BNN strikt Aad Ouborg voor Topmanager Gezocht


Aad Ouborg neemt plaats op de directeursstoel van het nieuwe BNN-programma Topmanager Gezocht. De man die de wereld veroverde met zijn eigen merk Princess bepaalt samen met zijn twee adviseurs welke opdrachten de kandidaten moeten uitvoeren en stuurt iedere aflevering de slechtst presterende pupil naar huis. De winnaar ontvangt een startkapitaal van 25.000 euro om met Aad Ouborg als adviseur een nieuwe onderneming te beginnen.

Ouborg houdt er een eigen visie op na als het op ondernemen aankomt. “Ondernemen is entertainen, show-, glamour- en glittermarketing, maar achter de schermen is het bloed, zweet en tranen. De kandidaten in Topmanager Gezocht zullen alles uit de kast moeten halen om zich te bewijzen. Het gaat om doorzettingsvermogen, creativiteit en inspiratie. Je droom waarmaken, een unieke ondernemer willen zijn en daar honderd procent voor gaan. Ontbreekt één van deze eigenschappen, dan vlieg je er bij mij meteen uit.”

Topmanager Gezocht, een variant op The Apprentice, wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai en is vanaf half september te zien.

Zie ook:
- Ruben Nicolai weer op 1 met BNN-variant The Apprentice

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BNN strikt Aad Ouborg voor Topmanager Gezocht

 1. J.

  Tof. Dat kan best goede TV worden.

    /   Reply  / 
 2. Tyrone Jones

  Ik vind het een slechte aftreksel van the apprentice.

  Topmanagers gezocht moest het equivalent zijn van the apprentice UK maar het is een teleurstelling. De kandidaten zijn ja-knikkers en geen echte leiders maar een 10 voor het proberen. Ze denken niet als leiders en hebben geen visie.

  Het startkapitaal van € 25.000 is niets in deze tijd. Dat bedrag is zo op. Vergeleken met the apprentice UK kreeg de winnaar een startkapitaal van 250.000 pond. met de kennis en netwerk van Lord Allan Sugar.

  Ik raad jullie aan om The apprentice UK te bekijken en dan je oordeel te geven. Het is een dag en nacht verschil.

  Tyrone

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>