Seks met ezels en Singabore in zomeredities BNN-hits

BNN maakt ook dit jaar weer een zomervariant op Spuiten & Slikken, daarnaast is er een zomereditie van hitserie 3 Op Reis. Beide titels zijn vanavond terug te vinden op Nederland 3. In 3 op Reis Summertime laten Dennis en Geraldine bekende en minder bekende zomerse bestemmingen zien. Geraldine laat de vrolijke kant van Brussel zien en volgt een striproute door de hele stad. Singapore staat daarentegen bekend als ‘Singabore.’ Dennis onderzoekt of deze bijnaam wel terecht is!

In de eerste Spuiten & Slikken op Reis gaat Filemon naar Colombia, waar het volstrekt normaal is om seks met ezels te hebben.

Filemon zoekt uit hoe dit fenomeen is ingeburgerd in de Colombiaanse cultuur. De BNN-presentator vertelt: “Dit item bewijst maar weer waarom Spuiten en Slikken op Reis zo’n interessant programma is. Opvattingen over seks en drugs kunnen in andere landen en culturen echt totaal anders zijn dan hier, zo ook de ezel-seks in Colombia.”

In diezelfde uitzending duikt nieuwkomer Geraldine in de party scene van Budapest waar massaal designer drugs worden gebruikt. Deze drugs worden gezien als goedkope chemische alternatieven voor illegale drugs en zijn hierdoor, vooral in Budapest, erg populair. Omdat deze drugs vaak wisselen van samenstelling loopt de overheid achter de feiten aan en lukt het ze niet deze drugs te verbieden.

Naast Filemon en Geraldine gaan ook Nicolette Kluijver en Manuel Broekman de grens over, op zoek naar opmerkelijke verhalen over seks en drugs. De vier BNN-presentatoren reizen van Noorwegen tot Japan en van Amerika tot de Filipijnen om confronterende en openhartige reportages te maken.

3 Op Reis Summertime, 19.50 uur, BNN (NL3)
Spuiten & Slikken op Reis, 22.30 uur, BNN (NL3)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Seks met ezels en Singabore in zomeredities BNN-hits

  1. NG

    Leuke BNN-programmering vanavond! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>