Programma Paul de Leeuw heet ‘De Vlaamse Leeuw’

Het nieuws dat Paul de Leeuw dit najaar voor de Vlaamse commerciële zender VTM een programma gaat maken is niet onopgemerkt gebleven. De VARA laat aan de Volkskrant weten geen problemen te hebben met het commerciële uitstapje, maar zou niet willen dat het programma in Nederland te zien zou zijn. Een hoop speculatie over het nieuwe programma, waarvan de inhoud nog onbekend is. Wel wist Albert Verlinde in RTL Boulevard de mogelijke titel te melden: De Vlaamse Leeuw.

Maandag dook een filmpje op waarin Paul de Leeuw de studio’s van VTM bezoekt. Hierin vertelde de presentator ‘iets’ voor de Vlaamse televisie te gaan doen. Mogelijk wordt het een ontdekkingstocht door Vlaanderen. In RTL Boulevard meldde Albert Verlinde dat in het programma Vlaanderen wordt bekeken door de ogen van De Leeuw. Volgens Albert Verlinde heet het programma dan ook De Vlaamse Leeuw. De Leeuw reist door België – letterlijk of figuurlijk – en maakt grappen over alles dat ze daar hebben.

Het is de eerste commerciële klus voor de VARA-presentator die hier in Nederland bekend is van programma’s als Pau!l, Mooi! Weer De Leeuw en de geflopte MaDiWoDoVrijdagshow. De VARA laat aan de Volkskrant toestemming te hebben gegeven voor de klus. De mogelijkheid voor al dan niet commerciële ‘uitstapjes’ bestaat binnen zijn contract. Zo presenteert Paul voor BNN Ranking the Stars, dat deze zomer terugkeert en verzorgde in 2007 de Symphonica in Rosso-concerten. De Leeuw is niet in vaste dienst bij de omroep, al heeft hij wel een presentatiecontract en krijgt hij er een vast bedrag per jaar.

Om de VARA te laten zien dat hij waar is voor zijn geld keert de presentator vanaf 27 oktober weer terug op de Nederlandse tv met de wekelijkse amusementsshow Pau!l op Nederland 1. Het was nog onduidelijk of er een tweede seizoen zou komen, maar dat lijkt hiermee bevestigd.

Het was voor de VARA belangrijk dat VTM niet in Nederland te ontvangen is, erkent een woordvoerder van de VARA. Een uitstapje naar een commerciële Nederlandse zender ligt minder voor de hand. ’Die situatie is helemaal niet aan de orde, maar zoals gezegd: er is altijd vooraf overleg nodig met de VARA-programmadirectie. Zolang Paul met de VARA een presentatie-contract heeft, zal zoiets zonder overleg of toestemming vooraf niet kunnen. Waarbij een belangrijk verschil met het VTM-programma is dat dat niet in Nederland te zien zal zijn.’

Zie ook:
- Paul de Leeuw maakt programma voor Vlaamse VTM

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Programma Paul de Leeuw heet ‘De Vlaamse Leeuw’

 1. Judith

  Smerige dikke vieze vette homo, als mensen dat gedrocht met zijn flauwe grappen nog goed vinden dan zijn zijzelf ook smakeloos…Door zulke talentloze varkens als hij, met zijn berensalaris moeten wij bezuinigen om die dikzak zijn riante inkomen uit te betalen…

    /   Reply  / 
  1. Timo

   Zijn salaris is echt niet de reden dat we moeten bezuinigen.
   Dat klinkt al net zo belachelijk als de Republikeinen in Amerika. Wel de 300 miljoen dollar per jaar kostende pil voor de vrouw niet meer willen vergoeden, want zou te duur zijn in tijden van economische crisis en de vrouw moet dit zelf maar betalen. Maar de inkomstenbelasting verhogen voor inkomens van meer dan $1 miljoen, dat tientallen miljarden dollars de komende 10 jaar zou opbrengen voor de staatskas, levert te weinig op volgens de Republikeinen.

   Owh en “Smerige dikke vieze vette homo”. Hoe weet jij dat hij vies, zit je soms stiekem vanuit de struiken z’n huis in te gluren? Dik, vet en homo wil ik je wel geven, al zie ik niet in wat jouw probleem hiermee is. Je kent hem overduidelijk niet persoonlijk, en op de tv zit altijd nog een uit-knop en een knop om van zender te wisselen.

     /   Reply  / 
  2. ruud

   kan maar een woord vinden op jouw bericht Judith……..RESPECTLOOS….

     /   Reply  / 
   1. Judith

    Paul de Leeuw laat zichzelf respectloos uit over anderen..Zoals ooit over Bob Smalhout en zijn joodse familie..
    Deze schoft kan niet in de schaduw staan van Bob Smalhout…
    Dus ik ben niet respectloos, maar Paul de Leeuw is RESPECTLOOS, basta…

      /   Reply  / 
    1. ruud

     ECHT WEL JUDITH

       /   Reply  / 
     1. Judith

      Ik merk wel dat jullie nog kinderen zijn, wiens smaak nog lang niet ontwikkeld is..Ach ach ach, wat moet je hier nu mee….

        /  
 2. Marlou

  Judith, ben je nu opgelucht om zo af te geven op deze persoon.
  Hij is dik, nou en, hij is homo, nou en. Maar vies en vet!!!
  Ben je een beetje gefrustreerd of zo.

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Hij is gewoon niks..Ik zie in gedachten alleen maar een vieze vette dikzak, die niet eens de Engelse taal machtig is…En een talent dat hij is voor de smakelozen…

     /   Reply  / 
   1. Jordy

    Jij vínd hem niks. Dat is wat anders.

      /   Reply  / 
 3. Shaleeq Waqqala ibn Illaniq

  Dieke omo rong djukaatt

    /   Reply  / 
  1. Marlou

   Kan jij ook normaal Nederlands schrijven zo niet schrijf dan niets.

     /   Reply  / 
 4. herman

  Kortom of je bent een zelfstandige, snabbelt bij en krijgt een klussalaris of je zit bij 1 omroep en krijgt een megasalaris, maar niet beide.
  Zeker niet van mijn belastinggeld.

    /   Reply  / 
 5. Judith

  Hoe dan ook Paul de Leeuw is een arrogante talentloze schreeuwerd, die alleen maar leuk kan zijn over de rug van de Joden zoals Prof…Smalhout..

  Over Marokkanen die uit religieuze redenen tegen mannenliefde is durft hij geen flauwe grappen te maken, want daar is hij als de dood voor…

    /   Reply  / 
 6. Jerrold Meijer

  Gaat weer lekker hier denk ik? Paul de Leeuw is een talent!!!

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Nog zo’n opppervlakkig persoon zonder smaak..

     /   Reply  / 
   1. ruud

    Judith gefrustreerd…………..zit in de bijstand en kan er niet tegen dat een ander hard werkt …….drie keer raden……..Judith stemt SP heerlijk zo’n linkse rakker……….. Lol…………….

      /   Reply  / 
 7. Pingback: Paul de Leeuw heet in België Manneke Paul | Zappen

 8. Jordy

  Judith, ben jij zo’n mislukte neonazi die andere mensen geen eigen mening gunt? Ga ergens anders trollen, sneu triest mens. Wij geen smaak? Prima. Alles beter dan een labiel raar wijf wat dominant moet lopen doen op een televisieblog. DAG BOPPERRRR! xD

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Je reageert traag @Jordy..Dit speelde zich al af op 14 juni jl..Komt die Jordy 3 maanden na dato pas reageren…Ben je bij iedeen zo’n slomerd? Jouw baas zal wel blij met zo’n knecht zijn..

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>