Jeroen Pauw: Samenwerking Eva Jinek voor herhaling vatbaar

Jeroen Pauw ziet het best zitten om nog eens een seizoen van de talkshow Pauw & Jinek te maken. Maar dan moet er wel een concrete aanleiding zijn, zoals de afgelopen weken bij de tweedekamerverkiezingen. 

 

“Ons programma had een soort duidelijkheid vanwege de Tweede Kamerverkiezingen. Bij meer van dit soort grote gebeurtenissen kan ik me voorstellen dat we het vaker gezamenlijk doen. Volgend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zou misschien zo’n moment kunnen zijn”, vertelt hij inzet AD.

 

“Het was natuurlijk ook een ontzettend leuke en spannende periode, nu volgt een veel saaiere periode, namelijk de formatie. Ik denk niet dat gezamenlijk doorgaan nu nog zo succesvol zou zijn.”

 

Pauw is gisteravond weer solo op zender gegaan. De late night talkshow trekt 883 duizend kijkers, versus 562 duizend kijkers voor RTL Late Night. Hart van Nederland trekt 1,1 miljoen kijkers, de late Shownieuws noteert 758 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>