Pauw vanaf eind mei vroeger op avond

NPO1 sluit de tv-avond vanaf eind mei eerder af. De talkshow Pauw zal dan niet om 23.00 uur beginnen maar al om 22.10 of 22.20 uur. Dat blijkt uit de programmaschema’s over die maand. Pauw begint dan dus eerder dan Hart van Nederland en RTL Late Night, de actuele concurrentie op de late avond. Ook Jinek hoeft straks niet te wachten tot de klok van elf, maar gaat al eerder op zender.

 

De afgelopen maanden scoren Jinek, Pauw & Jinek en Pauw beter dan RTL Late Night, deels ingegeven voor de tweedekamerverkiezingen. Qua inhoud zou het tij nu weer kunnen keren. RTL Late Night gaat net als in de sportzomer van vorig jaar gewoon door in de zomermaanden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>