Nicolette: Emotionele reünie Vier Handen op één Buik


Het is één van de snoepjes van de MIP vorige week, de internationale tv-beurs waar zenders en makers elkaar ontmoeten om de nieuwste oogst te bekijken: Vier Handen op één Buik. Het coach-programma waarin bekende vrouwen een jonge zwangere vrouw onder hun hoede nemen, heeft flink wat belangstelling getrokken van het buitenland. Mogelijk gaat de show van Nicolette Kluijver dus de grens over. Voor het zo ver is, sluit ze eerst het lopende seizoen in Nederland af met een terugblikaflevering: hoe is het nu met de tienermoeders?

Is de ruzie tussen Fajah Lourens en Romana bijgelegd? Woont Daphne nog in het tienermoederopvanghuis? Hoe gaat het met de tweeling van Anna? Roken de tienermoeders zich nog steeds suf? In de reünie blikken de tienermoeders samen met de bekende moeders Nikkie Plessen, Birgit Schuurman en Tanja Jess terug op de tv-serie.

Nicolette: “Het is een mooie, maar ook emotionele avond geworden met pittige confrontaties en gesprekken. Zeker wanneer de kinderlongarts aan tafel vertelt over de schade van roken tijdens de zwangerschap. Gelukkig gaat het met de meeste tienermoeders goed en genieten ze allemaal volop van hun kleine.”

Vier Handen op één Buik, 20.25 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Nikkie Plessen even terug op tv: Vier Handen op één Buik
- Bridget terug bij BNN voor Vier Handen op één Buik
- Renate Gerschtanowitz-Verbaan aan de slag voor BNN
- Tanja Jess en Nikkie Plessen met tienermoeders voor BNN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>