VPRO-serie Vastgoedfraude wordt ode aan Jeroen Willems

De VPRO komt in januari met De Ontmaskering van de Vastgoedfraude, een factual serie waarin Jeroen Willems een hoofdrol vertolkt. De acteur overleed maandag onverwachts op 50-jarige leeftijd, er is besloten om de serie gewoon uit te zenden. “We houden wel contact met de nabestaanden”, meldt de VPRO aan Novum. De eerste aflevering is 12 januari op tv te zien, een week eerder is de première in filmmuseum Eye. Dat wordt ingeleid met een compilatie van het werk van Jeroen Willems. De VPRO noemt de première ‘een hommage’.

Zie ook:
- Acteur Jeroen Willems (50) overleden
- Jeroen Willems met paardenstaart in vastgoedefraudedrama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>