Dennis Storm voor nieuw programma op zoek naar ouwe meuk

Dennis Storm verruilt tijdelijk zijn 3 op Reis-koffer voor een gereedschapskist. Mooie verre oorden worden ingeruild voor afvalverwerkingsbedrijven en sloperijen. In het nieuwe BNN-programma Oud en Nieuw - met het motto ‘afval bestaat niet’ – begeleidt hij tien creatievelingen (van meubelmakers en ontwerpers tot kunstenaars) die van oude meuk weer nieuwe designersspullen moeten maken. BNN: ‘De opbrengst (van de sloperij, red.) gaat mee naar de werkplaats, waar ieder een werkbank heeft en de beschikking over een perfect uitgeruste houtbewerkingsruimte en een plaats waar metaal onder handen genomen kan worden.’ Aan het eind van iedere aflevering bepaalt een jury wie het veld moet ruimen.

Oud en Nieuw is vanaf 2 november te zien op NPO om 20.30 uur.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dennis Storm voor nieuw programma op zoek naar ouwe meuk

 1. Oud en Nieuw

  Wederom een mooi format van BNN, wat in gaat wat er nu speelt. De circulaire economie zou veel meer aandacht moeten krijgen op TV. Oud en Nieuw is programma die de kansen van recycling mooi belicht

    /   Reply  / 
 2. Immie

  Ik heb genoten van oud en nieuw.

  Ik hoop dat er een volgende serie gaat komen.
  Wanneer kunnen nieuwe kandidaten zich inschrijven om mee te doen ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>