BNN laat Geraldine Kemper vliegen voor 3 Op Reis

BNN heeft een nieuw gezicht toegevoegd aan zijn team van reisverslaggevers. Geraldine Kemper mag haar paspoort gaan gebruiken voor 3 Op Reis Summertime. Het is een spin-off van het populaire 3 Op Reis, dat dit seizoen al twee keer zijn eigen kijkcijferrecord verbrak. Dennis Storm en Geraldine reizen voor 3 Op Reis Summertime naar bekende vakantieplekken en steden over de hele wereld. Ze checken wat het zo’n toeristische trekpleister maakt, maar gaan ook links waar iedereen rechts gaat om de bijzondere plekjes te ontdekken. De kijker bepaalt welke hotspots worden bezocht.

Edwin Schipper, eindredacteur 3 op Reis: “Wij willen met 3 op Reis mensen inspireren en in 3 op Reis Summertime laten we ons inspireren door de kijkers. We willen graag van hen weten wat de plekken zijn die we absoluut niet moeten missen. Ik verwacht dat er veel verrassende avonturen uit zullen komen!”

Geraldine, die tot op heden is ingezet in Try Before You Die en Spuiten en Slikken, is blij: “Helemaal te gek dat ik voor 3 op Reis Summertime mijn rugzak kan gaan pakken! Ik had nog geen vakantieplannen voor deze zomer, maar ik had me niets beters kunnen bedenken. Ik ben benieuwd waar de kijkers me allemaal naartoe sturen!”

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN laat Geraldine Kemper vliegen voor 3 Op Reis

  1. vinn

    Bewijst Geraldine wel even, dat er wel een toekomst is na het winnen van een talentejacht voor presentatoren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>