zo uit willen zien. Iedereen met verstand weet dat het er zo uitzien op welke leeftijd dan ook heel wat zelfdiscipline vergt. Van Maassen heeft afgedaan, Van Nieuwkerk viel ontzettend tegen (op het genante af en on- of opzettelijk), Patricia Paay was in staat het hoofd hoog te houden.

    /   Reply  / 
  1. michiel

   helemaal mee eens Patricia ziet er goed uit wie zegt van niet is gewoon jarloers omdat zij nooit z,on figuur hebben gehad top Patries Theo je bent heel zielig.!!! Ik weet zeker dat hij thuis zich zelf staat af te rukken op haar foto,s.!!!!!!!

     /   Reply  / 
 161. Smoking

  Nu moet die vriend van Theo niet opgepakt worden dan?

  Want ik dacht dat necrofieli strafbaar was?

  Verders moet ik Paay complimenteren dat ze netjes bleeft, en hem meer voor schut zette dan andersom..

  Ik geloof ook niet meer dat we die terug zien als tafelheer want dat heer kan je wel weglaten gewoon onbeschofte vlegel meer niet.

  En patricia je mag er nog wezen op die leeftijd respect.

    /   Reply  / 
 162. Dennis

  Waar maken jullie jezelf allemaal druk om?

  Is dit zo belangrijk?

  Er verdwijnt elk jaar weer meer geld uit je zak door nieuwe regels en wetten, en dat pikken we allemaal.

  Maar er gebeurt even iets op tv, en dan komen jullie in opspraak en in actie!

  Schapenvolk!

    /   Reply  / 
  1. michiel

   hahaha een goede maar ook mee eens het gaat om de foto,s die zijn mooi de rest wat iedereen erbij haalt zo zielig zijn sommige mensen er zijn wel erge dingen in de wereld kijk naar jezelf of om je heen zeg niet dat iedereen zo lief voor zijn ex is en er zijn wel kinderen die het slechter hebben met een moeder dus ophouden met zeuren gewoon mooie foto,s en Patricia goed gedaan.

     /   Reply  / 
   1. els

    LOL, absoluut waar!

      /   Reply  / 
 163. Rebecca

  Wat een vertoning joh …Alleen omdat ze hem geen handje had gegeven bij het ontvangst bij DWDD, want dat concludeerde ik uit het verhaal.
  Paay zei dat ze Theo niet kende en meneer voelde zich blijkbaar achtergesteld.(want het is mister arrogant)
  Kinderachtig hoor Maassen…net zoals die keer over die meneer die gezellig naar zijn voorstelling kwam kijken, maar omdat hij zijn telefoon niet helemaal uit had gedaan en Theo het licht van het scherm zag branden, moest die meneer de zaal uit !

  Jammer dat Theo zelf geen internet/computer heeft anders stuurde ik hem een mailtje, Sukkel!

    /   Reply  / 
 164. annette

  ik vind het helemaal niet gek dat adam haar verlaten heeft, en goed gedaan theo.

    /   Reply  / 
  1. Dennis

   Goed gedaan theo? Oppervlakkig als de hel dat je bent! Je kent waarschijnlijk beide personen niet!
   Geloof mij dat ik eerder paay relaxed vind dan een van alcohol terugkomende alcholist, die tijdens de show al wat aardig biertjes had genuttigd! En je vindt het niet gek dat adam haar verlaten heeft? Hij is vreemd gegaan, en dan geef je hem een schouderklopje? Die klojo verdient publieke vernedering! Paay ziet er gewoon nog lekker uit, maar dat wordt niet gezegd! Er wordt alleen naar leeftijd gekeken! Geloof mij dat als ik en me chick straks die leeftijd hebben, dat ik het geweldig dat me chick er dan zo uitziet!

   Praat niet alleen om te praten!

     /   Reply  / 
   1. Roel H.

    Jij kent beide personen wel goed?? Ik walg van mensen die privé situaties gebruiken om in de picture te komen! Vind het van beiden gisteren een enorme zwakke vertoning!!!!!

    by the way…… me chick???? ….het is mijn chick!! NOOB!

      /   Reply  / 
  2. brenda

   zeker niet gek dat Adam haar verlaten heeft, een zegen voor haar!
   wat moet je met een junk?
   en dan zal nu zo’n alcoholist als Theo haar beledigen?
   Nee, Patries toonde klasse, hoe zij zich staande hield: Applaus!
   En Matthijs, geen prijs gewonnen dit jaar, dat vond ik jammer, maar je laat nu zien dat het terecht was, je had het niet in de hand en liet je gast beledigen.
   ieder zijn mening, maar niet zo grof en beledigend als die Theo, wat een onbeschofte vlerk die man.

     /   Reply  / 
 165. Mij

  Ik sta helemaal achter Theo Maassen, eindelijk iemand die zegt wat vele mensen denken. Hij verwoordde het misschien allemaal niet zo netjes, maar Patricia Paay had die reacties wel kunnen verwachten na alle commotie die ze zelf veroorzaakt.
  Ik ben verbaasd dat er zoveel mensen het voor Patricia opnemen, die vrouw is zo ongelofelijk nep en de dingen die ze roept in de media zijn schadelijk voor haar eigen omgeving. Ze doet alles voor een beetje aandacht.

  Theo Maassen heeft niks tegen 60-jarige vrouwen, maar iets tegen Patricia Paay. En sorry hoor, maar dat kan ik hem dus echt niet kwalijk nemen!

    /   Reply  / 
 166. Bert

  Maassen is tenminste iemand die zijn mond durft open te doen. Die opmerking van necrofiel was wel hard, maar dat is de humor van Maassen. Zo heeft hij ooit op het podium een groot kruis met Jezus er aan helemaal af lopen likken. Sommige vinden het smakeloos om dat “zoiets niet kan”. Kom op zeg, we leven in een vrij land.
  En dat gezwijmel van Paay die zich zelf baad in een poel van eigendunk, alsof iedere man nu gelijk de Playboy koopt en zich gaat zitten afrukken op de plee.
  Zoals Theo zei; een echt mooie vrouw van 60, is mooi oud, met mooie rimpels en een mooi innerlijk!
  Die Paay werd even door tenminste 1 man weer met beide benen op de grond gezet.
  BTW; iedereen weet dat die fotograven van dit soort bladeren een lijk nog mooi en geil op een foto kunnen krijgen. Dat is geen verdienste van Paay.
  Theo, bedankt!!

    /   Reply  / 
 167. Treintje

  Zijn er echt mensen die vinden dat Patricia er nog mooi uitziet??
  Ze ziet er uit als een neppe plastic barbiepop, als ze nog eventjes doorgaat is ze een Marijke Helwegen-lookalike…

  Dus voor de mensen die zeggen dat Theo zou willen dat hij op die leeftijd nog zo’n vrouw had… ik denk het niet hoor, hahaha.. Gadverdamme

    /   Reply  / 
 168. Penny

  “Iedereen wordt ouder en lelijker, je verlept allemaal een beetje. De kunst van het ouder worden is volgens mij dat accepteren en een wijzer iemand worden. Dat je veel meer tijd en energie steekt in je binnenwereld.”
  I couldn’t agree more!!!!!

    /   Reply  / 
  1. Deana

   Dus jij vind dat als je er mooi uitziet dat je dan leeg bent van binnen? nou…dan heb ik meteen een aardig idee van hoe jij eruit zal zien…. je kan ook mooi zijn van buiten en van binnen hoor, tis niet of of….beetje hersenen kweken svp

     /   Reply  / 
 169. Dennis

  Schandalig dat hij zich zo liet gaan, op wie was hij nu eigelijk zo Boos? Hij was gewoon zenuwachtig de hele tijd van zijn biertje aan het drinken, je kan wel merken dat hij uit een heel goedkoop nest komt, anders heb je wel geleerd om beschaafd te blijven, zeker als je zelf ook te gast bent in het programma, Voor Matthijs (die man van het jaar is! vond ik ook geen gastheer! Ik vond dit echt een uitzending dat ver beneden alle peil was!

    /   Reply  / 
 170. Joke

  Theo Maassen mocht willen dat hij een vrouw heeft die er zo goed uitziet als Patricia!

    /   Reply  / 
 171. Hugo

  Ik ben geen fan van Paay, maar wat een idioot is die Theo Schaap, eehhh Maas.
  Je mag je mening geven, maar wie is hier nu aandachtsgeil. Hij wilde natuurlijk de ongeremde cabaretier spelen en daardoor denken te scoren.
  En hoe stijlvol blijft Paay door rustig en vrienndelijk te blijven! Fantastisch!
  Laat Iditheo weten wat je van zijn belachelijke optreden vindt en boycot zijn website en zijn shows en media, NOOIT MEER UITNODIGEN!

    /   Reply  / 
 172. H.Hofman

  Theo is te ver gegaan dit was niet nodig. Als je met iets niet eens bent of iets ongepast vind zijn daar ook andere verwoordingen voor. Normen en waarden zijn meer dan eens een hot item in Nederland , als wij met z`n allen dat normaal gaan vinden(uitspraak Theo) en dat het allemaal moet kunnen, gaan we door denkbeeldige barriere .
  Hierna zijn er geen beperkingen meer.
  Wat er in het vervolg ook uitgekraamd word moet dan maar als normaal worden gezien??????
  Bedenk dat we met z`n allen bepalen wat netjes is en wat niet.Dat is de maatschappij, wij dus.
  Ik ben klaar met Theo.

    /   Reply  / 
 173. Pingback: SBS Shownieuws exclusief met reportage Playboy-shoot Patricia Paay | Zappen

 174. eric Kusters

  Wat een kleuter is Theo Maassen…
  Iemand beschuldigen van aandachtsgeilheid en dan zo te keer gaan? Dan ben je echt heel diep gezonken. Laat Patricia lekker bloot gaan als ze dat wil. Je hoeft er tenslotte niet naar te kijken.

  En voor alle vrouwelijke afzeikerij over Paay: bespeur ik hier afgunst? Balen dat je tieten op je 30ste het al verloren hebben van de zwaartekracht? En dat je eigen vent liever even lekker vuistneukt met een fotootje van Paay? Want dat is de realiteit voor jullie afzeikende stumperds!

    /   Reply  / 
 175. Lachende Derde

  Theo heeft natuurlijk gelijk. Patricia is aandachtsgeil; het voorbeeld van haar opmerkingen over haar ex bij Jensen waren daarin ook helemaal terzake. En die enge Heemskerk wil geld verdienen over het blote ruggetje van een zielig oud vrouwtje dat zit te springen om aandacht nadat ze gedumpt is voor een JONGERE vrouw. Kortom: Freud, kom er maar in. Paay is gewoon haar gedumpt zijn aan het verwerken maar op een voor haar ongezonde manier. Theo was, hoewel lomp, zeer trefzeker.

    /   Reply  / 
 176. Japie

  Theo ging ver, erg ver. Maar hij had gelijk en wilde d.m.v. zwarte humor duidelijk maken dat La Paay puur een aandachtstrekker is. Waarom is zij de “held” als ze ex Curry (de vader van haar 19 jarige dochtertje) belachelijk maakt bij Jensen (in zijn afwezigheid) met zijn sexuele voorkeuren. Waarom liegt zij over haar talloze cosmetische operaties? Theo was goed voorbereid en heeft haar een hak willen zetten. Dat je hier niet mee kunt lachen.. okay.. smaken verschillen maar ze zat met haar mond vol (valse) tanden. Een scherpe reactie bleef uit. Waarom? Omdat La Paay het buskruit niet echt heeft uitgevonden. Hulde Theo! Paay, verdwijn ajb in de anonimiteit… of ga koken.. is veel beter!

    /   Reply  / 
  1. Ellen

   Ik vond de aktie van Theo niet altijd even netjes maar ik kan hem in sommige punten enkel maar gelijk geven: ik word naar van dat mens van paay met haar geklets over haar Ex en de moddergooi-partijen van mevrouw.
   De chick’s with dick’s-verhalen omdat zij te verbitterd is om een nette scheiding aan te gaan. Ik vind haar ook een aandachtstrekker die kennelijk blind is voor het feit dat mensen zich storen aan haar gekakel over Curry. Ze zou zogenaamd niet weten dat men zich aan haar moddergooien hebben gestoord máár ze weet wel dat mensen haar graag naakt willen zien, hoe oppervlakkig ben je dan?
   de necrofilie-opmerking was out of line maar de rest van Maassen was niet meer dan een terechte veronderstelling na weken en maanden van geblaat van dit arme oude schaap.

     /   Reply  / 
  2. willem

   omg vent jij vond hem voorbereid ,ik hoorde alleen maar vaak hetzelfde het is niks en bla bla. hij was zo omdat ie niet herkend werd door haar en was gewoon op zijn teentjes getrapt. klein ventje die theo . net als al zijn followers.. ik ben ook niet voor paay maar waar jullie het allemaal ophalen gaat nergens over get your own fucking life

     /   Reply  / 
 177. benjamin

  Wat doet het er in vredesnaamn toe of je er op je zestigste nog wel goed uit ziet? Is dat een argument om je (nep)tieten aan Nederland te laten zien? Theo gaf een aantal -i.m.o.- goed argumenten om het niet te doen maar die werden ijzersterk onderuit gehaald: waarom niet? Zo lust ik er nog wel een paar. En hoe kan deze oerdomme vrouw verontwaardigd zijn na haar ten eigen behoeve gevoerde publiciteits campagne, waarin zij notabene haar eigen (ex)familie door het slijk haalt? Betreurenswaardig mens maar wellicht nog betreurenswaardiger hoeveel mensen hier Patricia Paaij steunen.

    /   Reply  / 
 178. de meulnpolle

  Ik hoop dat ze die slappeling van een Theo nooit meer uitnodigen. Wat een omhoog gevallen boerelul!
  Walgelijk.
  En dan ook nog steeds achterbaks vertellen: “.. ik heb een vriend, die……” , oftewel niet voor zijn eigen mening durven uit te komen.
  Zijn eigen wijf is zeker op haar 40e al uitgezakt.
  Dan weet hij inderdaad niet dat er ook vrouwen van 60 zijn die er nog prima uitzien

  Hij dient een voorbeeld te nemen aan Nico, met een schitterende lofzang op de vrouwelijke schoonheid.
  La Paay weerde zich fantastisch en sportief met die uitgestoken hand als eerste.

    /   Reply  / 
  1. Japie

   Als je wat beter had geluisterd had je door de “lovende woorden” van Nico sarcastische passages ontdekt (oude masturberende mannetjes). Blijkbaar ben jij net zo dom als La Paay zelf

     /   Reply  / 
  2. Lolbroek

   vergeet niet who’s that lady with my tits :D

     /   Reply  / 
 179. Ehot

  Theo heeft volkomen gelijk als was zijn laatste opmerking wellicht iets te.

  Paay zonder make-up, zonder de hulp van ene dr Schumacher had nooit in de playboy gestaan.
  Nu ze niets meer is dan een simpel jurylid, zoekt ze de aandacht door als 60jarige in een playboy te staan, een relatie te beginnen met iemand die 30 jaar jonger is. Als ik die persoon was zou ik me richten op haar dochter. 19 jaar en strak ipv verlept en uitgezakt!!

  Theo respect!!

    /   Reply  / 
  1. Maggie

   Weet niet welke foto,s jij hebt gezien maar als je dat verlept vind moet je even naar de brillenwinkel toe.!!!!!!!!!!!!!!!!!

     /   Reply  / 
 180. Pete

  Paay en Maassen in een wedstrijdje smakeloosheid??
  Wat een rare rol spelen zij beiden.
  Ik zou bijna mijn Theo-tapes verbranden.

  Was dat nou nodig over die necrofiel en een tijdje geleden over die ex die houdt van een chick with a dick??

  Theo is kritisch/grappig en Paay is mooi op haar leeftijd.
  Ik respecteer beiden om hun eigen kwaliteiten en veracht ze om wat ze in deze uitzending hebben laten zien.

  Pete!

    /   Reply  / 
  1. Thomas

   Goede reactie!

     /   Reply  / 
 181. eloy de jong

  Goh de scheidslijn tussen goedgevonden cabaret en puur iemand beledigen is erg dun en wat gaat Theo hier over de scheef zeg… Eigenlijk gewoon zielig! Patricia You Go Girl!… Eloy

    /   Reply  / 
 182. joost

  Wie is theo? Cabaratier? Nooit van gehoord, Aan zijn kop te zien zal het wel een Eindhovens achterbuurt schoffie zijn

    /   Reply  / 
  1. Japie

   met een dikkere bankrekening dan jij in je hele leventje bij elkaar verdiend. Ruim 75 voorstellingen uitverkocht in de grote zalen van ons landje.. en jij hebt er nooit van gehoord? Waar ben jij geweest al die tijd… ?

     /   Reply  / 
   1. pitchy

    Dikke bankrekening oeps was hij vergeten wat geld aan zijn uiterlijk te besteden zeker…..

