Sophie Hilbrand maakt pilot voor satirische zaterdagavondshow

BNN/Vara gaat het weer proberen met een satirische zaterdagavondshow. Volgende week vindt een proefopname plaats voor Klap op de Week, gepresenteerd door Sophie Hilbrand. Samen met twee bekende gasten blikt ze terug op de afgelopen week. Het programma moet volgens de omroep voelen als een vrolijke kruising tussen De Kwis, Ik Hou van Holland en Kopspijkers.

 

“Aan de hand van beelden en fragmenten worden de belangrijkste gebeurtenissen van de week doorgenomen. Die onderwerpen zijn elke keer aanleiding voor een spel met de kandidaten en daarna voor een gesprek in de studio, een cabaretteske scene of een satirische instart. De kandidaten zullen zelf niet of nauwelijks onderwerp zijn van de satire. Kennis van het nieuws van de afgelopen week is soms handig maar zeker geen voorwaarde voor deelname.”

 

Klap op de Week wordt gemaakt door de mensen achter De Kwis, het cabaret van Spijkers met Koppen en Koefnoen, en geproduceerd door Human Factor, de producent van onder andere Koefnoen en Zondag met Lubach.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>