24 Uur Met… krijgt doorstart bij KPN met Peter Heerschop

Het programma 24 Uur Met… keert in het nieuwe tv-seizoen terug op de buis, zij het bij de on demand service van KPN. De VPRO besloot eerder om na tien seizoenen ruimte te maken voor een nieuw interviewprogramma. Peter Heerschop gaat de doorstart bij KPN presenteren.

Het gaat vooralsnog om acht afleveringen, waarbij Peter iconen uit de sportwereld ontvangt. Voor die gelegenheid is de interviewruimte ingericht als een soort gymzaal, zodat gasten ook fysiek bezig kunnen zijn. Peter: “Ik heb het idee dat in dit programma verschillende werelden van mij samenkomen. Namelijk mijn ervaringen als gymleraar, cabaretier, televisiemaker en vooral als voortdurend onderzoeker waarom mensen doen wat ze doen.”

24 Uur Met… is vanaf dit najaar weer te zien.

Zie ook:
- VPRO trekt stekker uit 24 Uur Met…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>