      /   Reply  / 
 183. Lute

  Wat een ongelooflijk onbeschofte klootzak is die Theo Maassen!! Die vent heeft geen opvoeding gehad

    /   Reply  / 
 184. Ioni

  Ik vond het geweldig grappig. Ik heb werkelijk in een scheur gelegen op de bank.

  Van mij mogen ze Theo een vaste dag geven, dan kijk ik zeker op die dag naar dat programma.

    /   Reply  / 
 185. Thomas

  Het vervelende voor mij is dat ik ze beide wel tof vind. Maassen gaat misschien iets te ver, maar kan haar gewoon niet hebben en Paay blijft heel kalm wat ook cool is! Beide +1

    /   Reply  / 
 186. Deana

  Hij ging absoluut te ver, wat is zijn probleem? Patricia Paay is een prachtige vrouw, nee ze is geen 25 meer, maar wel mooier dan de meeste 25-jarige.
  Alsof theo zelf zo’n lekker koppie heeft, bemoei je dr niet zo mee! hij is echt een bokkelul, ik sta aan de kant van Patricia.

    /   Reply  / 
 187. Nesta

  Patricia en ook Playboy Toppie dat jullie dit gedaan hebben! We leven in een vrij land; wie wil poseert, wie wil koopt het blad. Ja, de wereld bestaat ook uit ouderen en iedereen wil ouder worden. De media passen zich daaraan als het goed is.
  Maassen is zelf een aandachtsjunk; hij mag wensen dat hij er nog een beetje uitziet als hij de 60 al mag halen….. Jammer dat Martijn niet eerder ingegrepen heeft en Patricia haar zegje heeft laten doen als een goed interviewer betaamt. Maassen moet maar weer bekers o.i.d. gaan stelen om nog meer aandacht te krijgen.
  De oetlul bewijst hiermee geen respect voor (oudere) vrouwen te hebben. Heeft hij ook een moeder, een oma, tantes?

    /   Reply  / 
 188. Gijs

  Gisteren was natuurlijk leuk: voor DWDD, iedereen heeft gekekeken of gaat alsnog kijken. Maassen heeft zichzelf weer op de kaart gezet als cabaretier en Paay heeft de aandacht die ze (altijd al, zie RUR) wilde! Niks discussie of oordelen, gewoon een rollenspel. Paay ontkende niks, gaf ook duidelijk aan dat ze alleen aandacht wil, dus dat geroep van Maassen had geen nut behalve zichzelf profileren in zijn rol als schokkende cabaretier voor wie er geen grenzen zijn (zie: likt Jezus aan kruis af in eigen show). Enige loser is Van Nieuwkerk die goed door de mand ging als Man van het Jaar, niks gespreksleider, alleen maar een zielige, laffe bijrol. Zowel Paay als Maassen hebben nergens last van hoor, geloof me die hebben hun doel bereikt. Dus al die voor-en tegenstanders hierboven verdoen hun energie, alle partijen tevereden over DWDD gisteren!

    /   Reply  / 
 189. Michel

  Allereerst heerlijke televisie. Lekker spontaan en onvoorspelbaar, daar hou ik van. Is theo te ver gegaan ? Ik vind van niet. Ik heb het al eerder gelezen maar als zoiets tijdens een van zijn voorstellingen gezegd zou zijn dan lacht iedereen erom. Nu zegt hij het recht in haar gezicht en nu is meneer plotseling een lul, te hard, heeft ie geen opvoeding gehad, geen respect en vraagt iedereen af waar zijn manieren zijn. Is net als met roddelen. Iedereen zeg altijd dat ze daar niet van houden en vinden dat je het recht in iemands gezicht moet zeggen. Dat deed onze theo. Oke het was een harde opmerking maar als je niet tegen de harde wekerlijkheid kan, blijf lekker in bed liggen. Hou je van oude vrouwtjes, ga is wat vaker op bezoek bij je oma. Dat achterbakse gedoe van Patricia van dat ze nog nooit de vraag had gehoord waarom zo’n oude vrouw ernu in moet, Bah! Mensen die zeggen dat ze niet om aandacht schreeuw, ze zegt zelf nog op het einde. HAllO het draait om mij. Ik zeg punt gemaakt. Mathijs je heb het prima gedaan! mooie televisie en hopelijk Theo tot de volgende keer bij dwdd

    /   Reply  / 
 190. marlies.

  Wat een overdreven braasbal, die Maassen. Hij vond dat ze bepaalde zaken niet kon zeggen omdat ze een dochter van 19 heeft. (Theo, en jij mag alles zeggen? ook over necrofilie? mijn zoon van 10 zat ook te kijken overigens. dus hoe beledegend en onnozel ben jij in DWDD…..)
  Theo zelf zgn. het programma van Jensen niet gezien. (túúrlijk niet…)
  Het overdreven aandachtvragende geblaat van die Theo, bah!! Vroeger was ik een fan van ‘m, maar deze moralist moet maar eens bij zichzelf beginnen.

  En dan nog over Patricia…
  Lekker laten lullen, die Theo. Ik ben geen fan van je, maar je bent lekker rustig gebleven en echt wijzer dan die oetlul.
  Overigens rescpect dat je lekker jezelf blijft, met of zonder botox.

    /   Reply  / 
  1. marlies.

   Bij mij is het ook zo.
   Ooit was ik fan van Theo. Sinds gisteren weet ik zeker dat ik ‘m niet meer grappig vind en dat terwijl ik hem als acteur en op de planken zo leuk heb gevonden.
   Kinderachtig ventje met grote mond en dito bril, die niemand normaal uit kan laten praten. Hij vind zichzelf wel erg geweldig en er sprak grote frustratie uit, als je het mij vraagt.
   (laat me raden, hij heeft zelf een 30-jarige vrouw thuis met uitgezakte dijen en een harige doos.)

     /   Reply  / 
   1. Andre

    haha, dat is het!

    laat me raden, hij heeft zelf een 30-jarige vrouw thuis met uitgezakte dijen en een harige doos.)

      /   Reply  / 
    1. kees

     hahaha ja die is goed dat denk ik ook hij is gewoon jarloers dus en baalde dat zijn vrouw niet gevraagt was hahahaha

       /   Reply  / 
   2. Japie

    Theo heeft een HOLA… huwelijk op loopafstand. Dus nee.. niet thuis zitten dus.

      /   Reply  / 
 191. Ariane

  Nooit gedacht dat ik het ooit zou zeggen, maar Paay is na DWDD gisterenavond in mijn achting gestegen. Theo Maassen vind ik normaal gesproken erg grappig, maar ik heb hier echt met plaatsvervangende schaamte naar zitten kijken. Hij was eerst nog wel goed bezig door haar wat tegengas te geven. Volgens mij is Paay nl Oostindisch doof voor kritiek en/of krijgt zij dat niet vaak. Die hoofdredacteur van Playboy sprong ook wel heel snel in de verdediging. Op een gegeven moment werd het een trieste, kinderachtige aanval op de persoon. Ik kreeg de indruk dat Maassen als een klein kind in het rond begon te trappen nadat hij merkte dat het publiek niet op zijn hand was. Misschien was hij ook wel een beetje pissig over het feit dat zij niet wist wie hij was en zich niet aan hem had voorgesteld.
  Hoever stomp je overigens af bij SBS als je niet weet wie Theo Maassen is, maar dit terzijde.
  Met de opmerking over necrofielen was het natuurlijk helemaal tot het nulpunt gedaald. Paay hield zich goed staande. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ze op een gegeven weg zou lopen en dan had ik haar daar ook geen ongelijk in gegeven.
  Kortom: respect voor Paay en (nog meer) aandacht voor haar Playboyreportage. DWDD vaart hier natuurlijk ook wel bij: als je Theo Maassen uitnodigt als tafelheer en Paay als gast om over de Playboy te praten, hoop je natuurlijk toch dat er wat leven in de brouwerij komt, dat is natuurlijk gelukt. Op een gegeven moment was Matthijs van Nieuwkerk ook wel een beetje aan het ‘stoken’ door aan Maassen te vragen de foto’s te bekijken en er iets van te zeggen. Hij heeft wel gelijk dat de tafelheren/-dames verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedrag tijdens de uitzending. Gezien alle reacties op internet heeft Maassen duidelijk een erg slechte beurt gemaakt.

    /   Reply  / 
 192. Mike

  Als je het gedicht van Dijkshoorn als lofrede ziet, dan zou ik ‘m toch nog maar eens terug luisteren.

  Als Maassen dit op een podium had gezegd had iedereen in een deuk gelegen, maar nu hij het lef heeft om iemand recht in haar gezicht zijn mening te zeggen, is het ineens allemaal shockerend volgens iedereen. Schijnheilig!

  Geweldige live tv

    /   Reply  / 
 193. Pingback: Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen | Zappen

 194. emma

  Heerlijk, dat gedicht van Dijkshoorn. Hij snapt het!!!
  Respect voor Paay die zo cool bleef.

  Theo, goh, wat ben jij een zielig figuur geworden. Zo zelfingenomen en tenenkrommend met je stoere biertje met bril. (jammer dat je minder intellectueel bent dan je denkt over te komen)

  Ik moest wel heel erg lachen toen Patries aplaus kreeg en jij eigenlijk niet/nauwlijks.

    /   Reply  / 
  1. Japie

   luister nog eens goed naar het gedicht… domme mensen hier hoor

     /   Reply  / 
 195. Gerda

  Wat Theo Maassen gisteren deed kan niet. Hij is (mede)gastheer in een programma en dan mag je wat je ook van een gast vindt niet op deze manier te keer gaan. En wat een rare vrienden heeft hij. Behalve Theo Maassen is ook Matthijs van Nieuwkerk van mijn sokkel gevallen. Hij kan dan wel roepen: “dit is live televisie” maar zo ga je niet met gasten om. Je moet en mag kritisch zijn maar dat kan ook op een respectvolle manier.
  En Patricia Paay……..een dikke pluim

    /   Reply  / 
 196. Andre

  Goed van patricia, gewoon doen waar je zin in hebt. (met of zonder kleding, botox of plast.chirurg)
  Theo, jammer dat je het tegengestelde bereikt hebt; veel vinden Patricia een tof wijf nu.

    /   Reply  / 
 197. Jack

  Ik geef theo gelijk… Dit kan gewoon niet. Hoe mooi ze haar ook maken en hoe ‘echt’ ze ook is. Deze vrouw heeft het hoogste niveau van Theatrale persoonlijkheidsstoornis bereikt op haar 60e . Laat ze lekker thuis zitten en wachten op haar AOW. Of wat zinvols doen. Maar niet jezelf als een barbiepopje blijven bij shapen .. dat is een Hollywood ziekte die niet hier hoor… Top Theo.. De opmerking necrofiel ging iets te ver maar dat is ‘jouw mening’ (zie cabaret over jezus op het plein)

    /   Reply  / 
  1. Dennis

   Alsof het hier gaat om de photoshoot! dat is hier niet aan de orde! Theo maakt publiekelijk iemand belachelijk! Dat is een feit! Dat dit niet normaal is, is ook een feit!

   Het mooie is dat theo zelf zegt van : “Ik heb van mijn moeder geleerd, dat goed gedrag moet je belonen en slecht gedrag, negeren”.

   Dus dan heeft hij toch niet goed geluisterd naar mams! Anders gedraagt hij zich wel!

     /   Reply  / 
   1. S.

    Waarom reageer je dan überhaupt op het ‘slechte’ gedrag van Theo Maassen, als je zijn uitspraak gebruikt om hem op zijn nummer te zetten, moet je die uitspraak ook aan je zelf ondervinden.

      /   Reply  / 
    1. Dennis

     Moet je het niet op toepassing van mij gebruiken, want ik ben niet diegene die paay belachelijk maakt. En misschien even logisch nadenken voordat je wat typt! We zijn hier om te discuseren over deze situatie! Moet je mij niet in de discussie betrekken!

       /   Reply  / 
 198. Albert

  Bij de film TBS’r vond ik het acteren van Theo Maassen zeer authentiek.
  Na gisteravond ben ik geheel overtuigd,hij speelde zichzelf.

  Wat een kortzichtigheid en respectloosheid.
  Hoe kun je jezelf als cabaretier zo diskwalificeren.
  Tegelijkertijd sleept hij Mathijs ook mee en dat had nooit mogen gebeuren.

    /   Reply  / 
 199. Ineke

  Ookal was het wat grof, ik geef Theo gelijk. Het gaat deze aanstellerige Patricia alleen om aandacht. Iemand die zover buiten zichzelf staat heeft het af en toe nodig stevig geconfronteerd te worden. Of ze in de Playboy gaat staan, zal mij een zorg zijn.

    /   Reply  / 
 200. René

  Of het nou mooi is om naar geretoucheerde foto’s van een vrouw van zestig te kijken, is een persoonlijk oordeel (of een professioneel oordeel als je plastisch chirurg bent). Vrouwen die “mooi ouder worden” komen niet in zo’n blad waarvan de doelgroep over het algemeen vrouwen van gemiddeld rond de dertig het liefste ziet.
  Theo ging echt te ver maar mevrouw Paay had niet meer in te brengen dan Theo’s argument van aandacht trekken, ook maar te gaan gebruiken. Eerst gaat ze er nog tegenin dat ze geen aandachtjunk is maar ze sluit af dat met deze aandacht de verkoop leuk zal stijgen.
  Plotseling bedacht ze (niet echt adrem) dat ze niet eens wist wie hij was. Scherpe opmerking maar niet heus.
  Ouder wordende vrouwen zijn vaak erg aantrekkelijk maar domme vrouwen zijn dat niet, ongeacht leeftijd.

    /   Reply  / 
 201. Gerdien

  Het was grof, dat is Theo Maassen nou eenmaal. Als je ooit bijvoorbeeld Functioneel Naakt heb gekeken weet je dat, dit is Theo ten voeten uit. Hij heeft ook ooit een Gouden Kalf gestolen hoor. DWDD wist dat ook. Misschien ging hij iets verder dan ze hadden verwacht, maar hij zat daar duidelijk ook al caberetier: die vergroten dingen uit. En, ookal vind ik Patricia Paay een waanzinnig mooie vrouw, het gaat allemaal om aandacht vragen. Het is duidelijk dat Theo zijn mening klaar had, bijvoorbeeld door de aflevering van Jensen waarin Patricia kinderachtige dingen zei over haar exman en de vader van haar kind. Hoe kinderachtig is het ook dat ze even on air moest zeggen dat ze niet wist wie Theo was.
  Dit is gewoon een koekje van eigen deeg van Theo.

    /   Reply  / 
 202. bos

  Ach, ach ach , wat een tragisch, agressief ( lijkt Connie Breukhoven wel) ( lelijk) mannetje is dat toch, die Theo Maassen, en wat een bekrompen visie heeft ie op het ouderworden ( “de kunst van het ouderworden is…etc etc , en dat je maar veel van je tijd in je innerlijk steekt”) een groter cliché bestaat er niet, wijze woorden hoor meneer Maassen, echt iets om over na te denken ! Op 6 april word ik 60, nou ik ga maar eens heel snel met m’m innerlijk aan de gang, de rest maar vergeten. Trouwens, wie is er hier nou een aandachtsjunk? Patricia is een prachtige vrouw die op orginele en sprankelende wijze inhoud aan haar leven geeft, en over de kunst van het relativeren beschikt.

    /   Reply  / 
 203. Peter

  Theo Maassen hoe leg je dit gedrag van jou aan je dochter uit? Ronduit onbeschoft!!! Dit had helemaal niets met een mening te maken. Je bent gevallen Theo! Hulde voor dat lekker wijf op leeftijd klasse Paay!

    /   Reply  / 
 204. Barbara

  Wat een del is die Paay. Ik kan me de reactie van Theo wel goed voorstellen, maar die laatste opmerking ging wat te ver.En dat Patricia met haar 60e nog uit de kleren gaat. Moet zij weten. Als ze niet zo’n irritant mens was,stoorde het hem misschien minder.

    /   Reply  / 
 205. jan

  grotere boerenlul,zo als maassen heb ik nog nooit meegemaakt heeft ie wel eens naar z,n eigen uilekop gekeken,hij lijkt nou al in de zeventig.echt respectloos koop die klote dvd ook niet meer van hem.zo zullen er hoop ik nog meer over denken,

    /   Reply  / 
  1. Japie

   alleen dan met wat minder schrijffouten Jantje

     /   Reply  / 
 206. Iwan

  Geweldig, respect voor Theo Maassen.
  Eindelijk wordt die hooghartige trut eens op haar plaats gezet. Super!

