BNN weet Sophie Hilbrand nog drie jaar te behouden

Sophie Hilbrand blijkt BNN nog niet ontgroeid. De omroep die meermalen nieuw presentatietalent heeft opgeleid en daarna vaak ziet uitvliegen gaat nog drie jaar door met Hilbrand. Dit najaar is ze te zien met nieuwe seizoenen van Je Zal Het Maar Zijn, Nu We Er Toch Zijn en Ruben vs Sophie. Ook zal ze worden ingezet bij Serious Request.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers is blij dat Sophie in ieder geval tot en met 2014 te zien is bij BNN. Patrick: “Spraakmakende verhalen in Spuiten en Slikken Op Reis, de hilarische strijd in Los Angeles in Ruben versus Sophie en indringende portretten in Je Zal Het Maar Zijn. Sophie is een alleskunner. Dat is mooi. En dat is zij ook.”

Sophie: “BNN blijft dé omroep voor de programma’s die ik graag maak. Ik wil me de komende tijd richten op het maken van interviewprogramma’s over en met jongeren. Dat doe ik het liefst bij BNN, omdat de toon en de benadering van mensen het allerbest bij me past. Daarnaast kun je bij BNN nog eens een loop in een vliegtuig maken en in een latex jurk bij een pornobeurs over de catwalk lopen. Dat zie ik ergens anders niet zo snel gebeuren.”

Zie ook:
- Ruben vs Sophie terug bij BNN, mogelijk Japanse spelshow
- ‘BNN breder geworden maar nog steeds bestaansrecht’
Sophie Hilbrand: Nu We Er Toch Zijn verrassende tv
- Sophie Hilbrand maakt Je Zal Het Maar Zijn

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “BNN weet Sophie Hilbrand nog drie jaar te behouden

 1. E-Online

  Oei, slechte zet van BNN en Sophie! Time to move on Sophie. De scherpe randjes raken er nu langzaam wel af bij BNN. Een jaar of 3/4 geleden vond ik haar erg goed en verfrissend, de afgelopen anderhalf jaar heb ik haar maar weinig gezien.

  Hoe oud is zij nu precies? Zijn er geen andere omroepen die haar willen? Verliest Patrick Lodiers niet de aansluiting met de leden? Of verandert het profiel van de omroep naar mate het ledenbestand verouderd?

    /   Reply  / 
  1. Willeke

   Volgens mij is ze een jaar of 36/37

     /   Reply  / 
 2. ed

  Ik ben 22, lid van BNN en zit niet meer te wachten op deze milf die zo nodig een beetje jong wil blijven.

    /   Reply  / 
 3. Jeroen

  Kom op zeg! Hou BNN jong! Sophie kan al bijna naar omroep max!

    /   Reply  / 
 4. L.

  Patrick moet eerst zelf maar eens het stokje overdragen. Ik vind haar trouwens wel nog steeds goed. In ieder geval een stuk beter dan bijvoorbeeld Zarayda en Geraldine. Bovendien vind ik dat BNN niet per se gepresenteerd hoeft te worden door jonge ontzettend mensen. Belangrijker vind ik, dat er programma’s worden gemaakt vóór jongeren. Maar dat is mijn mening. En anders kunnen onder andere Ruben, Filemon en Sander nu ook wel weg.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>