Spuiten & Slikken opent seizoen met gay aflevering

Zondag begint het nieuwe seizoen van Spuiten & Slikken met een aflevering volledig in het teken van homoseksualiteit. “Het is een onderwerp dat wij nodig achten”, vertelt presentator Tim Hofman in Veronica Magazine. Het viral filmpje waarin hij met een man zoent, is vrijwel zeker een promotietool voor die uitzending.

In de speciale gay aflevering gaat Tim met Nicolette Kluijver en Geraldine Kemper op zoek naar roze antwoorden. Loopt Nederland nog steeds voorop wanneer het gaat om homo-emancipatie? Wat zijn de beste seksstandjes voor homo’s? Hoe ziet een wilde avond van een groepje lipsticklesbo’s eruit? Dat werk.

Het filmpje van een zoenende Tim verscheen maandag online. Gisteren gooide Tim olie op het vuur door op twitter te verklaren dat hij echt gay zou zijn. “Fijn dat iedereen zich zo met me bemoeit, maar goed. Ik val dus op mannen. Lekker interessant. Fijne dag nog.” Die openbaring staat haaks op een interview uit april, waarin hij nog stellig overtuigde vooral hetero te zijn. “Ik ben niet homoseksueel, maar ik zou wel een boegbeeld voor homomannen willen zijn. Ik wil een discussie openbreken.” Tim Hofman maakte eerder de thema-uitzending FC Gay.

Zie ook:
- BNN maakt thema-uitzending over homoseksualiteit in voetballerij
Programma Tim Hofman krijgt hoogste waardering TV Lab

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>