Beagle eist opnieuw slachtoffer

Het Belgisch-Nederlandse programma Beagle oogst veel lof, maar het crossmediale project wordt ook geplaagd met tegenslag. Opnieuw heeft het project een leven geëist. De VPRO maakt bekend dat historica Jane Cameron is omgekomen. Zij was ook betrokken bij het auto-ongeluk in november in Argentinië en ze is nu dus helaas komen te overlijden.

De auto waarin de slachtoffers zaten, kwam in botsing met een vrachtwagen op 60 kilometer van Puerto Madryn. Twee andere medewerkers raakten gewond. De Britse historica Cameron was gespecialiseerd in de Falklandeilanden en was aan boord van de Clipper Stad Amsterdam gekomen om mee te werken aan een uitzending over Vuurlandse Indianen.

Een enorme domper natuurlijk voor alle betrokkenen. Sterkte en vergeet niet de mooie momenten die Beagle al heeft opgeleverd.

Zie ook:
- VPRO pauzeert Beagle vanwege ongeluk
- Drama bij Beagle: Dode en ernstig gewonden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beagle eist opnieuw slachtoffer

  1. Thies

    ow dit was nog als gevolg van dat ongeluk in november? ik dacht een nieuw ongeluk. maar het blijft natuurlijk erg…

      /   Reply  / 
  2. bart

    zoals gezegd maakt het niet uit hoe het gebeurt het is erg. maar de berichten die ik er over gelezen heb maken het wel wat extremer dan het is door niet in de kop of de inleiding aan te geven dat het om dezelfde oorzaak gaat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>