Sara Kroos maakt improvisatieprogramma bij Vara

De Vara komt vroeg in het nieuwe tv-seizoen met een nieuw improvisatieprogramma. Het heet In Goed Gezelschap en wordt gepresenteerd door Sara Kroos en Thomas van Luyn. “Met taal, spel en muziek improviseren zes spelers in creatieve, slimme en originele improvisatie-opdrachten”, verklapt de Vara. Vaste spelers zijn Georgina Verbaan en Pieter Derks, naast wisselende gastspelers, waaronder Jörgen Raymann.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sara Kroos maakt improvisatieprogramma bij Vara

  1. Jaap

    Klinkt als een soort Tatatataal met Erik van Muiswinkel.
    Is dit een DWDD productie?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: In Goed Gezelschap: Als je De Lama’s ook leuk vond | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>