Ontluisterend: Kinderen van BN’ers in Je Zal Het Maar Zijn

BNN is toe aan de tweede aflevering van Je Zal Het Maar Zijn, waar dit keer kinderen van bekendere Nederlanders centraal staan. Sophie Hilbrand ontkwam er niet aan om ook Christina Curry mee te nemen in haar reportage en dat zal haar misschien nog wel betreuren. Of niet, dat is maar net hoe je er tegenaankijkt. In een vertoonde preview stelt Christina zich namelijk op als een oppervlakkige en aandachtsziek meisje waar ik met plaatsvervangende schaamte naar keek.

Sophie wil namelijk graag weten waarom Christina ook voor een leven in de spotlights lijkt te kiezen. Na een aantal keer een kluitje-in-het-riet retour te krijgen en de vraag anders geformuleerd nog eens te stellen, raakt Christina geïrriteerd. Ze vraagt zich hardop af waarom Sophie zo doordramt en geeft vervolgens toe een groot voorbeeld te zien in ouders Adam Curry en Patricia Paay. “I just want people to know my name.”

Misschien is het de Amerikaanse mentaliteit om gewoon onbescheiden te zeggen wat je wilt? Of eigenlijk de Nederlandse moraal om over dit te vallen? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik de preview met veel verbazing tot me heb genomen. Vanavond uit nieuwsgierigheid toch maar de hele aflevering kijken.

Je Zal Het Maar Zijn, 20.25 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Sophie Hilbrand maakt Je Zal Het Maar Zijn
- BNN na Je Zal Het Maar Hebben met Je Zal Het Maar Zijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ontluisterend: Kinderen van BN’ers in Je Zal Het Maar Zijn

 1. Mark

  he-he, eindelijk deel 2 van die serie, al dat kutvoetbal ook, dat er telkens voor in de plaats komt.

  Ik had uit die preview de indruk gekregen dat die Christina die opmerking “because i am the shit” een beetje sarcastisch bedoelde: ik snap ook niet waarom ze me telkens willen fotograferen, ik verkoop kennelijk goed.

  Ik merk het vanavond wel ;-)

    /   Reply  / 
 2. Mark

  Nou, Herman, je had gelijk ;)

  Ik geloof best dat ze een talent heeft om geld te verdienen, maar wat een onpeilbare leegte is dat meisje.

  Gelukkig kwamen er ook nog aanmerkelijk boeiender types aan het woord. Van mij mag het programma wel iets minder fragmentarisch geknipt worden, alsof men bang is dat het anders saai gaat worden.
  Sophie doet het m.i. prima.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>