    /   Reply  / 
 207. Freyja

  Ik heb een dubbel gevoel. Het zijn twee mensen die ik allebei bewonder. Theo om zijn grote bek, Paaij om haar zachtaardigheid en lef. Ik vind het te gek dat ze op haar 60e in de playboy poseert.
  Theo’s mening was behoorlijk bekrompen en dat had ik niet van hem verwacht en valt me tegen. Maar ja, hij mag zeggen wat ie wil. Jammer dat hij haar de kans niet gaf iets terug te zeggen.

    /   Reply  / 
 208. michel

  Ach ja wat is te ver. Het was een pittig gesprek en leuke tv. Theo geeft zijn mening en Patries heeft zich krachtig verweerd! Heel goed zelfs!

    /   Reply  / 
 209. Arie Bombarie

  Dit is nou precies waar het om gaat,aandacht! en het is weer gelukt,heel NL heeft het er weer over.je kan geen krant open slaan of het gaat over Paay en Maassen en hun optreden bij dwdd.

  Grappig! over wat voor een onnozele dingen een mens zich druk kan maken.

    /   Reply  / 
 210. a.de koning

  Theo ik ga nooooooit meer naar je kijken!!

    /   Reply  / 
  1. Japie

   vindt Theo vast niet erg

     /   Reply  / 
 211. Andre van den Boogaart

  inderdaad als Theo dit doet bij een programma van hem dan wordt er gelachen en wordt hij de hemel in geprezen. Maar soms valt iets net verkeerd en als je de lachers niet op de hand hebt dan wordt het een beetje schertsend. Maar hij heeft gewoon een hekel aan vrouwen met een holywoodsyndroom en is daar nogal eerlijk in. En dat ze in de Playboy staat, ach ja ik hoef het gelukkig niet te zien, verder denk ik dat die Necrofiele vriend van Theo daar juist voor kiest omdat hij dan geen weerwoord krijgt…

    /   Reply  / 
 212. A

  Wat een enorme eikel, dat ‘ie uberhaupt publiek kan vinden. Gelijk of niet, behave. Behoorlijk klaar met dat You van ‘t Hek achtige gedrag en onfatsoen, shoot him

    /   Reply  / 
 213. Barbara

  Wat zullen de ouders van Theo Maassen zich geschaamd hebben voor het gedrag van hun zoon. Onbeschoft en volkomen respectloos. Wat een ontevreden en jaloers mens.

    /   Reply  / 
  1. Japie

   de ouders zijn dood… lastig schamen he

     /   Reply  / 
 214. Willem

  Elke mogelijkheid tot een zinnige discussie werd vanaf het begin de grond in geboord door de directe aanval van meneer Maassen. Mevrouw Paay heeft een bewogen leven achter de rug, is recentelijk teleurgesteld in de liefde en probeert dit op haar manier te verwerken. Dat je dan in de media minder gepaste uitlatingen doet over je ex, zeker als deze uitlatingen worden uitgelokt, kan ik mij best voorstellen. Om haar daar dan meteen op te gaan afbranden vind ik flauw. Toon respect, toon begrip, geef je gepaste mening en durf een normale discussie aan te gaan. Dat zou stijlvol zijn geweest. Nu was het niets anders dan tenenkrommend gescheld waar ieder weldenkend mens plaatsvervangende schaamte bij voelt. Meneer Maassen gaf blijk van onmacht.

    /   Reply  / 
 215. Elisa

  Ik denk gewoon dat Theo het niet kon hebben dat tijdens DWDD iemand anders het middelpunt van belangstelling was. Theo wil dat ook altijd graag zijn, zoals b.v toen niet hij maar Martijn Lakemeier (Oorlogswinter) het Gouden Kalf won, wat was Theo op zijn teentjes getrapt zeg.

    /   Reply  / 
 216. Ad

  Alles mag gezegd worden, maar misschien ook weer niet alles.Dit in het midden latend:iemand die zo publiciteitslustig overal met zich zelf te koop loopt, verdient een passend tegengeluid. Had dit tegengeluid niet anders geformuleerd kunnen worden?
  Theo Maassen spreekt zoals hij gebekt is.
  Hulde aan de cabaretier!

    /   Reply  / 
 217. Jan

  Ik heb dat opgewarmde lijk van een Paay nog nooit op een zinnige tekst kunnen betrappen..als je zo aandachtsziek bent als haar dan vraag je om geschoffeerd te worden door Theo Maassen..Theo,bedankt voor deze heerlijke live televisie….

    /   Reply  / 
  1. Willem

   Hulde? Als dit hulde verdient wordt het nooit meer wat met Nederland. Dan zijn we echt afgegleden tot het laagste niveau.

     /   Reply  / 
   1. Rien

    Patricia Paay in de Playboy hoeft van mij ook niet zo nodig. Het optreden van Theo Maassen echter is onnodig grof en het programma DWDD onwaardig. Hij schaart zich in de rij van de Wildersen die vinden dat ze alles maar kunnen roepen, vaak uit eigen gefrustreerdheid en narcisme.

      /   Reply  / 
 218. jan van w

  goed zo theo, je bent een vent met ballen ps paay is te dom om te begrijpen wat je met necrofiel bedoelde hulde

    /   Reply  / 
 219. Tom

  Hij is toch ook gewoon zielig dat je op een leeftijd van 60 jaar nog in de playboy moet. Dit zet mensen er alleen maar meer toe aan zalfjes te gaan gebruiken of anti-verouderingscreme (dit overigens niet werken). HULDE AAN THEO!

    /   Reply  / 
 220. Fritz

  Ok stevig geformuleerd maar eerlijk en recht in het gezicht. Helemaal mee eens dat er veel belangrijkere dingen zijn en juist daarom moet het eens stoppen dat mensen zonder enig talent met hun reet in een blad gaan staan en zo de publieke sector domineren. Weg met dat oeverloze domme gegeil. BESTEED EENS MEER AANDACHT AAN MENSEN DIE WEL WAT TE ZEGGEN HEBBEN!!!

  Genoeg geluld over dit flauwe voorval.
  Hulde voor Theo!!! Lang leve de wijsheid.

    /   Reply  / 
 221. Tom

  Ik wil reageren op enkele mensen:
  1. Barbara
  ‘de ouders van Theo Maassen zijn al dood, dus schamen kunnen ze niet meer’
  2.Elina
  ‘van meneer Heertje probeerde hij geen andacht te pikken’
  Wie hier gelijk had maakt mij niet uit, wat ik wel weet is dat Paay een verschikkelijk arogant mens is. En dat hier duidelijk laat merken, dit mag de tafelheer afstraffen, natuurlijk!

    /   Reply  / 
  1. Japie

   Theo heeft puur het lef om dit bij een braaf programma recht in het gezicht van La Paay te zeggen. Dat is hele andere koek dan je ex zwart maken bij kwallebal Jensen zonder dat hij hier op kan reageren. Theo heeft dit goed voorbereid. Hij had feitenkennis (Jensen en cosmetische ingrepen bv) en heeft het risico genomen door half Nederland uitgekotst te worden. Dat is ballen hebben en hier kunnen een hoop mensen wat van leren!

     /   Reply  / 
 222. pascal

  Nou moet zeggen dat de foto, in de playboy behoorlijk goed zijn, en dat Patricia hier trots op mag zijn. De opmerking van ene Theo Maassen vind ik ronduit onbeschoft en behoorlijk aandacht vragend. Wat een misselijke kwal die vent. Ik heb alle respect voor Patricia dat ze dit heeft gedaan in de playboy.

    /   Reply  / 
 223. Petra

  Wat is er mis met in de Playboy staan op je 60-ste? Niks!
  Wat is er mis met mannen/vrouwen die daar graag naar kijken? Niks!
  Wat is er mis met aandachttrekken? Niks!
  Wat is er mis met over van alles een mening hebben? Niks!
  Wat is er mis met een kritische cabaretier zijn? Niks!
  Wat is er mis met een jurylid zijn van Idols? Niks!
  Wat is er mis met onder de make up zitten? Niks!
  Wat is er mis met plastische chirurgie? Niks!
  Wat is er mis met mediageil zijn? Niks!
  Wat is er mis met trots zijn op je lijf? Niks!
  Wat is er mis van poseren voor geld? Niks!

  en zo kan ik nog wel even doorgaan…
  Maar:…..
  Wat is er mis met een ander keihard onnodig ijskoud harteloos kwetsen?
  ALLES !

  En daar zit het ‘m in naar mijn mening.

    /   Reply  / 
  1. peter

   Wat als zo’n jurylid ook regelmatig nodeloos kwetsend is.

     /   Reply  / 
 224. mark

  Is dit een recors aantal topic reacties op Zappen.blog? OMG, nog meer dan op Mediacourant!

    /   Reply  / 
 225. henne

  Toch wel heel verstandig van de playboy dat ze zo goed inspringen op de vergrijzing van Nederland.

    /   Reply  / 
  1. Japie

   Paay had wat mij betreft wel een aow’tje mogen krijgen op haar 59e… :-)

     /   Reply  / 
 226. robert

  wat een held die Theo:D…waarom moet dat wijf ook in de playboy staan..wie zit nou op dat wijf te wachten…zet er dan een ‘mooie’dame in..!

    /   Reply  / 
 227. RJ

  324 reacties over deze onzin… zo dan.

    /   Reply  / 
 228. Paul

  Het was onnodig kwetsend en daarom fout van Theo en DWDD zeer onwaardig. Minpunt voor Matthijs. Dit is geen leuke of goede TV meer!

    /   Reply  / 
 229. Benny vd V

  Ik vind die Patricia Paay maar een arrogant, zelfingenomen aandachtshoer. Alleen als het over haar gaat, en niks anders dan alleen haar. Dan heeft kan ze opeens aardig vertellen, Maar sympathiek naar collega Bn’rs is Paay absoluut niet. En ze deed niet eens moeite om de andere tafelgasten te leren kennen. het zou wel sociaal zijn als je, Dus in geval theo maassen een hadn geeft omdat je met die man in de uitzending zit.
  En Theo Maassen had volkomen gelijk. Flikker toch op met die hele Patricia Paay ..

    /   Reply  / 
 230. Benny vd V

  Als ‘r nu een christenlijke partij opstaat, Die vind dat naakt fotografie in bladen verboden moet worden dan krijgen ze mijn stem. En zeker omdat Paay in de playboy staat.

    /   Reply  / 
 231. Maarten vh

  Is dit een record voor zappen.blog.nl, 329 reacties?

    /   Reply  / 
 232. esmee

  ze staat in de playboy omdat ze wilt late zien dat je op je 60ste er nog steeds goed uit kan zien! die theo maasen is zelf een aandacht trekker door zo kinderachtig te reageren. hij zou wel wille dat ie zo mooie vrouw kon krijgen als patricia, niemand die zo lelijke man als theo maase wil :kots:.

    /   Reply  / 
  1. Lotte

   Ik wil m wel hoor O+

     /   Reply  / 
   1. tanja

    hahaha weinig smaak hahaha

      /   Reply  / 
 233. de meulnpolle

  ik ben laatst op de bank in slaap gevallen…..Ik zat voor de TV met een cabaret show van
  Theo Maassen. Tjezus wat een waardeloos vertier.
  Misschien moet ‘ie eens in de leer bij Ronald Goedemondt

    /   Reply  / 
 234. Ferry

  hahaha, geniale opmerking van Theo, wat een vies wijf is die Paay zeg, lelijke rotte haring :D

    /   Reply  / 
  1. roel

   Kijk mensen, dit is het gemiddelde niveau van Theo Maassen fans, daar is in NL wel een zaaltje mee vol te krijgen toch, flinke Theo? Ik verbaas me toch nog altijd hoe jongens met een volwassen leeftijd zo kinds kunnen blijven, ieuw, dit maakt NL zo ziek, uitschot!

     /   Reply  / 
   1. La

    Theo Maassen fans maken NL zo ziek? Dat is een mooie zeg…

      /   Reply  / 
 235. yozina

  wat een walchelijk vrouwonvriendelijke man die Theo,,,wilde zeker de bluf uithangen,,had zich er al helemaal op voorbereid,,paar biertjes erbij,,wat een zak zeg..
  heeft niks meer met discussie te maken,zielige man.
  Patries reageerde goed en vertstandig,,kan hij nog iets van leren.,,snap niet eens dat ze zo een gestoorde uitnodigen,,,met zijn opmerking over necrofielen,,kikt ie zeker op,, bahh ordinaire gedoe.

    /   Reply  / 
 236. peter v

  Het mooiste televisie moment van 2009.
  Theo is geweldig ! ! !

    /   Reply  / 
 237. Frans

  Benny, je bent een stiekeme gereformeerde jaloerse stakker.

    /   Reply  / 
 238. sandra

  Theo Maassen
  BOEOEOEOEOE BOEOEOEOEOEOEOEOHOE

    /   Reply  / 
 239. Ruud

  Wat een sukkel die Theo, Hoe kan je nou zeggen dat iemand er niet uit ziet als je zelf een kop heb om voor een tram te springen. Als je op zo leeftijd nog zo mooi en lekker figuur heb mag je hem gerust tonen en als dit nu met botox of wat anders gemaakt is, doet er voor de rest toch niet toe. Ik zeg maar zo patricia super dat je dit op jouw leeftijd nog toont voor heel nederland.

    /   Reply  / 
 240. Frans

  Al die negatieve gasten zijn gewoon jaloers ,afgezien van jullie eigen leeftijd mochten jullie willen dat je eigen vrouw er zo uitziet.

    /   Reply  / 
  1. mandy

   hahaha dat denk ik ook hahahaha

     /   Reply  / 
   1. Jan

    Lol

      /   Reply  / 
 241. BASSIE PAAY

  Mag Paay totaal niet vraagt constant om aandacht na de breuk met curry. ze is er duidelijk niet overheen, gaat vervolgens bij jensen curry om laag halen vind ik absoluut walgelijk. En naakt met je 60ste in de playboy hoe neukbaar je ook nog bent vind ik gewoon een no go ivm met haar dochter en de enige zelfrespect die iemand moet hebben op die leeftijd. maargoed moet ze zelf weten, moet ze ook tegen een beetje kritiek kunnen. En die vieze bruno geldwolf van de playboy die er bij zat moet absoluut zijn muil houden, is gewoon om over heen te kotsen. KOTSKOP

    /   Reply  / 
 242. roel

  Kortom: Theo M – Patricia P: 0 – 4
  Met 3 eigen doelpunten van ons boeren kind (dacht ie werkelijk leuk te zijn? over geestelijke ontwikkeling gesproken)
  En 1 voltreffer van lady Paay in de bovenhoek, klasse Patricia, zo reken je af met lastige pubers!

    /   Reply  / 
 243. bas

  Helemaal eens met theo maassen!
  hij zegt wat miljoenen mensen niet durven zeggen!
  keer is het klaar en hoe je niet voor de zoveelste keer in de playboy OP JE 60STE!!

    /   Reply  / 
 244. Pete

  Paay en Maassen zijn allebei stout.
  Paay heeft later veel uit te leggen aan haar dochter (niet om die blote borsten,maar om het publiekelijk afzeiken van haar ex)
  Maassen heeft strak een lelijk randje in zijn neus (vanwege die quasi-intellectuele bril)en verdient veel minder dan Paay.

    /   Reply  / 
 245. John

  Een bejaarde mag voor mij voor bij de kassa en ik zal ook voor haar opstaan in het openbaar vervoer. Maar een bejaarde moet niet naakt in de Playboy gaan liggen, daar moet wat van gezegd worden.
  Ik ben echt heel blij dat Theo Maassen de waarheid heeft verteld op tv. Theo bedankt!

    /   Reply  / 
  1. Jan

   Ach man, een 60er is nog geen bejaarde. En je hebt bejaarden en bejaarden hoor. Je bent zielig dat je op internet gaat lopen kankeren zonder dat je de foto’s hebt gezien. Want als je dat wel had gedaan had je haar geen bejaarde genoemd. Ze ziet er nog strak uit.

     /   Reply  / 
   1. Ruud

    Ik sluit me helemaal bij deze woorden aan, als je op zo leeftijd nog zo strak bent en er zeker ook nog goed uit ziet mag je dit best tonen.

      /   Reply  / 
    1. La

     Er is een verschil tussen in de playboy gaan op je 60e en in de playboy gaan op je 60e TERWIJL JE STRAKGETROKKEN BENT TOT EEN 18JARIGE (en geretoucheerd).

       /   Reply  / 
   2. ben

    He La denk je nou echt dat als een vrouw van 60 alleen haar gezicht zal laten doen dus ook niet haar lichaam zoals Patricia ook niet heeft gedaan ALLEEN haar gezicht dus dat zij er net zo uit kan zien hahahaha laat mij niet lachen een strak hoofd en een uitgezakt lichaam zeker hahaha nee Patricia is prachtig gewoon.!!!!

      /   Reply  / 
    1. peter

     Met photoshop maak je Beatrix nog fuckeble.

