BNN/Vara werkt aan comeback Jules Unlimited

Nu populair-wetenschappelijke televisie helemaal hot is, keert een klassieker op dit gebied terug: Jules Unlimited. BNN/Vara werkt aan een comeback van dit programma, dat van 1989 tot 2004 is uitgezonden, met Menno Bentveld als bekendste boegbeeld. Anno 2017 is Jamie Trenité een van de presentatoren.

In Jules Unlimited ondergaan de presentatoren zelf wetenschappelijke experimenten en beoefenen ze extreme sporten en hobby’s. Ook Annette van Trigt, Pieter Jan Hagens en Jan Douwe Kroeske hebben in het verleden meegewerkt aan Jules Unlimited.

Wanneer Jules Unlimited te zien is op tv, is nog niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>