Dochter Patty Brard spreekt bij Sophie Hilbrand

Priscilla Nasi, enige dochter van showbizz-diva Patty Brard, vertelt vanavond haar verhaal achter de breuk met haar moeder in Je Zal Het Maar Zijn. Nadat ze het contact met haar moeder twee jaar geleden verbrak heeft ze niet eerder de publiciteit opgezocht. Nu vertelt ze aan Sophie Hilbrand haar kant van het verhaal.

Priscilla is bij het grote publiek bekend van de reality soap Patty’s Posse, waarin heel Nederland de perikelen tussen Patty en haar dochter kon volgen. Priscilla: “Ik had het gevoel bij Patty’s Posse dat ik het verschil niet meer kon zien tussen Patty Brard en mama.”

Tegenwoordig probeert Priscilla haar leven zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden. Dit terwijl haar moeder de media-aandacht al die tijd is blijven opzoeken. Hun relatie kwam hierdoor zo onder druk te staan dat Priscilla het contact twee jaar geleden verbrak. Toch laat ze in het interview met Sophie weten dat ze iedere dag hoopt dat haar moeder belt.

In de derde uitzending van Je Zal Het Maar Zijn volgt Sophie nog meer inmiddels volwassen kinderen die worstelen met een ongewone opvoeding. Inge werd als jong meisje jarenlang gehersenspoeld door haar eigen familie in een christelijke sekte. Ook Hayco heeft een zware jeugd gehad: dealen en drugsgebruik werden hem met de paplepel ingegoten.

Je Zal Het Maar Zijn, 20.25 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Ralf Mackenbach in eerste Je Zal Het Maar Zijn
- BNN weet Sophie Hilbrand nog drie jaar te behouden
Sophie Hilbrand maakt Je Zal Het Maar Zijn
- Ontluisterend: Kinderen van BN’ers in Je Zal Het Maar Zijn

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dochter Patty Brard spreekt bij Sophie Hilbrand

 1. Mark

  Aartje naar d’r vaartje dus, of eerder hoertje naar d’r moertje, hoe je dat ook noemt. ;)

    /   Reply  / 
  1. daan

   Classy, Mark, mensen die je niet kent voor hoer uitmaken, classy.

   goeie grap man!

     /   Reply  / 
 2. Laila

  Ik had echt met Priscilla te doen, ze heeft nooit de aandacht gehad die ze als kind nodig had om zich optimaal te ontwikkelen. Echt sneu!

    /   Reply  / 
 3. Jack

  Geweldige uitzending, ik kan me niet voorstellen dat haar moeder hier boos over zou worden.

  Lachen, wat zou die rat van Verlinde met dit programma doen, hij wil geen publiciteit geven aan Hilbrand wegens die Oor-award rechtzaak, maar de roddelkoning in hem moet hiervan smullen ;-)

  BNN mag trots zijn op dit programma.

    /   Reply  / 
 4. Casper

  Programma vind ik zelf heel erg mooi.
  Alleen deze aflevering lijkt me dan wel weer niet zo leuk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>