Zappen bestaat 1 jaar!

Er is er één jarig, hoera, hoera! Vandaag is het een jaar geleden dat ik begon met Zappen.blog.nl. Kort daarvoor werd ik benaderd door een oud-docent die vroeg of ik zin had in een klus. Hij stelde me voor aan de uitgever van deze blog en dat mondde dus uit in dit media-weblog. In dat jaar is er veel gebeurd. Talpa begon met uitzenden en zorgde voor een revolutie in het Nederlands televisielandschap. Dat bleef het hele jaar onrustig door transfers en omroephervormingen bij de publieken. Aangezien de strijd tussen de tv-zenders nog wel even doorgaat, stopt Zappen voorlopig ook nog niet.

Het is voor mij niet altijd eenvoudig geweest om deze blog te vullen. Soms was er niets te melden maar je wilt toch altijd iets betrekkelijk nieuws hebben staan. En de tijd ontbrak me ook wel eens, aangezien ik nog een full-time job en een sociaal leven heb. Gelukkig springt Hester de Waard van Vrouw zo af en toe bij.

Een bedankje aan de trouwe bezoeker kan hier natuurlijk niet ontbreken. En dat zijn er heel wat geworden in het afgelopen jaar. Ongeveer 1 op de 4 bezoekers is hier al eens eerder geweest. En die groep terugkerende bezoekers groeit nog elke maand, net als het totaal aantal bezoekers en pageviews. Inmiddels zijn de stukjes op dit blog ruim een miljoen keer gelezen. En dat is goed nieuws voor zowel Zappen als de uitgever Blog Online.

Het komende jaar gaan we gewoon door, al zullen er natuurlijk enkele wijzigingen worden doorgevoerd. We blijven televisie kritisch volgen en ook onszelf (het aantal fouten en foutjes wordt dus hopelijk nog verder geminimaliseerd). Verder komt er in het najaar een nieuwsbrief waarvoor de eerste tests al zijn uitgevoerd. Aanmelden hiervoor kan binnenkort. En er zitten nog wat nieuwe dingetjes in de pijpleiding, maar die houden we nog even geheim.

Nogmaals bedankt allemaal, blijf ons volgen.

Herman Roggeveen
Redacteur

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Zappen bestaat 1 jaar!

 1. Jorzz

  Supergefeliciteerd! Ik vind Zappen echt een onwijs goede site!

  Ga nog Jaren zo door!

  Mvg,
  Jordi

    /   Reply  / 
 2. Pieter

  Wow! Fantastisch, ga vooral zo door, want in het afgelopen jaar heb ik van zappen genoten en wil dat nog vele jaren doen!

    /   Reply  / 
 3. Alain

  Gefeliciteerd, ik zal het in de toekomst dagelijks blijven lezen.

    /   Reply  / 
 4. Chiel

  Gefeliciteerd! Toch wel 1 van m’n favo sites die ik dagelijks bezoek… Ga zo door!

    /   Reply  / 
 5. rob

  van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan. wij vinden jullie site een van de beste op het gebied van tv. altijd aktueel en goed op de hoogte.
  kortom; een kwaliteitssite waar velen van kunnen leren.
  ga zo door! toppie

    /   Reply  / 
 6. Judy

  Gefeliciteerd!
  Het is een top site!
  Ga zo door!!!

    /   Reply  / 
 7. Jeroen

  Gefeliciteerd,en ga zo door!

    /   Reply  / 
 8. Tralala

  Supergedaan, gefeliciteerd!
  Hopelijk blijft zappen nog lang bestaan, elke dag komen de laatste zapps in mn feedreader terecht :P

  Toedeledokieee!

    /   Reply  / 
 9. Utop

  Hulde, hulde!

    /   Reply  / 
 10. Herman

  bedankt allemaal, erg leuk om te lezen

    /   Reply  / 
 11. Jos

  Gefeliciteerd! Op naar het 2e jaar!

    /   Reply  / 
 12. Thomas Giger

  Hé Herman, gefeliciteerd man! Ga zo door en doe er voorlopig nog maar een jaar of 10 bij.

  Groet,

  (je radio-collega) Thomas

    /   Reply  / 
 13. Hester

  MIJN HELD!
  MARK MY WORDS: Deze man is de nieuwe roddelqueen van Nederland.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>