       /   Reply  / 
 246. a schapendonk

  Ik vind dat Theo gelijk heeft ,hij laat het tenminste horen wat veel medelanders en nederlanders niet durven te zeggen ik wel hij heeft volkomen gelijk.
  Laat hem bij dwdd blijven hij is tenminste eerlijk en zegt wat hij denkt.Dat vind ik goed van hem.
  THEO GA ZO DOOR.

    /   Reply  / 
 247. Bramm

  “Iedereen wordt ouder en lelijker, je verlept allemaal een beetje. De kunst van het ouder worden is volgens mij dat accepteren en een wijzer iemand worden. Dat je veel meer tijd en energie steekt in je binnenwereld.”

  Jammer dat de boodschap door de toon van Maassen een beetje verloren gaat maar ben het geheel eens met hem.
  Ik zou het trouwens een zegen vinden als er wat minder BN’ers die niks kunnen in de media verschijnen. Kortom, geen aandacht beteden aan egotrippers als Paay.

    /   Reply  / 
 248. Stan

  Tja wat een ophef.
  Patricia Paay plastic fantastic.
  Wel dr Schuman kennen maar niet Theo Maassen.

  Tja geld was zeker op. Theo we love you!

    /   Reply  / 
 249. Jan

  Ik vind het echt niet door de beugel kunnen wat Maassen heeft gezegd. Het is gewoon zielig voor Patricia. Ze was er juist zo trots op!
  Als je een mens zonder blikken of blozen zo diep kunt beledigen en weigeren je excuses aan te bieden dan ben je wat mij betreft het laagste uitschot wat er is.

    /   Reply  / 
 250. yfkee

  En toch bewijst hij maar weer wat hij altijd zegt!!
  We maken ons weer druk om niks!! maar gelukkig is Er verder ook niks belangrijkers aan de hand op de wereld!
  Het was grof maar jah thats life!
  Moet je is een keer naar een show gaan van hem dan had je nu wel begrepen waar het uiteindelijk om ging!!

    /   Reply  / 
  1. Jan

   aan zo’n reactie heeft niemand iets

     /   Reply  / 
   1. albert

    aan zo’n reactie dat niemand er iets aan heeft, zo zonder uitleg, daar heeft niemand iets aan.
    ja zo kunnen we nog wel uren doorgaan.
    paay was zelf agressief, ze smeet hem bijna en blad toe, vol trots ook nog, nou hij vond het verschrikkelijk. mag toch.
    ze ging zelf veel te ver.
    en dat mag ze, ze moet zich zelf toch verkopen!

      /   Reply  / 
 251. Gerrit

  Maassen was gewoon grof en zeer smakeloos.

    /   Reply  / 
 252. Ina Lebbing

  Wat een kwal die Theo Maassen! Waarschijnlijk kan hij niet eens zo’n mooie vrouw (ook al is ze 60!) versieren! Of hij moet een portemonnee opentrekken, dan lukt dat wel en hij moet een krant meenemen, je weet nooit waar dat goed voor is, misschien over zijn hoofd trekken…! Patricia is een prachtige vrouw en ik heb bewondering voor het feit dat zij iets openbreekt voor de vrouwen van haar leeftijd (zoals ik 65!), want we zijn niet altijd lelijk, oud en half in het graf, om de woorden van Theo Maassen te gebruiken. We zijn nog sexy en ik weet uit ervaring dat mannen (en niet alleen jonge mannen) nog steeds graag zo’n vrouw zouden willen bezitten! En daar hebben wij geen gevulde portemonnee bij nodig! Ik ben trots op Patrice en dat ze heeft gedurfd wat ik al zo lang zeg dat we moeten doen! Proficiat schat, je bent een schoonheid!
  Ina

    /   Reply  / 
  1. S.

   Juist ja….. ?
   Want deze reactie is wel veelzeggend?
   Hou je nou eens bij het discussiepunt en ga er niet zielig om heen zitten lullen…

     /   Reply  / 
 253. kareltje

  In deze uitzending verloor ik direct mijn respect voor Theo Maassen. Maar ben van mening dat mijnheer onder invloed van het een en ander goedje was.
  Zie die blik achter zijn bril vandaan!!

    /   Reply  / 
 254. Laila

  Joooohoooooooooooo 363 reacties, heb je wel eens eerder zoveel gehad Herman? :D

    /   Reply  / 
 255. Pascalli_G

  Nederlanders zeggen vaak zoveel op te hebben met vrijheid. Jeemig, wat een etiketten op wat mensen doen. Heb je niet een heel VET ego als je meer moet zeggen dan dat het je smaak niet is?! Smakeloos in wiens ogen? Echte vrijheid is als iets je smaak niet is maar genieten kan van de mensen die het wel mooi vinden. Dan ben je vrij, dan ben je een ‘held’. Jammer Theo, dat je in deze puppetrol stapte van (een deel van) het volk. Van jou had ik juist echt héél iets anders verwacht of misschien wel gehoopt! Voorspelbaar en een beetje zielig als je zo op een mens denkt te moeten kunnen inhakken, “ik heb nog een vriend die is necrofiel….” nee, dat is smaakvol whahaha! Was dat het orgineelste dat langs kwam in je hoofd… pffff!

  Je zag het gebeuren en je hart denken “kut, ik wil terug” maar “neeeejjj”, je hoofd nam het over en je zag je je persoonlijkheid/ego denken en in het kader van de biosprogrammering ging je ook hier zonder pardon door(hoezo aandacht trekken! Om de menigte waarvan je wist dat ze het ook niks vinden achter je te scharen! Haha grappig dat je haar dat juist verweet). Bijzonder om te zien waar je voor kiest. Ik heb blijkbaar de verkeerde indruk van wat een cabaretier doet, nl. de minds en de harten van mensen opener maken. Zoals Toon Hermans dat kan tot in de eeuwigheid. Humor die nóóit snerend en neersabelend is. Dat is Vrijheid…

  Dat is schoonheid…

    /   Reply  / 
  1. kareltje

   prachtig verwoord!

     /   Reply  / 
 256. Henri

  Wat is Theo Maasen zielig. Ik was tot gisteravond fan van hem. Lees was! Hij verloor duidelijk het gesprek en ging zich als een irritante kleuter gedragen. Geweldig hoe Patricia zich opstelt. Ik heb respect gekregen hoe zij Theo te kijk zette.

    /   Reply  / 
 257. ingetekstueel

  Wat is die Theo toch een magistrale sneuneus. Hij valt zeker door de mand; dat hij problemen heeft zijn speeltje omhoog te krijgen moet hij niet afreageren op een dame.

  Die intellectueel bedoelde Buddy Holly-bril (“Carige geeft get, dan moet gik get ook, weetge.”) verandert er ook niet veel aan. TBS? Yes, please!

    /   Reply  / 
 258. jaro

  Theo Maasen heeft gelijk wat een domme aandachtjunk is dat gelukkig dat iemand in deze wereld de waarheid spreekt!!!

    /   Reply  / 
 259. Op bezoek

  Geen mening geven, maar gewoon zo hard en lomp mogelijk kwetsen. Op luide (iets te hoge) toon. In de rol van tafelheer. Tsja.

  Theo Maassen doet goed zijn best de theorie van Lombroso te bevestigen. De kleptomaan die psychopaat speelt.
  Het is (kennelijk) allemaal Humor.

    /   Reply  / 
 260. Jan

  Mensen, waar zijn we met z’n allen in godsnaam mee bezig? ‘La Paay’ wat een zielig gedoe. Dat mens is 60 en zo iemand hoeft niet meer in de playboy.
  Ze zat kei hard te liegen bij DWDD. ‘Ik heb nog geen negatieve reacties gehoord.’ Ga toch weg.. Natuurlijk wel..
  Theo, je hebt volkomen gelijk!

    /   Reply  / 
  1. Pascalli_G

   Het gaat helemaal niet om gelijk. Het gaat om vrijheid om te zeggen wat je vindt. Met een mening was nog nooit iets mis, met een oordeel wel. Zeker als je het zo brengt dat ‘jouw’ mening de enige beste lijkt te moeten zijn. Tamelijk kleurloos als je zo bestaat. Je eigen standpunt wordt juist zoveel mooier als je het andere alleen maar ziet en het niet zomaar afschiet! ;o)

     /   Reply  / 
 261. Peter Rosier

  Ik snap niet waarom een hersenloos figuur als P. Paay in DWDD uitgenodigd wordt. Maassen had volkomen gelijk, zeker omdat hij al aangaf dat Paay ook niet zo genuanceerd omgaat met de fatsoensnormen, refererend aan Jensen waar ze publiekelijk vertelde dat haar ex Adam een transseksuele hoer (chic with a dick) had besteld. Ik vond de vernedering van Paay volkomen op zijn plaats!

    /   Reply  / 
 262. Robbieboy

  Theo is echt veel, veel te ver gegaan, met zijn laatste uitspraak. Wat nou, aandachts geil? Mischien heeft hij iets te veel naar zijn film “TBS”gekeken, ofzo?

    /   Reply  / 
  1. Asca

   Die film is wel beste film van 2008 geworden. Daar kan hij inderdaad met veel trots op terug kijken. Die Paay die probeert al jaren aandacht te trekken. En uiteindelijk is ze het nog gelukt ook. Bravo mensen. Help de NL TV maar verder de grond in.

     /   Reply  / 
 263. Kees

  Reeds 378 reacties op dit bericht. La Paay weet nog altijd de gemoederen bezig te houden. :-)

    /   Reply  / 
 264. (L)theo.maassen

  hoooooooooooooooooow.
  wat een gezeur.
  nee patricia ging niet ver hoor bij jensen!
  sjongejonge.
  goedzo theo.
  de volgende keer moet je gewoon nog verder gaan!
  ze verdient het gewoon.
  ik vind grappig om te zien hoe mensen hier hysterisch mee omgaan… *het is respectloos* hahahahaha.
  er zijn ook serieus mensen die denken dat hij het om de grappen deed.. wat een giller. theo zegt tenminste wat ie denkt, dat doet onze neppe patricia niet.
  iedereen denkt dat die patricia lief is, nou sgyt, dat is echt niet zo.

  Lange leve onze THEOOO!!

    /   Reply  / 
 265. Zo

  Herman je zou een poll moeten maken over wie er voor en tegen de playboyshoot van La Paay zijn.

  Nou al zoveel reacties:)

    /   Reply  / 
 266. Jan

  Allereerst; de mensen die zeggen Theo niet te kennen, moet maar eens onder hun rots vandaan komen. Deze beste man won in de jaren ’90 al Camaretten, is uitgeroepen tot beste caberetier van NL in weet ik veel welk jaar, trekt uitverkochte zalen, en heeft een ontelbaar mensen een grenzeloze lach bezorgd met zijn fenomenale conferances.

  Dus, doe normaal. En wees niet trots dat je P.P. wel kent.

  Hulde aan Theo. Zeg nou eerlijk; hoe respectloos het ook was, we hebben het goed naar ons zin inmidddels, toch? Lekker discussieren en schelden. Spraakmakend, dat is wat het is! Eindelijk! Goddank!

  Heel jammer dat hij waarschijnlijk nooit meer aan zal schuiven, mocht de VARA zo laf zijn te zwichten voor dit ‘het moet allemaal maar kunnen zeker’ publiek. Kom kom. Zelf nooit vieze dingen gezegd zeker? Maar zo op tv komt het even wat harder aan natuurlijk …

  Rambo zou zich schamen.

    /   Reply  / 
 267. Jan

  Sneuneus?
  Buddy Holly bril?
  Mijn God, waarom hebt gij de mensheid verlaten?

    /   Reply  / 
 268. f

  Goed gedaan theo! Die patricia Paay is bitter van haar scheiding en loopt er nu bij alsof ze een lekker wijf is, alleen om die ex van haar jalours te maken. En wie Theo onbeschoft vind heeft mevr. Paay zeker niet gehoord over haar ex bij Jensen, dat is pas onbeschoft. Theo geeft haar gewoon zijn ongezouten mening, net als zij regelmatig vanaf haar jurybankje doet. Hij begint niet eens onbeschoft maar ze is direct op haar teentjes getrapt. Wat een onzekere bittere ouwe heks.

    /   Reply  / 
  1. toverdoos

   wel een lekkere ouwe heks moet ik zeggen
   maar je weet tog na een breuk in een relatie gaan ze altijd met modder gooien

   wat mij stoort is dat ze alleen op jonge ventjes geilt

   en dan heb ik het over gastjes van rond de 25

   nou ja tis haar lijf en niet het mijne ( was het maar zon feest )

     /   Reply  / 
 269. René

  Theo had gelijk, maar ging wel te ver. Patricia hield zich rustig, maar kon Theo niet echt afweren. Je kon wél merken dat het publiek achter Patricia stond.

  Al met al een heel interessant gesprek :P en dat live

    /   Reply  / 
 270. marian

  goed gedaan patricia wat een looser als je daar
  op geilt op theo maasen dan ben je pas zielig
  Hij zou willen dat hij een vrouw had als u had wat een viezerik had zijn eigen wel
  eens mogen verzorgen wat een zielige man

    /   Reply  / 
  1. peter

   Ben jij ook al besmet met het domme, oppervlakkige zelfbeeld dat vrouwen over zichzelf heen roepen? P.P. is een hersenloos dom mens dat totaal geen bijdrage levert aan een betere wereld.Ze is eigenlijk een soort kakkerlak die de helpt de maatschappij de verzieken en te vervuilen met onechte inhoudsloze TV en andere bullshit. Gelukkig voor Paay zijn er genoeg mensen die net zo inhoudsloos zijn als zij is. Daarbij was ze bij Jensen ook niet echt fatsoenlijk in de uitlatingen over haar ex Curry.

     /   Reply  / 
   1. Diet

    dom oppervlakkig zelfbeeld… hmmmmmmm lees terug wat je zelf geschreven hebt.. getuigt ook niet echt van diepzinnigheid!

    Knap dat mevrouw Paay eigenhandig verantwoordelijk is voor het verzieken van de maatschappij. Geloof dat de tv voor paay al overliep van de nutteloze onzin verhalen.

    En betreft dr ex tja, vergeet niet dat ze walgelijk lang getrouwd waren. Ik zou me ook verraden voelen en zo rancuneus zijn als de pest!

    Ben geen fan van PP maar dit gaat nergens over

      /   Reply  / 
    1. peter

     Lezen is niet je sterkste punt. Waar schrijf ik “eigenhandig”? Ik schreef “die de helpt de maatschappij de verzieken en te vervuilen met onechte inhoudsloze TV en andere bullshit” Dat is iets anders dan eigenhandig, of niet?!! Tip: LEZEN!!!!!!!

       /   Reply  / 
   2. Lolbroek

    helemaal gelijk… Ik moet weer denken aan Dit was het nieuws. Daar hadden ze een oplossing voor dit soort mensen. Zoek maar eens “je doet niet meer mee” op op youtube :P idee voor die vreemde cosmetische ingreep

      /   Reply  / 
 271. Martin

  Whaw! Wat een mooie maatschappelijke discussie levert dit op, dat moet ik theo toch te kennen geven. Het niveau waarop, daar zet ik persoonlijk toch m’n vraagtekens bij. al levert het bij de mensen wel echte reacties op. Krietiek is vaak peinlijk en over de manier waarop valt vaak te twisten. Krietiek moet alleen wel opbouwend zijn!

    /   Reply  / 
  1. Lolbroek

   hij had inderdaad beter kunnen beginnen toe te geven dat plastische chirurgen tegenwoordig heel wat kunnen bewerkstelligen. Ze is in ieder geval minder lelijk dan vroeger :D

     /   Reply  / 
  2. NeNa

   Leer eens eerst spellen voordat je zo wijs doet..

     /   Reply  / 
 272. Simone

  Wat is die Matthijs trouwens een SLAPPE SUKKEL. Hij kon gewoon niet ingrijpen. Wist zich geen raad. Het is maar goed dat Patricia haar mondje staat. Echt klasse. En ze moet verder zelf weten wat ze doet met haar lichaam.

    /   Reply  / 
  1. Simone

   Haar mondje staat… haha haar mannetje staat bedoel ik ;-)

     /   Reply  / 
 273. Leo

  Laat die ouwe Paay alsjeblief opdonderen. Er zijn wel veeeeeel meeeer lekkeere jonge blondjes die van mij in de playboy mogen. Weg met die verlepte “muts”. Inderdaad een aandachtvraagster.
  Maar die Maassen hoeft ook niet zo ver te gaan in zijn beledigingen. Maar ja, daar is het Maassen voor. Is en blijft ook een debiele eikel (die op zijn tijd wel grappig en zeker een waarheidsgehalte heeft). Matthijs van Nieuwkerk is een flauwe gast (CDA’er – altijd gulde middenweg). En dan altijd die verschrikkelijke Yvonne Jaspers uitnodigen – bwww

    /   Reply  / 
  1. La

   Matthijs een CDA’er? OMG LOL

     /   Reply  / 
  2. krekel

   todat jezelf oud en uitgezakt bent dan wil zo lekker jong blondje je echt niet meer.!! Dan kan je alleen nog een ouwe verlepte krijgen en niet iemand zoals Patricia die er wel super uit ziet.!!!!

