Sophie Hilbrand volgt ‘veelbelovende’ Britt Dekker

Reality-heldin Britt Dekker mag dan naar Nepal zijn vertrokken voor de opnames van Echte Meisjes in de Jungle 2, ze is tijdens haar afwezigheid wel veelvuldig te zien op de Nederlandse televisie. Aankomend weekend staat ze achter de desk bij Ik Hou van Holland en vanavond zien we Sophie Hilbrand al optrekken met playmate Britt. In deze aflevering volgt Sophie ‘veelbelovende’ mensen die hun fifteen minutes of fame proberen op te rekken tot een blijvende status in celebrity-land.

Sophie: “Je hoort steeds vaker mensen zeggen dat Britt een door RTL bedacht typetje is, maar de tekst op de cover van de Playboy klopt: Dit is Britt. Iemand waar ik heel erg mee, en oké, soms ook óm kan lachen.”

Britt Dekker timmert aan de weg: ze werd bekend door het datingprogramma Take Me Out, waarvoor ze door een vriendin was opgegeven. Ze werd populairder door het programma Echte Meisjes In De Jungle met haar opvallende uitspraken en karakter. Afgelopen week verscheen de Playboy met een uitgebreide naaktreportage van Britt.

Naast Britt volgt Sophie in de aflevering veelbelovend de 18-jarige Jacky Stevens en de 26-jarige Mirusia. Jacky heeft een duidelijk doel voor ogen: voor de PVV de Tweede Kamer in. En ze weet precies welke portefeuilles ze wil: immigratie, veiligheid en defensie. Mirusia is sopraansolist in het ensemble van André Rieu. Ze treedt sinds 2007 zo’n honderdvijftig keer per jaar over heel de wereld op met André Rieu en is de ster van zijn show.

Je Zal Het Maar Zijn, 20.25 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Britt Dekker onthult kerstnummer Playboy in DWDD
- Britt Dekker wil reality-sterren gaan scouten
- Britt Dekker ambieert rol tafeldame De Wereld Draait Door
- RTL 5 door met Britt en Ymke, opvolger Jungle-meisjes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sophie Hilbrand volgt ‘veelbelovende’ Britt Dekker

  1. Y.

    Zo nep als het gezicht van Marijke Helwegen.

      /   Reply  / 
  2. jansen

    Echte Meisjes in de Jungle 2? Ik kan niet wachten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>