Ryanne van Dorst in media-uitzending DWDD

Het is de laatste vrijdag van de maand en dus blikt De Wereld Draait Door terug op de afgelopen mediamaand. Daarvoor is Ryanne van Dorst uitgenodigd, die een heel verfrissende manier van programma maken hanteert in Geslacht. In het programma onderzoekt ze welke rol gender speelt in onze maatschappij. Daarnaast onthult ze zelf geboren te zijn als hermafrodiet.

 

Andere sprekers deze uitzending zijn Eva Jinek en Jeroen Pauw. Vanaf maandag maken zij samen de late night talkshow op NPO1, maar Eva kan nu al terugkijken op een vliegende start van het jaar. Jinek scoort uitmuntende kijkcijfers en zorgt voor spraakmakende gesprekken aan tafel.

 

Verder is Robin de Puy uitgenodigd, die het gaat hebben over de Netflix-documentaire Abstract: The Art of Design en dan met name de zevende aflevering, waarin fotograaf Platon centraal staat.

 

DWDD, 19.00 uur, BNN/Vara (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>