Haaienbeet Freek Vonk te zien in NPO3-serie

In het nieuwe programma Freek naar de Haaien zal de beet van een Caribische rifhaai gewoon te zien zijn. Dat meldt de tv-bioloog in een gezondheidsupdate op Facebook. Bij opnames eerder deze maand is Freek te grazen genomen door een haai in zijn bovenarm, met tientallen hechtingen tot gevolg. 

 

Freek: “De hechtingen zijn er inmiddels uit en ik heb alweer voorzichtig kunnen sporten. Ik moet alleen nog even wachten met duiken en het trainen van mijn biceps. Het gevoel in mijn huid is nog niet terug. Ik kan op de gebeten arm geen kippenvel krijgen en ik zweet daar niet tijdens het sporten. Maar naar alle waarschijnlijkheid komt dat allemaal wel weer goed!”

 

De totstandkoming van Freek naar de Haaien heeft vertraging opgelopen, de serie staat nu gepland voor het najaar. “We hebben trouwens alles gefilmd. Die beelden gaan we gewoon gebruiken in de serie. Ik heb ze al uitgebreid geanalyseerd met Dr. Samuel Gruber van Sharklab, een van de belangrijkste haaienwetenschappers. Ik zal in de serie zelf uitgebreid uitleggen wat er is gebeurd en waarom!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>