Voorzichtige start Valerio4Ever

NPO3 heeft een nieuwe maandagavond gebouwd met Jules Unlimited en Valerio4Ever, maar heel veel bekijks trekken de programma’s nog niet. De tweede aflevering van Jules komt uit op 310 duizend kijkers terwijl Valerio4Ever aftrapt met 285 duizend kijkers. De titels komen niet voor in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. 

 

NPO1 en RTL 4 scoren het beste op de maandag. Radar trekt 1,5 miljoen kijkers terwijl Droomhuis Gezocht zelfs 1,7 miljoen kijkers boeit. Op RTL 4 slaat Helemaal het Einde aan, er kijken 1,2 miljoen mensen. Minder fortuinlijk vergaat het Nieuwe Buren; de dramaserie blijft steken op 614 duizend kijkers.

 

Op SBS 6 bereikt Celblok H bijna zijn finale, er kijken 536 duizend kijkers. Mr Frank Visser Doet Uitspraak is de knaller voor de zender met 960 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>