Nieuw BNN-programma Floortje Dessing: How to Stay Alive

Nu BNN reisgoeroe Floortje Dessing volledig heeft ingelijfd, is het ook tijd geworden haar te bedelen met nieuwe shows. Naast 3 Op Reis zal Floortje in 2011 ook het programma How to Stay Alive maken voor de omroep. Hierin bezoekt ze Nederlanders die in het buitenland hebben moeten zien te overleven. Bijvoorbeeld doordat ze zijn opgepakt voor een relatief klein vergrijp, een hotelbrand of een lawine-ongeluk hebben meegemaakt.

How to Stay Alive is vanaf maart te zien op Nederland 3.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw BNN-programma Floortje Dessing: How to Stay Alive

  1. C

    Morgen laatste TMF dag! Vanaf 1 jan nog maar tot 15.00 Comedy Central gaat vooral films uitzenden in de middag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>