Geen Dancing on Ice of SBS-schaatsen maar skiën

Waarschijnlijk keken vanavond zo'n 2 miljoen mensen naar de verrichtingen van een zooitje bekende Nederlanders op de schaats. Terwijl het buiten te warm is om ook maar een dun laagje ijs op het water te laten verschijnen. Wat leven we soms toch in een rare wereld.

De komende week ben ik daar waar het echt koud is. Althans, er is ons sneeuw beloofd in Oostenrijk, zodat een skivakantie zijn doel ook heeft. Zondag de 21ste ben ik weer online. Tot die tijd blogt Jip Cohen hier over het Nederlandse televisielandschap. En ik heb zelf een paar berichten klaargezet. Blijf dus vooral Zappen bezoeken, want de ijsoorlog zal de gemoederen nog flink bezighouden!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geen Dancing on Ice of SBS-schaatsen maar skiën

 1. Jorzz

  Fijne Vakantie Herman ;)

    /   Reply  / 
 2. chiel

  Fijne vakantie!

    /   Reply  / 
 3. Tralala

  Leuk dat je gaat skiën! Ik ga over maandje ook :P

  Veel plezier!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>