     /   Reply  / 
 274. anne

  Theo ging misschien nèt een beetje te ver, maar hij was nu juist hartstikke aardig voor vrouwen in het algemeen: waarom moeten vrouwen zo krampachtig en voortdurend hun best doen sensueel aantrekkelijk te zijn. Is dat nu zo belangrijk? Kan een vrouw niet gewoon trots zijn op haar hersenen in plaats van op haar lichaam…. Dat begreep ik uit zijn verhaal en voorbeelden.
  Laat het uiterlijk over aan jonge meiden, en zorg er daarna voor een leuk en interessant mens te zijn….
  En die domme Paay zegt dan ook nog… na je 60e kan ik alle mannen nog in mijn bed krijgen….voor haar is dat kennelijk echt het enige wat belangrijk is….
  Fijn dus voor haar dat ze in de Play boy staat
  Maar Theo heeft mijn mening in ieder geval lekker krachtig neergezet. Dank.

    /   Reply  / 
 275. adrie

  Theo zal nu al héél jalours zijn met de gedachte dat zíjn vrouw rond haar 60e er NIET zo uit zal zien!
  En wat Theo zelf betreft…
  Je hoeft Niet de leeftijd van 60 af te wachten om een heel grote LUL te zijn!

  Bij mij heeft ie afgedaan. Zich verlaagd naar het “sociaal minimum”.

    /   Reply  / 
 276. dorry

  Het valt mij op dat er zoveel mensen zijn die zeggen dat Patricia niet in de playboy hoort te staan, kennelijk kopen veel mensen dit blad want anders maakt het je toch geen zak uit wie er in staat.!!! ! Het is gewoon een mooie vrouw, en dat ze erin staat vind ik juist goed van haar.!!

    /   Reply  / 
 277. Stan

  Theo, we love you! Gooibashing, prachtig!

  Adam Curry verdient excuses niet Patricia Paay…

    /   Reply  / 
 278. Diet

  Na alle keren dat ik met plezier naar zijn theatershows ben gegaan moet ik toch bekennen dat Theo voor mij heeft afgedaan.
  Grappen maken ok en dat dit ten koste gaat van anderen weten we allemaal maar waar is het respect gebleven. Dit was zo’n lege aanval dat ik zin had m op zn kop te slaan.
  als ik er zo uit zie op mn 60ste en ik krijg een goed bedrag voor zo’n fotosessie dan zou ik het ook doen. Daarnaast hoop ik niet dat Theo ooit in zn blote reet gaat poseren (daar zit echt geen hond op te wachten)
  Theo de volgende keer wellicht nadenken over je reactie want dit ging echt nergens over… alsof jij de enige bent die de playboy koopt!!!!
  Gelukkig zijn er genoeg mensen die inzien dat een vrouw van 60 ook nog aantrekkelijk kan zijn!

    /   Reply  / 
  1. Asca

   Voor Theo was er helemaal niets grappigs aan. Hij geeft gewoon een kei harde mening over hoe hij er over denkt. Zou je dezelfde vraag aan hem stellen over 60 jarige vrouwen in de PB een jaar geleden? Had je waarschijnlijk hetzelfde antwoord gekregen van hem. Hij vind net als ik dat je op een bepaalde leeftijd toch wel je grenzen moet kennen. Alleen had hij het wel iets netter aan mogen pakken. En Patricia die probeert al jaren de aandacht te trekken en nu is het er nog gelukt ook. Ze had laast sex met 1 of andere jonge gast net na de scheiding waar ze een uitgebreid verhaal daar over op het net moest zetten. Ze probeerde zelfs Giel Beelen laatst op zijn bek te pakken voor de camera’s. Zielig vrouwtje.

     /   Reply  / 
   1. Diet

    dat ze te ver gaat in het aandacht zoeken daar ben ik het mee eens… Maar keiharde mening .. daar geloof ik niet in hij kwam over alsof hij losse flodders aan het schieten was. Het raakte nog kant nog wal. Ze irriteerde hem overduidelijk en dat was voor hem genoeg om volledig los te gaan… heel jammer.

    op een bepaalde manier zijn ze beide te triest voor woorden. Ze kunnen beter allebei dr mond houden en respect tonen naar hun omgeving!!

      /   Reply  / 
  2. stacy

   helemaal mee eens.! Theo in zijn blote kont gatver met kleren aan is hij al niet aantrekkelijk…. brrrrrrrrrrrrrrrr

     /   Reply  / 
 279. Asca

  Daar geef ik je eigenlijk wel gelijk in. Theo moet het bij het podium houden. Theo is helemaal niet de man voor daar aan tafel te gaan zitten. En Patricia die moet maar snel weer aan een man komen voordat ze helemaal door slaat ;) .

    /   Reply  / 
 280. laura kuiper-couvert.

  Ik vind Theo Maassen een walgelijk figuur, ik begrijp niet dat deze figu[ren] een podium op de Nederlandse televisie krijgen.Nadat hij de camera van € 15.000,00 die van LLvy Njiokiktjien was, moetwillig had gesloopt had ik het hélemaal gehad met dit zielige en gestoorde figuur. mathijs van Nieuwekerk had hem direct en publiekelijk moeten wegsturen [ hij had deze kwal al nooit moeten uitnodigen]. Ik roep mensen met invloed in de TV wereld om deze man nooit meer op Televisie te laten verschijnen. Dat geld ook voor Yolanthe kabouw van kasbergen, nadat ze Jan smit zijn huis leeg heeft gestolen. Deze figuren verwijderen a.u.b. Tam-Tam.

    /   Reply  / 
 281. Frans

  Had Theo Maassen hoog zitten maar ben helemaal op hem afgeknapt! Wie is er nu eigenlijk een zielige aandachtsjunk?
  Wat heeft leeftijd er mee te maken? Ken genoeg vrouwen in de 20 die ervan mogen dromen dat ze er uitzien als Patricia Paay!

    /   Reply  / 
 282. Peter

  Theo,

  Wakker schudden blijft het credo.
  M. v. Nieuwkerk is gisteren door het ijs gezakt
  en P. Paay ging er achteraan, heerlijk.
  Fantastisch, ga vooral zo door!

    /   Reply  / 
  1. Frans

   Ben je gefrustreerd petertje? Wat lullig voor je.

     /   Reply  / 
   1. Peter

    Fransje,

    Omdat jij er ook niets van snapt: een kusje op je voorhoofd.

      /   Reply  / 
 283. hans

  Ik ben een groot Maassen liefhebber dat voorop! Maar dit is zo slecht Theo, rot toch op jij hebt afgedaan, je bent in je uitspraken echt een loser!! BAH……weg met jou!
  P Paay doet me niks, maar ze mag er zijn en daar ging dit onderwerp over!

    /   Reply  / 
  1. Pascalli_G

   Mooi man, ja, laat een ander er zijn!

     /   Reply  / 
 284. Pascalli_G

  Met vrijheid van meningsuiting was nog nooit iets mis maar Jééjsus wat hebben mensen veel ellende weggestopt zitten in hun onderbewustzijn om zo te moeten uithalen en oordelen naar een ander.

  Moeilijk ook om het ene (playboy) te scheiden van het ander (Curry) en dingen niet altijd maar in verband te brengen. Kdacht dat het in deze tijd juist ging over leven in het hier en nu. Een mening…? Prima, deel ‘m vooral maar dwing ‘m niet zo op! Een oordeel? Kijk vooral in de spiegel en zoek de verborgen gebreken die ergens in de schaduw van je verleden bleven liggen omdat je??? Niet (de aandacht) kreeg die je wilde of nodig had.

  Kdacht dat Cabarettiers te allen tijde een functie van de clown, de dwaas (in dienst van ‘de Koning, het Hart’) hadden, om de beperkte grenzen van het maatschappelijk ontstane beeld op te rekken en te verruimen. Hier zie ik juist meer beperking en das jammer! Dan breekt de tijd aan dat de dwaas het podium verlaat omdat beperking zijn taak niet is maar verruiming van de geest én het Hart. Vrijheid en (innerlijke) vrede begint in het jouwe! Doe daar wat mee…

  Schep schoonheid (jonger of ouder dan 60) en vier dat je mens bent en als dat niet lukt, erken dan de olievlek in je hart die je gemoed bezoedelt.

  Aho!

    /   Reply  / 
  1. Petra

   Hee G.
   Ik vind dat je goed schrijft! Dat viel me gister ook al op.
   Los nog van het feit dat ik het helemaal met je eens ben.

     /   Reply  / 
   1. Pascalli_G

    Hoi Petra

    Thanks :o )
    Wat een meningen hè?!
    Jammer van al die oordelen!

    Dacht dat veel Nederlanders vrijheid hoog in vaandel hadden maar hier lees ik iets heel anders.
    Op zich ook wel weer bijzonder hoe mensen er (onbewust) hun eigen pijn en beperking in hun eigen hart en hoofd blootleggen.

    ‘Alles is Liefde’, net als in de film en iemand die kwaad en donker spreekt draagt vaak wat veel ellende van de wereld op de nek en kan daardoor (even) niet meer de schoonheid zien die buiten de grenzen van het eigen blikveld liggen. Ook niet erg, wel jammer. Er is zoveel moois en zelfs als je dat niet vindt, ‘dan koopie toch een ander blad’ :o ) of ‘gaanie foeval kijke’… hahaha!

    Groetjes, P.

      /   Reply  / 
    1. Dennis

     Misschien kijk je het wel van de verkeerde kant! Ik denk namelijk dat meerendeels van de nl’ers staat te springen om z’n mening te geven! Roddelvolk!

       /   Reply  / 
    2. Petra

     Wat zou de reden kunnen zijn geweest van Theo Maassen van deze manier van reageren?
     Een ander zo’n pijn doen, waarom? Ik snap het niet. Zij doet hem geen pijn, waarom hij haar dan wel?
     Hij had een en ander toch ook wel gewoon kunnen zeggen, uitleggen?
     Prima als hij er niet van houdt, maar dan kijkt hij toch niet? En dat deed hij juist wel op tv, dus dan is het zelfkwelling en dan moet hij ook niet huilen.
     Theo Maassen was degene die negatieve aandacht trok. Dat zie je vaker bij mensen, bij kinderen ook. Daar schuilt vaak een reden achter. Dat ze bijvoorbeeld de positieve aandacht waar ze eigenlijk zo’n behoefte aan hebben niet kunnen krijgen en het dan in godsnaam maar zo proberen. Hiermee slaan ze vaak de plank mis. Dat zie je ook hier gebeuren.
     Meestal als je gewoon rustig en normaal je verhaal doet dan kan je een prima gesprek hebben en daar kan je verder mee komen. Maar ik heb zo het vermoeden dat Theo Maassen daar helemaal geen behoefte aan had, maar houdt dan beter helemaal je mond, vind ik. Hij heeft natuurlijk het recht om niet met haar te willen praten en haar gedrag af te keuren, maar de manier waarop hij dat van zichzelf toch maar moest verwoorden intrigeert me.

     Theo is geen gemakkelijk mens, da’s iets wat duidelijk is. Het maakt hem interessant, vind ik. Maar blijft voor mij toch steeds naar boven drijven dat ik er niet bij kan waarom hij het van zichzelf zo heeft moeten verwoorden. Hij heeft denk ik ook een anger management problem en schuift daarbij ook zijn eigen pijn door naar een ander. Ik denk dat hij het moeilijk vind om zijn pijnen bij zich zelf te houden en er mee aan de slag te gaan.
     Iemand anders nog een optie?

       /   Reply  / 
    3. Pascalli_G

     Niks mis ook met een mening. Zuiver beschouwd kun je zelfs niet van de verkeerde kant kijken als je slechts je mening uit. De pijn ontstaat waar je de rest van je eigen (tot dan toe verborgen) bagger uitstort op een plek en over een persoon waar die niet thuis hoort.

     Ik ben het met je eens dat veel mensen staan te springen om hun mening te uiten, maar ze staan vooral te springen omdat veel mensen het moeilijk vinden om te spreken op het moment en bij de persoon waar het thuis hoort. Wie zich daar niet van bewust is, gooit het er op andere plekken uit. In situaties die hen op vergelijkbare wijzen raken. Het principe is éénvoudig maar vaak niet makkelijk toe te passen. Bewust Zijn… ;o) gegroet en goed weekend aan iedereen, ook zij die zich nog niet konden vrijmaken van het oordeel in hun mening… :o )

       /   Reply  / 
 285. Gerhard

  Ben altijd fan geweest van Theo Maassen maar hij heeft dat met zijn zielige ‘optreden’ in DWDD helemaal ten gronde gericht. Ik denk met mij nog vele anderen die er net zo over denken. Mensen toonbeeld maken van spot en humor dat is Theo’s handelsmerk altijd al geweest maar hou wel altijd het respect voor iemand. Deze grens heeft hij mijlenver overschreden. Wat mij betreft is ie van deze wereld afgevallen.

  Theo… mensen als jou kunnen we missen. Dat noemt zich cabaretier. Waardeloos iemand. Punt.

    /   Reply  / 
 286. Kim

  - Patricia Paay: Ik verlaag me niet tot niveau van Theo Maassen

  Ach mens, je was al lang beneden zijn niveau.
  Ik snap niet dat iemand zoiets onsmakelijks als dat mens in de playboy wil zien. En dan zegt ze ook nog dat ze niks heeft laten doen??
  De feiten liegen er niet om hoor ik bedoel we zagen het ook allemaal terug in die video, goh ik vraag me af hoe ze ineens aan zulke lippen komt en hoe haar gezicht ineens helemaal gelift lijkt…
  Mens je kan zeggen wat je wil maar je bent zelf gewoon een aandachthoer en die dochter van jou al helemaal. Kom op zeg.
  En de prijs voor beste voorbeeld-ouder van het jaar gaat naar patricia paay *kuch sarcasme kuch*
  Teo je bent top en je hebt helemaal gelijk!!

    /   Reply  / 
  1. Dennis

   Ze was al beneden zijn niveau? Dat vind jij! JE bent vrij om te denken en zeggen wat je wilt, maar vergeet niet dat jij dit vindt! Net als zoveel andere nederlanders die het net zoals jou zien. Ik hecht zowieso niet zoveel aan meningen van iemand anders, behalve als ze goed onderbouwt zijn. Maar dit zijn gewoon loze meningen!

   Waar maak je je druk om? Wat intresseert mij het dat ze haar lippen heeft laten doen of weet ik veel wat! Als ze dat wil doen, doet ze dat maar
   Zeggen dat ze een aandachthoer is, is ook bullshit. Bekijk het eens van de kant dat jij al 20 a 30 jaar in de spotlight leeft als celebrity, misschien moet jij je image dan ook hoog (oftwel strak) houden.

   Leef gewoon je eigen leven zonder zoveel op anderen te letten!

   Lost van het feit dat bekende nederlanders wel eerder de zeik over zich heen krijgen dan nederlanders op zich! Dit is normaal en dat begrijp ik wel.

     /   Reply  / 
  2. Kathinka

   Nou ik ken genoeg ouders die vele male erger zijn voor hun kinderen en geen liefde geven nooit thuis zijn en ze mishandelen enz enz dus van P. Paay dat is ook wel weer overdreven vind je niet.!!!!!

     /   Reply  / 
  3. walter

   Ben je jarloers kimmetje….???

     /   Reply  / 
 287. jolanda

  Wat een onbeschofte vrouwonvriendelijke man.
  En wat een resept voor Patricia dat ze zo vriendelijk bleef.
  Dat geeft aan dat ze heel wat meer in dr mars heeft dan die eikel.
  En waarom mag een vrouw niet trots zijn als ze er op die leeftijd nog zo goed uitziet.
  Ik vind t super wat ze doet of ze nu 30 of 60 is
  ze is een zeer kanppe vrouw. Ik ben niet lesbies of zo, maar vind haar zowel van binnen als vanbuiten echt een stuk cooler als die Theo

    /   Reply  / 
  1. peter

   WS ben jij ook dom, net als P.P. Je kan nl. ook mooi zijn zonder je kut en tieten in een blad voor de hele natie te kijk te zetten.

     /   Reply  / 
   1. mariska

    Ja en jij bent net zo dom als die gek van een Theo Maassen… zielig mannetje…

      /   Reply  / 
   2. Diet

    vergeet je deze maand niet de playboy te kopen.. jankert!!

