Nieuwe sketches van absurdistisch Little Britain

Begin dit jaar was het eerste seizoen van Little Britain te zien bij de VPRO, een Britse comedy show die van sketches aan elkaar hangt. Gemaakt door een klein team met absurdistische humor viel het programma meteen op. Het is vaak erg overdreven en de humor moet je liggen, maar als je eenmaal de smaak hebt te pakken, kom je niet meer bij van het lachen.

Hoe goed het programma scoorde, is mij eigenlijk niet bekend. Maar blijkbaar genoeg, want de VPRO heeft het tweede seizoen besteld van de BBC en dat begint vanavond. Dit keer niet op de vrijdagavond, maar donderdag.

Zie ook:
- Comedy Little Britain neemt Britse leven op de hak
- Nederlandse zenders plunderen uit catalagus BBC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>