Finale Serious Request voortaan tot ‘s avonds laat

Een nieuwtje voor de 3fm-deejays die dit jaar in het Glazen Huis van Serious Request kruipen: de missie wordt opnieuw met enkele uurtjes verlengd. Waar het marathon-trio dit jaar tegen de klok van 20.00 uur het Glazen Huis mocht verlaten, is dat aankomende december pas tegen 22.00 uur ‘s avonds. Nederland 3-netmanager Roek Lips wil het populaire evenement op de finaleavond uitbouwen tot een avondvullende tv-show.

Tijdens Serious Request laten drie deejays zich opsluiten in een Glazen Huis waar ze vasten. Luisteraars kunnen tegen betaling verzoeknummers indienen. Het evenement groeide in vijf jaar tijd uit van een relatief kleinschalig initiatief in Utrecht tot een miljoenenproject en groot media-evenement. Het format voor Serious Request gaat nog steeds heel de wereld over.

Op televisie is Serious Request te zien tijdens de winterstop van De Wereld Draait Door, van 19.30 tot ongeveer 20.20 uur. Op de slotavond van Serious Request is het dus de bedoeling een grote liveshow te maken met veel muziek, reportages en natuurlijk een spanningsopbouw naar het moment dat de deejays het huis uit mogen en bekend wordt hoeveel geld Serious Request heeft opgebracht.

Zie ook:
- Emotionele ontknoping Serious Request live op Nederland 3
- Daar zijn ze weer: Serious Request TV op Nederland 3
- Rigby levert themasong Serious Request 2009

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Finale Serious Request voortaan tot ‘s avonds laat

 1. Jeffrey

  Goede keuze. Ik vond het einde toch altijd een beetje kortaf.

    /   Reply  / 
 2. michel

  Ja dat vond ook. top idee!

    /   Reply  / 
 3. Ray

  Kijk, je begint het glazen huis altijd met Gerard Ekdom, dat is logisch (zoals JC zou zeggen). Dan zoek je iemand die goed bij Gerard past, Veenstra Veenstra dus, ook logisch. Dan om het af te toppen een vrouw Claudia de Breij bijvoorbeeld of Sander Lantinga. Gegarandeerd een weekje top TV.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>