Zappen interview op Caz! Radio

Altijd al eens willen weten hoe uw redacteur klinkt? Luister dan vanavond naar Caz! Marc de Hond interviewt mij rond 21.30 uur over het nieuwe tv-seizoen dat vandaag in vol ornaat losbarst. Wat zijn de drie programma’s waar Zappen het meest naar uitkijkt, hoe goed of niet goed gaat Holland’s Next Topmodel het volgens ons doen en wat zijn de gevolgen van de koude oorlog tussen RTL en SBS? Vanavond antwoord op al deze vragen in Wacht U Voor de Hond.

Update 22.30 uur: Download het interview hier.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zappen interview op Caz! Radio

  1. Alex

    Leuk! Maar waarom tegelijk met Hollands Next Top Model…

      /   Reply  / 
  2. Herman

    tja, dat had ik ook niet voor het kiezen Alex. maar hopelijk kan ik hier morgen het fragment streaming aanbieden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>