      /   Reply  / 
  2. Lolbroek

   nu nog een keer zonder fouten (3) geeft wel enigzins aan in hoeverre jouw oordeel over intelligentie serieus genomen kan worden. Patricia is een gelukt cosmetisch experiment… dat is iets anders :P

     /   Reply  / 
   1. Lolbroek

    cooler ALS hahahahahha

      /   Reply  / 
 288. Petra

  Ik vind het trouwens ook zeer beangstigend hier en ook op het forum van DWDD heel vaak te lezen dat vrouwen vanaf een bepaalde leeftijd vies zouden zijn en zichzelf niet meer mogen vertonen. Het heeft iets weg van Talibangedachten. Mannen bepalen wat vrouwen wel en niet mogen. Straks moeten we ook nog een hoofddoek op, maar dan omdat we grijs zijn en een zonnebril omdat we rimpels hebben of een boerka aan als we echt te oud worden. Want er zijn mensen die dat niet willen zien…
  Ja, ik heb het wel gehoord dat Theo vindt dat ouderdom mooi kan zijn enzovoort, maar veel mensen hier en elders geven er toch een heel akelige draai aan van uitgezakt en verlebberd mag niet en dat ze dat niet willen zien. Theo zegt dat niet, maar in een blad mag je op die leeftijd van hem niet staan met je lijf.
  Wie zijn die mensen die mogen bepalen over oudere vrouwen wat ze wel en niet doen. Doe eens even niet zo heel erg eng!!!!!
  Wat voor een praktijken gaan we hier krijgen als de oudere vrouwen niet meer mogen gaan en staan waar ze willen en vooral op de manier waarop?! Laat je zo iemand dan bijv. ook doodschieten door een familielid omdat ze d’r boekje te buiten gaat?
  Leef en laat leven! Alsjeblieft!

    /   Reply  / 
  1. peter

   Deze vrouw laat haar kop overal zien, ze slaat geen kanaal over. Ze krijgt volgens mij een natte poes wanneer ze voor de spiegel staat. Ze mag van mij met haar blote kut in de Playboy staan, mag ik haar een oud lijk en een publiciteitsgeile slet vinden? It’s a free world! Niemand verbiedt haar dit te doen en niemand stapt naar de rechter om publicatie van haar foto’s te verbieden. Weet je wat ik eng vind, mensen die je willen verplichten respect te hebben voor domme wereldverloederende mensen als P.P.

     /   Reply  / 
   1. Petra

    maar Peter, verloedert ze dan jouw wereld? Of beter gezegd: laat jij haar jouw wereld verloederen? Want dat hoeft toch helemaal niet? Die van mij verloedert ze niet hoor. Ik ben geen fan van haar, maar ik kan toch gewoon een ander net opzetten als ik haar niet wil zien? En ik heb ook geen behoefte aan de Playboy, dus daar zie ik haar dan ook niet.
    Het gaat mij erom dat ik van mening ben dat het allemaal niet zo belerend zou hoeven/ zou moeten zelfs. Wat zou jij er nou van vinden als mensen jou keihard in je gezicht schelden dat je smerig zou zijn en te lelijk en dat je je niet meer zou mogen vertonen omdat die mensen je te smerig vinden om te zien? Wat zou je daar nou werkelijk van vinden? In alle eerlijkheid dan, want anders hoef ik je de vraag natuurlijk niet te stellen.
    Ik verplicht je natuurlijk helemaal tot niets, absoluut niet zelfs! Ik zou het gewoon zo cool vinden als mensen op een gewone manier met elkaar van mening kunnen wisselen, zonder elkaar zo te kwetsen, maar goed, ik val nu geloof ik in herhaling…
    Ik moet nu even weg; kind ophalen van school. Moet ook gebeuren…

      /   Reply  / 
    1. peter

     Ik mijdt al jaren bepaalde programma’s op commerciële zenders omdat je dit soort figuren daar kan verwachten. Maar als de publieke omroepen ook al een platvorm zijn voor domme mensen als P.P. , is het bijna onmogelijk voor mij dat vreselijk mens te ontlopen. Dan kan ik blijven zappen! Daarbij heeft ze zelf ook weinig respect voor andere mensen, voorbeelden genoeg genoemd hier!

       /   Reply  / 
   2. Pascalli_G

    Tja en zo kun je alles interpreteren naar wat jij denkt te zien. Mathijs is ook veel op tv, ook aandachtsgeil?? Net als jij en ik hoef je geen respect te hebben voor wat mensen DOEN maar je kunt wel respect hebben voor de mens en die grens is hier nogal in het geding. Omdat mensen zelf slecht zorgen voor wat ze nodig hebben in het leven?? En vervolgens ageren op iemand die daar in hun gevoel het tegenovergestelde in naar buiten brengen. Man als je het niks vindt, lach er dan mee en zap verder… Dat had Theo ook kunnen doen… “sorry Mathijs, niet mijn smaak, zullen we doorgaan!?”

      /   Reply  / 
    1. peter

     Ik snap de ophef eigenlijk niet. Paay is zelf een enorme BITCH. Hoe gaat dat spreekwoord ook al weer? Wie zaait zal …..? Wie goed doet, die goed …..? Volgens mij liep ze dit keer Theo tegen het lijf.

       /   Reply  / 
    2. Corry

     He Peter jij bent wel een erge fanatieke Patricia Paay hater he … Ik vroeg mij af of je wel eens persoonlijk met haar hebt gepraat. Je bent zo scherp anti dat kan je alleen zijn als je iemand erg goed kent zoniet dan moet je ook niet zeggen dat ze een Bitch enz is hoe weet je dat nou.!!! Dat Theo te ver is gegaan is duidelijk maar ik zeg ook niet dat het een enorme zakkenwasser hufter of klootzak is want ik ken hem niet persoonlijk.!!!!!

       /   Reply  / 
    3. peter

     Ten 1ste, ik zeg wat ik wil, of je dat leuk vind of niet.
     Ten 2de, ik heb teveel en te vaak haar tenenkrommende, verziekende en narcistisch-gestoorde vertoning op TV gezien, daar hoef ik haar verder niet voor te kennen. Dat zelfde, gal-opwekkende gevoel heb ik bij figuren als Gorden, Joling, Paul de Leeuw en Patty Brard. Ik haat dat soort selfkickers tot op het bot! Wanneer dat soort types nu gewoon op de commerciële blijven hangen, kan ik rustig naar geestverrijkende programma’s op de publieke blijven kijken.

       /   Reply  / 
    4. corrie

     Tuurlijk mag jij je mening maar je kan het niet echt weten dus, en Joling en Gordon sorry hahaha mijn favoriet maar goed ik kijk ook echt niet special iets omdat zij erop is maar ik vind het alleen goed van haar dat ze laat zien dat een vrouw van 60 er nog goed uit kan zien, daar gaat het namelijk om en niet alle andere dingen zoals wat er bij Jensen gezegt was enz het ging nu alleen om de playboy dus en hij verkoopt opeens erg goed vinden veel mensen het toch leuk om naar te kijken.!!!

       /   Reply  / 
 289. NeNa

  Wat een ongelofelijke botte lul die Theo Maassen..
  Ben in een klap al het respect voor hem verloren beetje jammer hoor..
  Het feit dat iemand zich op zo’n manier over een ander uitlaat tuigt van erg weinig respect en karakter.
  Zegt erg veel over jou zelf arme Theo..
  Complimenten aan Patricia Paay voor de manier waarop zij hier mee omging. Tevens prachtige foto’s! Mijn respect heb je..
  En Theo..huge mistake…HUGEEEE :-)

    /   Reply  / 
 290. Mark van der Zwet Slotenmaker

  Prachtige foto’s of niet, het gaat toch maar om smaak. Beetje bot die Theo, maar wat betreft het aandacht trekken van een in de vergetelheid geraakte Celeb(Celeb waarvan overigens is mij niet duidelijk) een schot in de roos. Uiteraard geplaatst door een blad die wel wat aandacht gebruiken kan, want ook in de vergetelheid en anonimiteit.

    /   Reply  / 
 291. murten

  theo op z’n best. als zij zoiets beslist mag je er iets van zeggen.

  hij heeft 100% gelijk en vertelt het nog grappig ook.

    /   Reply  / 
 292. Arjan

  Beste mensen,
  Ben het niet vaak met paay eens, vond haar altijd een dom blondje, beetje type kelly.
  Maar deze keer ging theo echt te ver! Hij maakt haar uit voor lijk en je mag dan net zo cabaretier zijn als je wil, maar sommige dingen zeg je gewoon niet….dus dan is excuus zeer op zn plaats!
  Sorry theo, maar je verliest een bewonderaar!

  groet

    /   Reply  / 
  1. peter

   Ze is misschien geen lijk, maar wel hersendood!

     /   Reply  / 
   1. Diet

    alsof jouw hersencellen nog werken… hou toch op man!!
    Ik hoop dat je normaal wat prettiger in de omgang bent, want hier ben je zo negatief en onhebbelijk dat je niet te harden bent!!

      /   Reply  / 
    1. peter

     Eigenlijk ben ik “heeeeeel lievvvvv” en gevoelig… Maar op dit moment wil ik me volledig inleven in de gevoelswereld van Theo Maassen. Misschien reageer ik een beetje superlatief, maar doe ik niet altijd.

       /   Reply  / 
    2. RutgerBeat

     Een linkse strijder mogen we wel zeggen, iemand die negatief reageert op dominante pro-amerikaanse invloeden. Ik ben er mee eens, Theo moet beschermd worden.

       /   Reply  / 
 293. Mark Henzen

  nou nou wat een bijval voor mevrouw paay…
  en waarom?
  ok ik geef toe dat maassen wel erg scherpe opmerkingen maakte, maar is dit niet nodig soms om je punt duidelijk te maken? anders wordt er totaal geen aandacht aan geschonken, en de aandacht kwam nu…

  Paay kan wel mooi zeggen dat ze dit niet voor het geld en de aandacht doet.. Natuurlijk doet ze dit voor de aandacht… Bij jensen loopt ze te vertellen dat ze nu zelf weer voor haar geld moet werken (goh wat zielig.. stel je voor dat wij dit allemaal moesten doen ons hele leven?) dus een Ton krijgen voor wat foto’s.. ja slimme zet… dus zo krijgt ze en het geld wat ze nodig heeft.. en de aandacht om in beeld te blijven en zo verzekerd te zijn van toekomstige inkomens… niks mis mee.. maar ga dan niet zeggen dat je het daar niet voor doet…
  als ze zo graag dr poes wil laten zien, had ze dit ook op een willekeurige website kunnen doen, en dan niet voor het geld..

  Het punt dat ze neergehaald wordt? tja wat zielig.. bij de jongeren die ze neerhaald over hun zangkwaliteiten, das hetzelfde dus… en over haar ex bij jensen in de uitzending… beginnen over vertrouwelijke dingen.. “hij heeft een keer een stranssexueel besteld.. ownee… hij wilde een chick with a dick…” what the fuck… wie gaat dat wat aan? als je zo laag bij de grond wraak neemt… kun je het een keer terug verwachten..

  En over de necrofiel.. net of hij dat meent.. het is een grap.. om iets duidelijk te maken… en dat lukt… een goede grap dus..

  respect voor maassen…en paay.. die zal er niet al te veel onder lijden…. die zien we helaas vaak genoeg terug…

    /   Reply  / 
 294. Petra

  Een mens voelt zich van binnen veel prettiger als hij/zij respectvol doet tegen zijn/haar medemens. Alleen zijn sommige mensen die kunst verloren.

    /   Reply  / 
  1. peter

   Paay incluis

     /   Reply  / 
   1. Petra

    Peter, dat zal kloppen vwb die uitspraken bij Jensen (heb het niet gezien, ik kijk echt NIET naar Jensen) en het klopt soms ook vwb Idols etc., maar vwb DWDD vind ik het niet kloppen. Daar vond ik de houding en manier van spreken van PP naar TM toe gewoon oké, rustig en niet kwetsend.

      /   Reply  / 
    1. peter

     Als ik in een Tokkiewijk de tiran uit hang en mensen om niets in elkaar sla terwijl ik me netjes gedraag op mijn werk en in andere kringen, mag ik dan geen koekje van eigen deeg krijgen?

       /   Reply  / 
 295. Maus

  Stel nu blote mannenbladen is voetbal, de playboy is PSV, 25-jarige wulpse vrouwtjes zijn de huidige spelers, Theo Maassen is de supporter en Patricia Paay is Ronald Koeman. PSV doet Erwin Koeman een aanbod om nog eens een belangrijke wedstrijd voor PSV te spelen. De PSV-supporters zullen ergens een symphatie voor Erwin Koeman hebben, maar zullen hoe dan ook betwijfelen of deze benifietwedstrijd op het hoogste niveau wel gedaan moet worden – Hoewel-ie nog wel een aardig potje kan voetballen.

    /   Reply  / 
 296. Maus

  Vervolg hierboven ^

  De mensen die zich niet interesseren voor voetbal roepen: “Ach, laat die Koeman toch, waarom gun je hem zoiets niet? Ik vind het wel een leuke vent”. De vraag is wie je nu gelijk moet geven… PRECIES! Theo Maassen! Want híj koopt de Playboy en níet Mientje van een jaar of 40 die elke avond DWDD kijkt en Patricia Paay er nog goed uit vindt zien.

    /   Reply  / 
 297. Maus

  * Ik bedoel natuurlijk in mijn verhaaltje alleen Erwin Koeman

    /   Reply  / 
 298. Djim

  Waarom vallen er zoveel mensen over de reactie van Nederlands grootste cabaretier. Deze man zegt wat hij vindt en wordt daarom door vele(zie voorstellingen en bioscoopvoorstellingen) gewaardeerd. Paay mag zeker ook doen wat ze wil, maar niet iedereen hoeft zich af te trekken op haar. Theo heeft een ander beeld van wat mooi is. Nu wordt zij verdedigd door paul de Leeuw en Robert jensen. Niet bepaald schoolvoorbeelden van sociaal gedrag. De leeuw heeft vaak genoeg Anneke Gronlow afgeschilderd als drankverslaafde(zonder dat ze zich direct kon verdediggen) en Jensen geeft iedere week genoeg voorbeelden van zijn lage gedrag. Wat zou t toch saai zijn als iedereen maar dezelfde mening zou hebben. Ik heb echter niets met P. Paay en heb me prima vermaakt tijdens de uitzending. En dat ze zich kranig heeft verdedigd? Ze lult ook alleen maar onzin. En dan geen hand geven? Das toch echt zielig. Neem je verlies en loop met opgeheven hoofd weg

    /   Reply  / 
  1. Diet

   dat grootste kun je wel weglaten in je stukje ik ken betere!!!

     /   Reply  / 
   1. peter

    Waarschijnlijk lach jij meer om brigitte kaandorp?

      /   Reply  / 
    1. Diet

     wees niet zo beperkt!! Kaandorp is niet leuk!!

       /   Reply  / 
 299. Mark

  Wat een ongelovelijk zielig vertoon van die Maassen zeg! BAH!!

  Patricia wat een lekker wijf zeg!! Heb ze slechter gezien…

    /   Reply  / 
 300. payboy

  Is het jullie al opgevallen hoe Theo niet in de ogen van Patricia durft te kijken tijdens zijn beledegingen?
  Eigenlijk de hele show zowat niet en dan noemt hij haar zwak… lol lol

    /   Reply  / 
  1. petra

   Ja het viel mij wel op z,on zielig mannetje is het nou bang voor een lekker wijf hahaha zal hij homo zijn……

     /   Reply  / 
  1. Mart

   Dat ziet er al een stuk beter uit :D

     /   Reply  / 
 301. marc

  ik vind dat die theo helemaal gelijk heeft. Ik ben gek op vrouwen maar die Mevrouw Paay vind ik ook een dikke aadachtstrekker. Goed een antieke auto kan je goed poetsen, maar het blijft een antieke auto. Die mevrouw Paay brobeert aan de buitenkant jong te zijn, maar van binnen is en blijft ze 60 jaar. En daar is niks mis mee.
  Maar al staat ze bij mij aan de deur, dan komt ze er niet in. Ik mag haar gewoon niet.

  En Meneertje Yensen kan de grap van Theo ook niet zo leuk, en die gozer moet er ook nog wat over zeggen. PFFFF, alsof hijzelf zo leuk is. Yensen lacht vele malen harder om zijn eigen grappen als Theo.

  Ik wil niet zeggen dat ik een fan ben van Theo, maar zo,n oma heeft toch wel ergere dingen gehoord.

  En Theo, je hebt helemaal gelijk, als ik het in haar gezicht had kunnen zeggen zou ik het ook doen.
  Ik ben gek op vrouwen, maar niet op verbouwde vrouwen die er te koop mee lopen, en echt denken dat ze heel wat zijn…

    /   Reply  / 
 302. marc

  Ha ha leuke foto, die weer uitgelekt is. Is zij dat zonder Make up. En naar wie lacht zij zo vrolijk.

