3VOOR12TV strikt grootheid

Vorige week namen volgens de Stichting Kijkonderzoek 69.000 mensen de moeite om naar de eerste aflevering van 3VOOR12TV te kijken op Nederland 3. Een bedroevend laag aantal. Deze week zijn er wellicht meer mensen te porren voor een half uurtje alternatieve muziek, want het muziekplatform heeft een grootheid gestrikt voor deze week. Niemand minder dan Thom Yorke, frontman van Radiohead, zal een interview geven in het muziekprogramma.
Yorke bracht onlangs een soloplaat uit. Aanvankelijk was het de bedoeling om de artiest afgelopen zomer al te interviewen, maar die persdag ging toen niet door. De verijdelde terreuraanslag in Londen legde het vliegverkeer plat. Maar vorige week ging het team van 3VOOR12 alsnog op pad voor het interview.

Dat er zo weinig mensen op het programma afstemmen, heeft mogelijk te maken met het late uitzendtijdstip, het feit dat het nieuw is en er nauwelijks ruchtbaarheid aan is gegeven en de mogelijkheid om het achteraf terug te zien op de website van 3VOOR12. Anyway: wie vanavond oplettend kijkt, ziet misschien nog wel een bekende voorbijkomen.

3VOOR12TV, 0.10 uur, VPRO (Nederland 3)

Zie ook:
- Nu ook op televisie: 3VOOR12
- VPRO’s 3VOOR12 gaat tv voor televisie maken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “3VOOR12TV strikt grootheid

 1. carloirenewebsite.nl

  Zo spannend vind ik 3Voor12TV niet. De kijkcifjers zijn wel goed…..

    /   Reply  / 
 2. Marieke

  Goed opgelet, geen bekende voorbij zien komen…

    /   Reply  / 
 3. Utop

  En Harrie Hamelink dan?

  51.000 kijkers dit keer. Nu ja, MTV en TMF zouden ervoor tekenen…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>