Comeback Ranking the Stars op zondagavond NL3


De laatste keer dat Ranking the Stars op tv kwam, was april 2010. Dat was toen het vierde seizoen in een jaar tijd. Inderdaad, Ranking the Stars is toentertijd wat snel uitgehold door Nederland 3. Maar het format heeft even op de plank gelegen en mag zich nu bewijzen voor een nieuw seizoen op een nieuwe uitzendavond: de zondag. De cast lijkt op voorhand subliem!

Want met Yuri van Gelder, Glennis Grace, Dré Hazes, Patricia Paay, Stacey Rookhuizen, Loretta Schrijver, Caroline Tensen, Yes-R en Leco van Zadelhoff heb je heel wat vooroordelen en aannames waar grappen over gemaakt kunnen worden. Het androgyne uiterlijk van Stacey, de leeftijd van Patricia, de enorme truttigheid van Caroline en de goedgelovige Loretta (met een aanstekelijke schaterlach) bijvoorbeeld. Ongetwijfeld komt ook het seksleven van Dreetje Hazes meer dan eens langs, of Yuri van Gelder die naar verboden middelen grijpt.

Ranking the Stars is een mooie titel om deze zomer te herintroduceren, ook als tegenhanger van het enorme sportaanbod. Ik zit er klaar voor!

Bekijk de promo:

Ranking the Stars, 20.20 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Ook Gerda Havertong (Sesamstraat) in Ranking the Stars
- Ex-SBS-presentatrice Nance duikt op bij BNN
- Meerdere BN’ers op wisselstoel in Ranking the Stars
- Estelle Gullit zegt Ranking the Stars af
- Paul de Leeuw dolblij met Estelle Gullit in Ranking the Stars
Patricia Paay en Dreetje Hazes in Ranking the Stars
- Loretta Schrijver in Ranking the Stars

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Comeback Ranking the Stars op zondagavond NL3

 1. Levi

  Het uithollen was eigenlijk vooral vanaf het eerste seizoen tot het zesde. Toen kwam er ieder voor en najaar een reeks.
  Ben blij dat het terug is

    /   Reply  / 
 2. Nick

  Beetje jammer dat Patricia Paay en Andre Hazes Jr er in zitten, die zitten zo vol vanzichzelf, echt een beetje zielig. Je moet er toch niet aan denken om een relatie te beginnen met haar, het had je moeder/oma kunnen zijn en Andre jr die zegt dat ie met 50 vrouwen het bed heeft gedeeld, moet ik zeker geloven of niet, ook omdat ie met zn moeder in een kamer slaapt, waar blijft je privacy als je dat nog doet, je bent een volwassen man van 18 jaar wie doet dat nog en hij gebruikt zijn bekendheid en het is alleen lust en geen liefde…beetje jammer van die jongen, precies zn vader..

    /   Reply  / 
 3. Bas

  Met uitzondering van Loretta Schrijver dit keer echt alleen maar nietszeggende en/of irritante figuren: in zo’n klein landje is de voorraad einigszins interessante BN-ers die mee willen doen denk ik ook snel uitgeput…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>