Thomas Acda maakt Vara-comedy Jeuk

De Vara komt in het nieuwe seizoen met een nieuwe comedy op Nederland 3: Jeuk. Thomas Acda en Peter Heerschop zijn de drijvende kracht achter het nieuwe programma. De Vara begeeft zich hier bovendien mee op het nieuwe genre constructen reality. Tal van BN’ers doen mee aan de show, waarin ze dus zichzelf zijn in geënsceneerde settings. Vervolgens moet er comedy ontstaan. Onder andere Kees Tol en Halina Reijn zijn gestrikt voor het programma. Eerste uitzenddatum nog onbekend.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thomas Acda maakt Vara-comedy Jeuk

  1. Stewie

    Jammer van Kees Tol!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>