    /   Reply  / 
 303. L. de Vogel

  Dat mensen een hekel hebben aan PP vanwege haar snerende opmerkingen als jurylid in bepaalde programma’s, is te begrijpen.
  Maar hoe TM haar beledigde vanavond is stuitend. Hij vind blijkbaar dat schoonheid van binnen komt en dat men na een bepaalde leeftijd daar genoeg aan moet hebben. Bij TM zelf zit er weinig schoonheid van binnen. Nee binnen zit een lelijke oude zure linkse zeikert, die anderen niets gunt.Bah wat een vieze zatlap.

    /   Reply  / 
 304. marc

  Ene ik bedoel Jensen in plaats van Yensen. Was even een snelheidfoutje.

    /   Reply  / 
 305. miryam

  Ik hou nu nog meer van TM..Als je je doos als kijkdoos aanbied om je gram te halen en een beetje aandacht te vergaren..moet je ook tegen kritiek kunnen..en de opmerking van haar kant HET gaat Nu niet om jou maar om MIJ echt puberaal..bijna medelijde met die vrouw..moet nu toch wel wat wijzer zijn toch??mag wel kutopmerkingen maken als jurylid…nu maakte hij een opmerking over haar LID.

    /   Reply  / 
 306. Ellen

  GO THEO :D

    /   Reply  / 
 307. Reind

  theo was weer een held, als eerder. die kerel praat echt niet zomaar wat. het klopt dat paay er beter uitziet dan een normale 60 jarige, maar 60 jaar!? dat is na de menopauze, normaal is je leven dan VOORBIJ! ik geloof er ook geen zak van dat paay geen shit heeft laten doen aan d’r lichaam. ik vind ‘t smerig iig, oude vrouw. ze is verdomd ouder dan m’n moeder.

    /   Reply  / 
  1. walter

   triest tries triest ben je

     /   Reply  / 
  2. Charlie

   Mee eens TREIST TRIEST TRIES BEN JE!

     /   Reply  / 
 308. Clydo

  Theo Maassen kan van mij de ww in, liever een geile oma dan zo’n onbeschofte hork, wat een schoft zeg ! voor mij is Maassen afgedaan.

  Paay maakt geen “kutopmerkingen” als jurylid, ik heb haar nooit kunnen betrappen op hatelijke of grove opmerkingen.

  En Reind, dat ze ouder is dan jou moeder zegt mij geen ruk, of is je pa necrofiel ? Zout toch op aanstellertje.

    /   Reply  / 
 309. Clydo

  En elke man ( geen jochies dus ) die Paay niet zou willen neuken in alle gaten die ze heeft is een HOMO !!

    /   Reply  / 
  1. peter

   Elke man onder de 50 die haar wil doen is een gerontofiel bedoel je!

     /   Reply  / 
 310. Koen

  Als je bij de eerste keer in de playboy vrolijk vertelt en erbij blijft dat ze na haar 50e niet meer naakt zou gaan moet nu niet op haar 60e alsnog naakt gaan en daar dan trots op zijn. Hypocriet?
  Theo geeft terechte kritiek, en Paay flipt hierover omdat zij eventjes niet het middelpunt van de aandacht is in de uitzendig. Haar probleem, niet die van Theo.

  Go theo. Mooi verwoordt wat de rest van nederland denkt (Behalve de 160.000! mensen die wel de playboy kopen. 1% van de nederlandse bevolking? )

    /   Reply  / 
 311. Eliza

  GO THEO! Sorry hoor eerst zeggen dat ze na haar 50e niet meer naakt gaat en dan ineens wel? Okee, meningen kunnen veranderen maarja, Theo gaf kritiek GEBASEERD OP FEITEN en als je daar niet tegen kan en alleen je tieten in de strijd gooit, tja.

    /   Reply  / 
 312. Pieter

  Theo Maassen is echt een botte domme lul
  Sorry, hij heeft misschien wel gelijk maar niet op deze manier. De hele uitzendig heeft hij niets te vertellen en zodra het over iets gaat wat hij begrijpt dat gaat hij los voor eigen gewin!
  Ik ben niet voor Paay altijd een Maassen fan geweest maar Paay kwam hier wel als duidelijke winnaar uit de strijd.
  Ach we weten allemaal dat Theo wat behoorlijk naast zijn schoenen loopt en al heel vaak problemen heeft met fans, camera’s kapot maken en mensen de zaal uit zetten gebeurd hem ook vaak. En dan op deze manier uithalen?
  Ga zo door theo, deze fan ben je zeker kwijt!

    /   Reply  / 
  1. tinny

   Ik ben nooit een fan geweest en na dit voorval zullen ook vele geen fan meer zijn.!!

     /   Reply  / 
   1. peter

    Ik ben, blijf en word een steeds grotere fan van Theo Maassen. Leve Theo!!!!

      /   Reply  / 
    1. ben

     Leuk Peter dan vul jij straks alleen een zaal hahaha zijn meeste fans zullen weglopen maar een enkeling tja die kunnen hier om lachen smaken van verschil

       /   Reply  / 
    2. peter

     Ben jij nu echt zo dom om te denken dat Theo Maassen, door dit voorval, geen volle zalen meer trekt. Laat me niet lachen!!!!

       /   Reply  / 
    3. Reind

     hell no, voor een ekte theo van is dit niks speciaals. sowieso, de helft van al deze mensen vergeet het toch weer zodra er een nieuwe aanbieding is bij de albert heijn ofzo..

       /   Reply  / 
    4. Ariane

     Ik vind al die diehard fans van Maassen die na dit relletje ineens afhaken eerlijk gezegd niet erg consequent. Zijn fans kennen zijn humor en waarderen hem als het goed is juist daarom. Hoewel hij in op een aantal punten gelijk heeft, hij heeft de plank zeker misgeslagen en zijn gedrag tegenover Paay was op een gegeven moment extreem grof en persoonlijk. Dat is niet goed te praten, maar wel iets wat je van hem kunt verwachten. Lijkt me geen reden om nooit meer naar zijn shows te gaan of zijn DVD’s te verbranden. Alle betrokkenen zijn hier uiteindelijk beter van geworden: Paay wil graag publiciteit, DWDD een veel besproken uitzending en Maassen heeft ‘Zonder Pardon’ op deze manier ook kunnen promoten: iedereen tevreden. Eigenlijk zou hier misschien het laatste woord over gezegd moeten zijn?

       /   Reply  / 
 313. anneheks

  Elke bekende nederlander die bij de dwdd zit, zit daar om aandacht voor krijgen voor zijn/haar “” nieuws”. Ontzettend hypocriet van een cabaratier die denkt dat ook acteren een vak van hem is om een zangeres die denkt dat ze model is, aan te vallen. Het siert hem absoluut niet om aandacht proberen te krijgen door negatief op een ander te reageren. Vergelijkbaar met politicus Wilders! Popularitiet verkrijgen niet door je eigen krachten te laten zien maar door een ander af te kraken. Dat is voor mij een kwestie van onmacht, gebrek aan intelligentie en blijkbaar niet overtuigt van je eigen kunnen. Moet ik kiezen tussen cabaratier die denkt dat hij kan acteren of een zangeres die denkt dat zij model is, dan ga ik voor het laatste….

    /   Reply  / 
 314. f1

  Theo Maassen durf te zeggen wat hij denk en is gelukkig geen slijmbal zo als de meeste bekende nederlanders top theo de meeste bekende nederlanders kunnen een voorbeeld aan jou nemen blijf je zelf ook al ben je wereld beroemd

    /   Reply  / 
  1. remco

   gatver een voorbeeld aan nemen …. nou sorry hoor ik denk dat er dan heel wat ruzie,s gaan komen.Nee echt geen voorbeeld een slecht voorbeeld dat wel.!!!!

     /   Reply  / 
 315. boris

  Ik vind dat gewoon alle bekende nederlanders een keer in de playboy moeten hahha verkoopt super dat weet ik zeker.!!!

    /   Reply  / 
 316. lou

  Theo’s zalen gaan leeglopen!!!!!

  JIPPIE!!!

  (ik zal m’n omgeving waarschuwen, dit verdient geen ENKELE boeking meer!)

  THEO, mij ben je voor EENS EN ALTIJD KWIJT!!!

  Wat een LULWAMMES, wat een KLOJO, wat een ACHTERLIJKE, BOTTE, STOMME, DOMME en VROUWONTERENDE benadering,

  moet ik meer zeggen?

  ps; op de blinde kudde spuug ik niet minder hard!

    /   Reply  / 
  1. peter

   Ik zou jou ook graag je grote bek vol schijten. Maak je maar geen illusies, Theo trekt gewoon nog volle zalen hoor.

     /   Reply  / 
   1. coleen

    He Peter, jij bent of Theo zelf of Adam hahaha kan niet anders je bent zo fanatiek en zo boos hoe moet het nou verder ………………

      /   Reply  / 
    1. peter

     Ik vermaak me hier gewoon een beetje! De een schiet een gun leeg in een school, de ander kiest een blog en leeft zich daar uit..

       /   Reply  / 
    2. coleen

     peter ik vind het een beetje rare opmerking, mensen die dat doen moeten de doodstraf krijgen…..

       /   Reply  / 
    3. peter

     Wel een van sarcasme gehoord?

       /   Reply  / 
    4. peter

     Wel eens van sarcasme gehoord?

       /   Reply  / 
    5. peter

     O ja, en ik ben tegen de doodstraf Ik erger me gewoon dood aan de Paaytjes Gordons, Jolings, Brardjes en ander dom oppervlakkig grut op de TV. Ik zou het fijn vinden als dit soort figuren het fatsoen zouden hebben alleen de geesten van kijkers naar de commerciële zenders verzieken. Ze zijn nl. te vergelijken met een uitgedrukte peuk op het bord van een 3 sterren diner!

       /   Reply  / 
    6. coleen

     Tuurlijk heb ik daar van gehoord, maar in dit geval vind ik het een foute opmerking.!!! Peter je moet wel weten wat je zegt Sarcasme prima maar niet over dit soort dingen…………..

       /   Reply  / 
    7. coleen

     Peter in z,on geval of ik kan er nog wel wat noemen is de doodstraf nog te zacht.!!!!!

       /   Reply  / 
  2. Stan

   Dat is in de trant van. Patricia ik zal me nooit meer op jouw aftrekken. Ik zal mijn ongeving vragen hetzelfde te doen….

     /   Reply  / 
   1. kelly

    huh viezerik jij aftrekken op Paay gatver jij doet het nu zeker op Theo

      /   Reply  / 
 317. Kevin St.

  Ik geef helemaal toe dat die veel te ver gaat. maar k hoef haar ook niet te zien in de playboy. maar dat ligt niet aan haar ik hou niet egt van 40 plussers;P

    /   Reply  / 
 318. annet

  dit zegt alles over theo maasen, hij is niet alleen walgelijk lelijk van buiten.

    /   Reply  / 
  1. Stan

   Inderdaad, net zoals Patricia…

     /   Reply  / 
 319. Heleen

  Ben het volledig met Theo eens, wat een super gemaakt iemand is die Patricia, niks is echt aan haar, haar uiterlijk niet, haar gebaartjes ook niet en dan dat stemmetje, brrrrrrrrrrrrr
  Alle lof voor Theo, eindelijk iemand die eens ongesencureerd de waarheid zegt. En dan vond ik hem nog erg netjes……….

    /   Reply  / 
 320. pro paay

  We hebben het hier over een man die zijn geslachtsdeel op straat aan een reclamekaravaan laat zien, die een vrouw onzedelijk betast die te laat de zaal in kwam en een dure camera van een journaliste kapot gooit die overigens toestemming had om daar aanwezig te zijn. En deze meneer heeft problemen met Patricia Paay in haar (prachtige, 60 jarige) blootje. Wat een gefrustreerde kerel die Theo. Je laat je echt kennen hoor.

    /   Reply  / 
 321. RJ

  527 reacties…. really. Ik bedoel, is er nou echt niets belangrijkers waar een mens zich druk over kan maken??

    /   Reply  / 
  1. peter

   NEE!!!!!

     /   Reply  / 
 322. Charlie

  Theo, ik zag je net bij DWDD via internet vanuit Amerika. wat ben jij ‘n achterlijke ouderwetse kortzichtige uit de klei getrokken jaloerse calvinistische boerenhufter!!!! .
  Over aandacht trekken gesproken! kom op man wat ben jij nou voor een kerel. Wat is je wereld klein om alleen tot een bepaalde leeftijd vrouwen aantrekkelijk te vinden. Zeker nooit buiten je eigen dorp gekomen. Ga de wereld eens in en laat je verrassen door aantrekkelijke vrouwen van alle leeftijden.
  Patricia ziet er goed uit(is jou zaak niet hoe ze dat doet) en als ik dan naar jou kijk vind ik je een onaantrekkelijke vent, hoe oud ben je eigenlijk, door die rotopmerkingen die uit je vuile mond komen ben jij voor mij stokoud, versleten, chagrijnig en kortzichtig allemaal kenmerken die bij ‘n bitter oud manneke passen.
  Ik ben 45 en 20 jaar getrouwd met ‘n prachtvrouw die net 60 jaar is geworden, ze ziet er beter uit dan de meeste vrouwen van nog geen 30, hoe komt dat, erfelijkheid? Jammer dat jij dat niet hebt mee gekregen. Jij moet iedere morgen bij het wakker worden weer naar die bittere negatieve kop van jezelf kijken en het ergste je gaat er ook nog mee naar bed, veel sterkte met jezelf.
  Je shows, hoef ik ook niet meer, jij bent te oud voor mij om nog intressant te vinden en waarom kraak je Paticia af? Als je toch zo nodig je grote bek open moet trekken doe dat dan naar kerels die hun vrouw in elkaar rammen, maar dat durf je niet. Je zal last hebben van een mega onderwaarderingsgevoel. Er is meer in de wereld dan vrouwen afkraken in een life programma. sorry bittere man wat ben jij een treurige oude zak.

    /   Reply  / 
  1. peter

   Moet een Nederlander zeggen die verhuisd is naar het meest conservatieve, kortzichtige, plastic en onechte land ter wereld. Één tepel op de TV is in de VS een grotere schande dan de misdaden die begaan zijn in Irak. Patricia Paay is ook te lang in dat zieke en gestoorde land, de VS, geweest. Paay is het exponent van de domme, oppervlakkige en op uiterlijk gerichte Amerikaanse samenleving/cultuur (cultuur is natuurlijk een grapje, dat bestaat niet i de VS). Blijf jij maar lekker daar wonen, wij rekenen wel af mens de besmette gevalletjes hier, door ze af te keuren, uit te lachen en uit te kotsen.

     /   Reply  / 
   1. RutgerBeat

    Had het niet beter kunnen verwoorden, ik word vrolijk als ik die reactie lees. Nederland blijft Nederland, geen VS voor ons. Vrouwen als Patricia worden door figuren als Theo Maassen, de cultuurgoed-bewakers, aangepakt. Zie de sketch Henk van de Tillaart – Theo is Cult, Patricia is een hamburger. Lekker, maar een product van liefdeloos gedrag. Genot ten koste van anderen.

      /   Reply  / 
 323. juist

  “Patricia Paay is ook te lang in dat zieke en gestoorde land, de VS, geweest. Paay is het exponent van de domme, oppervlakkige en op uiterlijk gerichte Amerikaanse samenleving/cultuur (cultuur is natuurlijk een grapje, dat bestaat niet i de VS).”

  Beste Theo,

  Had het hier dan bij gelaten!!!!!!
  Dan had je 40% Nederland nog positief kunnen raken!
  Het is een TE serieus en ondoorzichtig onderwerp om in de ‘gevalletjes’ te snijden!
  Leer de vinger eens juist te leggen AUB!

    /   Reply  / 
 324. peter

  Woorden jullie ook niet strontziek van die opkomende banner iedere keer als je hier komt. Commercie is hoereren!

    /   Reply  / 
  1. Stan

   Jazeker…

     /   Reply  / 
 325. Dorus

  Maassen zat ooit op de grote beek volgens kennissen uit Eindhoven, grote beek= psychiatrische inrichting. Mislukte, gefrustreerde, vrouwenhatende cabaretier, THEO MAASSEN: DE GROOTSTE SUKKEL VAN HET JAAR !!!!

    /   Reply  / 
  1. peter

   Op jou na dan natuurlijk!

     /   Reply  / 
  2. katja

   hahaha ja dat is mij ook al verteld hahaha

     /   Reply  / 
  3. peter

   Mensen zonder verstand en geweten hebben ook geen psychische hulp nodig, zie bijv. La Paay

     /   Reply  / 
   1. willem

    grow a brain peter plz

      /   Reply  / 
 326. Marianne

  Wat is die Theo Maassen een zielig persoon, zijn opmerkingen tegenover Patricia zijn echt belachelijk. Hij noemt haar een aandachtstrekker. Onzin, want hij doet de hele tijd niks anders dan op een zeer onbeschofte manier de aandacht vragen.
  Ik heb groot respect voor Patricia die uitermate netjes blijft in het gesprek en zichzelf niet verlaagt naar het zielige niveau van Theo.
  Patricia is dan wel zestig, maar ze is absoluut niet lelijk, operatie of geen operatie. Dus die foto’s zijn terecht.
  En om dit af te sluiten: Theo zei zelf al dat je ouder en wijzer wordt, daarmee laat hij zien hoe zielig hij wel niet is. Patricia is zeker een wijze vrouw die tenminste haar fatsoen houdt in een gesprek, dat kan je bij Theo zeker niet zeggen. Go Patricia! Theo: Wordt volwassen en leer eerst even hoe je een discussie met fatsoen voert voor je jezelf op zo’n manier enorm belachelijk maakt voor bijna heel Nederland!

