Media-programma voor Claudia: De Kunst van het Maken

De Vara komt in september met een nieuw mediaprogramma. Clairy Polak heeft eigenhandig de stekker getrokken uit De Waan van de Dag en nu gaat Claudia de Breij verder met de ambities van de Vara op dit vlak. Het programma De Kunst van het Maken is vanaf vrijdag 21 september te zien op Nederland 2.

In het programma gaat media-maakster en -consument Claudia aan de haal met de mediaverhalen die haar verwonderen. Scherpe quotes, mislukte interviews of halfslachtige producties. Ze spreekt met de boegbeelden uit de media, maar ook de makers en journalisten.

Zie ook:
- Vara belooft nieuw mediaprogramma na Waan van de Dag
- Clairy Polak stopt ook met De Waan van de Dag
- Vara’s De Waan van de Dag schopt tegen Kijkonderzoek

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Media-programma voor Claudia: De Kunst van het Maken

  1. Pingback: Coen Verbraak met docu Emiel Roemer in verkiezingstijd | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>