Word lid van de Zappen Nieuwsbrief

Zojuist is de wekelijkse Zappen Nieuwsbrief weer verstuurd aan enkele honderden abonnees. In de brief brengen we duiding in al het televisienieuws van de afgelopen zeven dagen. En zo mogelijk staan er ook wat dingetjes in exclusief voor nieuwsbrieflezers. Nog geen lid?
Abonneer je dan onderaan dit bericht.

Een voorbeeld van de nieuwsbrief:

Zie ook:
- Hij is er: de wekelijkse Zappen Nieuwsbrief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>