    /   Reply  / 
  1. peter

   Hahahaha, wat een dom zeikwijf ben jij zeg!

     /   Reply  / 
 327. Pascalli_G

  Zhij die (verbaal) heftig uithaalt naar een ander = zelf gelijk aan het oordeel en mist het vermogen (nog) om zich aan te passen aan incidentele omstandigheden. Publieke zenders, prima en verdraag het wolkje dat je zon af en toe verduistert en geniet van de verkoeling van de schaduw ;o) Veel Nederlanders doen zich zo cool voor en moet je zien wat op een onderwerp als dit al naar buiten komt.

  Als het oordeel al gerechtvaardigd is ben je minstens net zo erg als de commerciële omroepen. Hou het bij een mening en het venijn gaat eruit. Ik bedoel wat zegt jouw mening nou over de publieke zenders danwel de commerciële?? Helemaal niks, het zegt alleen iets over jouw smaak en de (on)vrede in je hoofd en/of hart. Gelukkig Kerstfeest!

    /   Reply  / 
 328. Nu ikke!!

  Die Maassen is gewoon een lelijke overjarige puber die alleen maar zielig om zich heen schopt. Gewoon geen aandacht aan geven.

    /   Reply  / 
 329. kaas

  Theo ging erg ver, maar heeft in zekere zin wel gelijk, aandachtsjunk is ze zeker. Kon overigens me lach niet inhouden toen Paay durfde te beweren nooit wat aan haar lichaam te hebben gedaan, hahaha.

    /   Reply  / 
 330. Yolanda Winkelhuyzen

  Theo bedankt.
  Dit was een goed t.v moment. Mijnheer Maassen werd, vanaf s’middags al geconfronteerd met mevr. Paay, met een groot gevolg kwam zij binnengestreden, zocht geen contact met het gewone volk. Mijnheer Maassen barste uit zijn vel voor zoveel leegte en minachting.Hem kennende kon hij dit niet over zich heen laten gaan, dit is een grote kracht waar ik bewondering voor heb. Theo alsteblieft beloof mij dat je nooit je exuses aan biedt een anarcha feministische strijdbare groet. .YW

    /   Reply  / 
  1. Melisa

   Dan is de beste reactie nog steeds die van negeren niet die van afzeiken.

     /   Reply  / 
   1. peter

    Nee hoor! Afzeiken is het beste! Afzeiken en afstoten, als melaats behandelen. Dat is de beste remedie tegen figuren als Paay, Brard, Gordon, Joling etc…

      /   Reply  / 
 331. Melisa

  Mensen die haar vreselijk vinden moeten gewoon de televisie uitzetten of de playboy niet kopen. Niemand verplicht je tot het aanschouwen van La Paay. Probleem opgelost zeikerds.

    /   Reply  / 
 332. Judith

  Ach maar vruchtbaar als een jonge vrouw is ze niet!!!

    /   Reply  / 
  1. Wendy

   Waar slaat dat nou op alsof alle jonge vrouwen vruchtbaar zijn.!!! Beetje erg stomme opmerking

     /   Reply  / 
  2. peter

   Je hebt helemaal gelijk!

     /   Reply  / 
 333. Wendy

  Buiten dat waarom moet zij nu nog vruchtbaar zijn ze heeft een dochter. Raar dat je met z,on opmerking komt….. ook hard voor andere vrouwen die je daar mee erg kwetst dit heeft niets meer met Theo of Patricia te maken.!!!!

    /   Reply  / 
  1. Cynneke

   Komt omdat ze vandaag of gisteren te kennen heeft gegeven dat ze nog een kind wil. En dat dat via een Italiaanse arts nog kan…

     /   Reply  / 
   1. peter

    Paay is rijp voor gedwongen opname in een geriatrische inrichting! Een kind op je 60ste, een puber met een moeder van 75! Totaal gestoord!

      /   Reply  / 
   2. wendy

    Dat ben ik met je eens op z,on leeftijd vind ik het ook niet meer kunnen maar zoals het overkwam bedoelde je haar dochter en het feit dat ze haar wat later had gekregen….

      /   Reply  / 
    1. peter

     Leer begrijpend lezen zou ik zeggen.

       /   Reply  / 
 334. Vince

  Het zal mij niet verbazen dat het afgesproken werk is tussen Patricia Paaij en Theo Maassen. Zo verkoopt het blad nog beter omdat de discussie de aandacht krijgt. Heel Nederland wordt er in geluld, en Theo Maassen en Patricia Paaij lachen zich rot.

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Dat vind ik nou een nuchtere reactie! Als je alleen al de vele reacties hier ziet, kun je gerust zeggen dat ze allebei de aandacht krijgen die ze gewenst hebben.

     /   Reply  / 
 335. Judith

  Groot gelijk van Patries alles uit het leven halen wat er in zit…ook als ze een kind wil…

    /   Reply  / 
  1. peter

   Ze heeft al een kind. Over 15 jaar is ze 75 en dan zit dat kind op de middelbare school. Ze kan er wel jong uit zien van buiten, maar van binnen hoeft niet alles in topconditie te zijn. Het is niet leuk om zeer waarschijnlijk je moeder tussen je 10de en 20ste levensjaar te verliezen. Dat is de leeftijd dat je als kind en jonge vrouw je moeder hard nodig hebt. Paay is gewoon een ijdele, egoïstische en oppervlakkige TRUT. En schijnbaar heb jij ook niet echt over de risico’s nagedacht.

     /   Reply  / 
   1. Judith

    Peter Hoe komt het toch DAT al mijn zinnen er verkeerd opstaan?
    Peter Nee ik heb niet bij de risico’s stilgestaan die jij opnoemde, maar je hebt gelijk .. Judith ..

      /   Reply  / 
    1. peter

     Ik begrijp niets van je reactie. Probeer wat duidelijker te zijn.

       /   Reply  / 
   2. katje

    Peter ook wel eens nagedacht dat sommige vrouwen ik heb het niet over Patricia er alles voor over hebben een kleintje te mogen hebben maar dat het soms jaren niet lukt…. dan zijn ze soms wat ouder als ze eindelijk ziels gelukkig een klientje in hun armen krijgen en misschien hebben iets oudere moeders ook wel voordelen sorry hoor maar je doet op deze manier veel mensen pijn die dat niet verdienen.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
    1. katje

     Ik bedoel natuurlijk niet vrouwen van 60 jaar maar van 40+ ……………………

       /   Reply  / 
    2. peter

     Iets oudere moeders ja, maar geen 60+. Wanneer een vrouw te vergeefs heeft geprobeerd zwanger te worden en tegen de 40 loopt, kan ik me dat nog voorstellen ja. Maar 60+ is compleet idioot. Soms krijg je in het leven niet dat de graag wil. Ik ken meerdere vrouwen die kinderloos zijn en zich daar bij neergelegd hebben, ook al bracht dat verdriet met zich mee.

       /   Reply  / 
    3. Diet

     arme peter zo beperkt… als een vent zn leuter bij 60+ ergens in propt en er komt een kind noemt iedereen het lacherig een tweede leg maar bij een vrouw is het niet ok… wat een gezeur zeg.. ga wat met je leven doen…

       /   Reply  / 
    4. peter

     Sorry, maar ik vind ook dat een kerel van 60+ niet aan kinderen moet denken. Net zo idioot! Maar over beperkt gesproken, er hoeft tegenwoordig niet persé een leuker in om een vrouw te laten werpen Diet!

       /   Reply  / 
    5. peter

     leuter in bedoel ik

       /   Reply  / 
    6. katje

     oke Peter ik ben het met je eens wat de leeftijd betreft 40 + oke 60 nee dat vind ik ook fout.!!! zelfde als oudere vaders die een jonger meisje hebben vind ik ook niet kunnen is de moeder 25 en de vader 55 ook fout dus vindt je niet peter……

       /   Reply  / 
    7. peter

     Klopt katje! Ik vind dat een kind het recht heeft er van uit te kunnen gaan dat beide ouders, normaal gezien, nog een levensverwachting te hebben van minimaal 30 jaar. Natuurlijk kan er ook in een leven van jongere ouders dingen misgaan, maar als mensen op oudere leeftijd nog een kind nemen is dat puur dom egoïsme.

       /   Reply  / 
 336. Judith

  Peter ..Ik bedoel over risico’s nemen, dat je gelijk hebt…

  Iets heel anders, weet jij waar het aan ligt dat alles wat je schrijft,dat dat er heel vervormd uiziet?..

    /   Reply  / 
  1. peter

   Geen idee.

     /   Reply  / 
 337. RutgerBeat

  Theo heeft veel moed getoond om aan die tafel aan te schuiven, en is zich zelf gebleven. Ik denk dat Theo achteraf ontevreden zal zijn over zijn optreden, het had absoluut beter gekund, die lompe opmerking viel verkeerd. Al vind ik dat Paay het verdiend. Die jury waar ze in zit is afschuwelijk, ze verdiend geen liefde van Theo Maassen. Ik vind haar schijnheilig, ze is niet vriendelijk, alleen van buiten.

  Theo heeft voet bij stuk gehouden, en dat is niet laf. Hij vliegt uiteindelijk ongenuanceerd uit de bocht, maar dat zegt niet alles over zijn positieve boodschap. Ik vind wel degelijk dat Patricia moet sleutelen aan haar binnenwereld. Ik krijg een zenuwinzinking als ik haar zie en als ik haar hoor praten. Zij heeft echt niet het beste met me voor. Ze is uit op roem en macht en dat mag rustig ten koste gaan van mij. Zulk soort gedrag verdiend een tik.

    /   Reply  / 
 338. OB

  Geniale vent die Theo!

    /   Reply  / 
 339. Iniest-ah

  Geweldig, ik kan Patricia zowiezo niet uitstaan. Go Theo.

    /   Reply  / 
  1. linda

   Ik kan Theo niet uitstaan!
   Het is een heeeeeeeeeeel zielig figuur. Theo kwetst niet alleen patries maar alle vrouwen. Hij heeft totaal geen respect voor welke vrouw dan ook!
   Ook niet voor tienermeisjes hoor. Tienermeisjes die naaktposeren noemde hij een keer “hoeren en gebruiksvoorwerpen”

     /   Reply  / 
 340. bjorn

  wtf is dat domme gezeur hier toch met ‘theo had helemaal geen motivatie’.. moet dat dan perse? hij vind gewoon dat ze niet in de playboy moet staan, omdat ze er verlept uitziet, en daarbij komt dat patricia zei dat alles puur natuur is, terwijl er later een interview met haar dokter was die zei dat ze toch wel wat aanpassingen had gehad? Theo goed gedaan!

    /   Reply  / 
 341. Judith

  Hou toch eens een keer op over zulke onbeduidende zaken…

    /   Reply  / 
  1. peter

   Dit is belangrijk hoor!

     /   Reply  / 
   1. Judith

    Gezeik!!!

      /   Reply  / 
    1. peter

     Gezeik!!! Deze vrouw dwingt veel vrouwen tot uiterlijke oppervlakkigheid zodat ze vaak overwegen neptieten en playboykutje aan te schaffen. En dat wil jij het over oorlog en honger hebben ofzo? Lekker belangrijk!!!

       /   Reply  / 
 342. Judith

  Dat mens is niet belangrijk en ook de mensen niet die fan zijn van Patricia Paay, dat zijn ook onbeduidende wezens..

    /   Reply  / 
 343. Pingback: Vara brengt tv-première van Zonder Pardon door Theo Maassen | Zappen

 344. sammy

  Ach, het nivo van theo hebben we in zijn show kunnen zien. Hij doet er een paar rascistische en beledigende uitspraken waar hij zo voor aangeklaagd kan worden. heeft niets met cabaret te maken, is een spelletje dat heet; ‘kijk is wat ik allemaal durf te zeggen’. voor mij is het een boerensukkel.

    /   Reply  / 
  1. peter

   Nee, hij kaart hypocriete taboes aan in zijn show, hij is geen racist, geen antisemiet, hij speelt met de ideeën van gepeupel zoals jij!

     /   Reply  / 
 345. Laila

  Theo is zo’n typisch voorbeeld van een zaaduienteler!

    /   Reply  / 
 346. Jelle

  Theo is een held! Hij liet in zijn laatste show al duidelijk zijn ongenoegen blijken over de verontrustende domheid van het Nederlandse volk.
  Waarom wordt de playboy met Patricia Paay zo ontzettend goed verkocht? Het is toch te triest voor woorden en eigenlijk onvoorstelbaar dat half Nederland plaatjes wil zien van een smerige naakte bejaarde?? Je moet je toch kapot schamen als je aan de kassa een Playboy met Patricia Paay op de cover afrekent?? Maar nee, blijkbaar is de gemiddelde Nederlander dat punt van schaamte allang voorbij en zit hij op hetzelfde lage intelligentieniveau dat ook zo kenmerkend is voor de aandachtsgeile Patricia Paay. Ze vindt zichzelf heel wat, maar waar is ze eigenlijk bekend door geworden…

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Jelle maak je niet zo druk, verlaag je niet op dezelfde manier als zij…

     /   Reply  / 
 347. Homme

  Hoe kun je in hemelsnaam een man die zichzelf zo voor lul zet nog verdedigen. Of Paay nou wel of niet een publiciteitsmokkel is dat doet helemaal niet meer ter zaken. En by the way, het leven houd toch echt niet op als je zestig ben. Sommige mensen zijn dan net over de helft.
  Wat moet die Maassen zich beroerd voelen na zo’n pathetisch optreden. Ooit vond ik ‘m briljant als artiest en “filosoof”. Als ik nu z’n hoofd zie, dan heb ik medeleden met die jongen.

    /   Reply  / 
 348. linda

  Ik vind het verschrikkelijk hoe Theo Maassen Patricia en vrouwen in het algemeen behandeld. Theo heeft sowieso geen enkel respect voor welke vrouw dan ook. Ik heb 2x keer een conference van Theo Maassen gezien, waarin hij de vrouw zo vernederd!

  Ik heb echt een bloedhekel aan die man gekregen.Ik kan het nog steeds niet bevatten dat hij nog vrouwelijk publiek heeft tijdens zijn conferences.

  Voor wat betreft patricia, Ik heb de foto,s niet gezien. Dit omdat ik mij gewoon niet zo interesseer voor naaktfoto,s. Maar ik vind het wel heel goed van haar dat ze ja heeft gezegd op de vraag, of ze in de playboy wilde staan.Ik vind juist een oudere vrouw erg mooi en sensueel,en zo ook patricia. En dat gezeur van Theo over operaties en weet ik het allemaal. Patries is altijd al mooi geweest. En Patries heeft alleen wat aan haar gezicht laten doen. Nou…en!

  Patries is een lieve een intelligente vrouw. En die uitspraak bij Jenssen op de bank. Ach….ik vind dat ze zich nog altijd keurig heeft ingehouden na alles wat haar EX haar heeft aangedaan. Patries is al die jaren zo goed voor hem geweest, en hij heeft haar zonder pardon in de steek gelaten.

  Tja, nou…dit was dan even kort mijn mening.

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Ach Patries heeft haar ex-mannen ook in de steek gelaten,en ze waren zo goed voor haar, het verleden herhaalt zich, maar nu op haar..

     /   Reply  / 
 349. janenallleman

  GO TheO !!!

    /   Reply  / 
 350. Pingback: Patricia Paay naar RTL Boulevard | Zappen

 351. Pingback: DWDD confronteert Pieter Storms met Jort Kelder (video) | Zappen

 352. max acrado

  theo maassen is een engerd. bah!!!!!!!11!!

    /   Reply  / 
 353. Bram

  Top Theo! Het is grove humor maar ik kan er wel om lachen. Het oppervlakkigheid van het publiek viel mij wel weer wat tegen, dat vond ik dan weer ‘jammer’, zegt voldoende over het niveau. Ik bedoel hoeveel mensen keken er naar dat smakeloze tv tijd verspillende programma diva’s draaien door, en dat soort programma’s?! Daar word je toch gewoon onpasselijk van! En daar woon je tussen..

  Mijn conclusie, Patricia Paay is een aandachtsgeile hoer, zoals Theo al zei, en ik kan prima zonder dat soort mensen + aanhang.

    /   Reply  / 
 354. Stan

  Als je maar op tv komt en vooral opvalt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>